04 / 05 / 2024

stk golfkent

stk golfkent

Başkentin yeni yaşam merkezi Ankara Golfkent 18 Aralık 2016 günü Ankara Golfkenti ziyaret eden Sivil Tolum Kuruluşlarının yöneticileri mutlu ve zinde bir yaşam için “Yemyeşil Spor” etkinliğinde golf sporunu keşfe çıktılar.

Ankara Golfkent'te 36'aya varan, hemen oturuma hazır son fırsatlar!

Ankara'nın en değerli bölgesi Eskişehir Yolu üzerinde hayata geçirilen Ankara Golfkent, Turyap Holding tarafından hayata geçirildi. Ankara Golfkent'te 36'aya varan son fırsat daire ve vilalaların satışları devam ediyor.

Stk Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stk Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yalçın ve Seyithan Morkoç ortaklığında kuruldu.

İMSAD ve ÇEDBİK STK’ların kalkınabilmesi için bir araya geldi! 

İnşaat malzemeleri sektörünün çatı kuruluşu Türkiye İMSAD be ÇEDBİK, Avrupa Birliği Başkanlığı ile hayata geçirilen  ‘Sürdürülebilir Kalkınma için STK’lar Projesi Eğitimleri’ için online toplantı gerçekleştirdi. 

 İMSAD ‘Sürdürülebilir Kalkınma için STK’lar’ projesini başlattı!

İnşaat malzemeleri sektörünün çatı kuruluşu Türkiye İMSAD, ÇEDBİK ortaklığında, AB Başkanlığı’nın koordinasyonu ve desteği ile ‘Sürdürülebilir Kalkınma için STK’lar’ projesini hayata geçirdi. 

8 STK’dan ortak bildiri: Depreme karşı tekiz!

Türkiye’nin toplumsal belleğinde büyük kayıplar ve derin acılara neden olan depreme karşı 8 STK, 7 başlık altında oluşturulan ortak bir bildiri açıkladı. 

STK’lardan Taksim Meydanı Yarışması açıklaması!

Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ve meslek örgütleri, Taksim Meydanı Yarışması ile ilgili açıklamalar yaptı. Açıklamada, "Taksim Meydanı için bundan sonra atılacak tüm adımları süreç boyunca, birlikte ele almaya ve tartışmaya davet ediyoruz" denildi. 

Türk STK’ların Sudanlı selzedeler için hayata geçirdiği Türk Köyü'ndeki konutlar teslim edildi!

Türk Kızılay ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) da aralarında yer aldığı sivil toplum kuruluşlarının (STK) Sudan'da geçen yıl selde evlerini yitirenlere yönelik olarak inşa ettiği evler teslim edildi.

Deprem Seferberlik Planı’na STK’lardan destek!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Deprem Seferberlik Planı'na STK’lar destek geldi. Deprem Güçlendirme Derneği Başkanı Sinan Türkkan, “Biz üzerimize düşeni yapmaya hazırız'' dedi.

STK'lardan 'Alan Yönetimi Yasası' önerisi!

Surizm sektöründe faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları (STK), mağduriyetlerin önüne geçilmesi için taleplerini dile getirdi. STK'lar doğal sit alanları için 'Alan Yönetimi Yasası' kurulması gerektiğini önerdi.

Ankara Golfkent’in temeli atıldı!

Ankara’da arsası TURYAP’tan alınan ve Ertan Çelik İnşaat firması tarafından golf sahasının bulunduğu alanda hayata geçirilen Ankara Golfkent projesinin temeli atıldı. 2020'de teslim edilecek projede fiyatlar 395 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ankara Golfkent arsaları satışa çıktı!

Ankara Golfkent’teki konut, ticari, eğitim, sağlık tesis imarlı arsalar inşaat şirketleri, kooperatifler, müteahhitler ve yatırımcılar için satışa sunuldu.

Ankara Golfkent'teki 26 gayrimenkulden 5 tanesine teklif geldi!

Turyap Holding, Eskişehir Yolu üzeri Çankaya Üniversitesi karşısında bulunan Ankara Golfent'teki 26 imarlı arsayı 28 Eylül 2018 Cuma günü saat 14:00'da satışa çıkardı. Ankara Golfkent'teki 26 gayrimenkulden 5 tanesine teklif geldi.

Ankara Golfkent arsaları 28 Eylül'de satılacak!

Ankara Golfkent’te konut, ticari, eğitim, sağlık tesis imarlı arsalar satışa sunuldu. İhale 28 Eylül 2018’de gerçekleşecek.

stk golfkent Haberi

stk golfkent

Başkentin yeni yaşam merkezi Ankara Golfkent 18  Aralık 2016  günü  Ankara Golfkenti ziyaret eden Sivil Tolum Kuruluşlarının yöneticileri mutlu ve zinde bir yaşam için “Yemyeşil Spor” etkinliğinde golf sporunu keşfe çıktılar. Başkan Mehmet Bozdemir, Orman Bakanlığı. E. Müşteşarı Yavuz Yüksel, Prof. Dr  Ali Bilgili, Prof Hayrani Altıntaş, Prof. Naile Bilgili ve daire bşk, emekli Elçilerden oluşan heyet golkent davetinde buluştu.


Yetkililerden bilgi alan yöneticilerden Prof Dr Ali Bilgili : “Ankara için Golfun önemi büyük. Ben Veterinerlik Fakültesi öğretim üyesiyim. Doğal ortamlarda yapılan sporları ayrı kategoriye koymalıyız. Yemyeşil doğada ve yarıştığın rakibine saygılı etik değerlerinin doruk yaptığı bir spor. Raketle ve böyle sopa ile yapılan bütün sporlar kalbi takır takır çalıştırıyor. Sporcu zihnini bir navigasyon cihazı gibi kullanıyor. Gücünü kontrol altına...