17 / 05 / 2024

Strada Bahçeşehir 1.etap teslim tarihi

Strada Bahçeşehir 1.etap teslim tarihi

Strada Bahçeşehir 1. etap teslim tarihi 2018 yılı sonu olarak belirtiliyor. Akzirve Strada daire fiyatları 240 bin TL'den başlıyor...

Strada Bahçeşehir'de 36 ay vadeyle!

Strada Bahçeşehir projesinden 36 ay vade imkanı ile konut sahibi olunabiliyor. İlk etabın teslimlerinin hemen yapıldığı proje Akzirve Gayrimenkul imzası ile yükseliyor.

Strada Bahçeşehir'de yüzde 50 peşinatla 36 ay vade!

Satış sürecinin devam ettiği  Strada Bahçeşehir projesinden konut sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya başladı. Söz konusu kampanya kapsamında yüzde 50 peşinatla 36 ay vade imkanından yararlanabiliyor. İşte söz konusu kampanya ile ilgili detaylar...

Bahçeşehir 1. Kısım'da 390 milyon TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Başakşehir Belediyesi ihale tarihini duyurdu!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. İşte o ihale ilgili detaylar ve tüm şartlar...

Strada Bahçeşehir'de kefilsiz kredisiz 72 ay taksit imkanı!

Strada Bahçeşehir projesinden konut sahibi olmak isteyenlere müjde. Lokasyonuyla dikkat çeken, şehirden kopmadan yeşille iç içe yaşama imkanı sunan Strada Bahçeşehir, başlattığı yeni satış kampanyasıyla birbirinden farklı cazip ödeme seçeneklerini de bir arada sunuyor.

Akzirve Strada Bahçeşehir'de yıl sonu indirimi başladı! 72 aya varan vade fırsatı ve yüzde 25'e varan indirim fırsatı

Akzirve Strada Bahçeşehir'de yıl sonu indirimi başladı! 72 aya varan vade fırsatı ve yüzde 25'e varan indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Strada Bahçeşehir'de 15 yıla varan ve 0,69'dan başlayan vade fırsatı!

Akzirve imzasıyla Bahçeşehir'de yükselen Strada Bahçeşehir'de 15 yıl varan ve 0,69'dan başlayan vade fırsatı sağlanıyor. Peki, Strada Bahçeşehir konutlarının özellikleri neler? İşte detaylar...

Başakşehir Belediyesi Bahçeşehir'de 12 taksitle arsa satıyor!

İstanbul İli Başakşehir Belediye Başkanlığı, Bahçeşehir 1. Kısım'da yer alan arsayı 141 milyon 200 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bahçeşehir Gölet projesinin ruhsat iptaline yapılan itirazlar reddedildi!

Başakşehir Belediyesi'ne ait olan “gölet, spor, turizm ve rekreasyon” fonksiyonundaki Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi'nde gölet bölgesindeki projeyle ilgili senelerdir devam eden davalarda yeni bir karar daha alındı. 

Bahçeşehir 2. Etap Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli Başakşehir İlçesi Bahçeşehir 2. Etap Mahallesi 632/Park ve Çevresindeki Kadastral Boşluğun Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Bahçeşehir Strada'da yaşam başladı!

İstanbul'un değerlenen merkezlerinden biri olan Bahçeşehir Strada projesinin 1.etabında yaşam başladı. Projede yeni yaşamlarına başlayan ev sahipleri projeyi anlattı

Asmalı Bahçe Şehir ilk etap teslimleri zamanında başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş.’nin Demiröz Grup ortaklığı ile inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir'de ilk etap teslimleri tam zamanında başladı. 

Strada Plus Konutları Bahçeşehir fiyat listesi!

Strada Plus Konutları Bahçeşehir fiyat listesi 239 bin TL'den başlıyor. 1+1'den 5+1'e kadar konut seçenekleri sunulan proje Akzirve Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor...

Akzirve Strada Plus Bahçeşehir fiyatları 2017!

Akzirve Strada Plus Bahçeşehir fiyatları 2017 kapsamında fiyatlar 239 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1'den 5+1'e kadar konut alternatiflerine yer veriliyor...

Strada Bahçeşehir 1.etap teslim tarihi Haberi

Strada Bahçeşehir 1.etap teslim tarihi


105 bin metrekare alanda inşa edilen Strada projesi Akzirve Gayrimenkul imzasını taşıyor. Strada Akzirve projesi İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor.


Üç etap olarak tasarlanan Strada Bahçeşehir projesi toplam 2 bin 500 daire ve 100'ün üzerinde dükkandan oluşuyor. Strada 1.etapta 747 daire olacak.


Strada Bahçeşehir'de peşin alımlarda yüzde 10 indirim yapılıyor. Yüzde 1 peşinat avantajının sunulduğu Strada Bahçeşehir'de 40 ay vadeli ödeme imkanı da sağlanıyor.


Aralık 2018 yılında teslim edilmesi planlanan Strada Bahçeşehir'de fiyatlar 240 bin TL'den başlıyor. Strada Bahçeşehir'de yüzme havuzu, sauna, fitness, spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, yürüyüş yolları gibi sosyal imkanlar yer alıyor.



Tel: 444 33 58

Web: www.stradabahcesehir.com

Gülcihan...