17 / 05 / 2024

Stratıx Gayrimenkul adres 

Stratıx Gayrimenkul adres 

Stratıx Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Maltepe'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Jorawar Sıngh tarafından kuruldu.

Bağdat Caddesi'ndeki 2+1 evin maliyeti ne kadar? Gayrimenkul uzmanı tek tek hesapladı!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin sosyal medya hedabı X'ten Bağdat Caddesi'ndeki bir evin maliyetini hesapladı. İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul fiyatları düşecek mi? Vatandaşlar ne bekliyor? 

Gayrimenkul alacaklar ve satacaklar fiyatların gidişatının ne olacağını merak ediyor. Gazeteci Hakan Çınar, X sosyal medya hesabından 'Sizce gayrimenkul fiyatları düşer mi?' sorusunu sordu. İşte gelen yorumlar...

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Soft House Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Soft House Gayrimenkul Limited Şirketi bugün İçerenköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Qıxıan Yın ve Roozbeh Gharıbparast ortaklığında kuruldu.

Stratıx Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Stratıx Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Maltepe'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Jorawar Sıngh tarafından kuruldu.

CN One Real Estate Gayrimenkul Emlak Pazarlama Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CN One Real Estate Gayrimenkul Emlak Pazarlama Danışmanlık Ticaret Limited  Şirketi Ataşehir’de  10 bin  TL sermaye bedeli ile Xıngyu Weı tarafından kuruldu.

Elıtıx Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elıtıx Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret  Limited Şirketi  Bahçelievler’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Sedat Cankesen tarafından kuruldu.

Fıx Constructıon İnşaat Gayrimenkul Alım Satım Tadilat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fıx Constructıon İnşaat Gayrimenkul Alım Satım Tadilat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Ali Deniz ve İnan Akinci ortaklığında kuruldu.

Alpha Lüx Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Alpha Lüx Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Barış Sönmezler tarafından kuruldu.

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Timur Nef Ataköy adres bilgileri!

İstanbul Ataköy'de hayata geçirilen Nef Ataköy projesi Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Timur Nef Ataköy 'de konut teslimlerin Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Timur Nef Ataköy adres bilgileri...

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Adres 50 bin TL sermaye ile bugün Hamidah Alalı imzasıyla kuruldu.

Gayrimenkul sektörünün en yeni projeleri tek adreste toplanıyor!

Türkiye’nin 7 bölgesindeki en yeni iş ve yaşam projelerinin bir arada sunulduğu tek adres olan Evkalade için geri sayım başladı. Evkalade, gayrimenkul pazarlama ve satış platformu olarak sektörde bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

Stratıx Gayrimenkul adres  Haberi

Stratıx Gayrimenkul adres 

Stratıx Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Maltepe'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Jorawar Sıngh tarafından kuruldu.

Stratıx Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
3. AMAÇ VE KONU 1-Yerli veya yabancı gerçek sahıs, kamu ve özel hukuk tuzel kisilerine yönetim danısmanlıgı, egitimi, ve idari islerin yurutulmesi, finansal konularda danısmanlık hizmeti vermek. Konusu ile ilgili sekreterya, halkla ve basınla iliskiler, reklam, iç organizasyon, egitim, yayın ve yeni projelerin ortaya çıkarılması alanlarında icra edecekleri faaliyetleri yurutmek veya bu konularda danısmanlık hizmetlerini vermek. 2- Ulusal ve uluslararası duzeyde, her sektörden kurum, kurulus ve firmalara yönelik her turlu pazarlamave reklam kampanyaları ile pazar arastırması ve sponsorluk faaliyetlerini tasarlamak, gelistirmek, uygulamak, anahtar teslimi yada bir bölumunu yapılacak sözlesmeler çerçevesinde gerçeklestirmek uzere projeler ustlenmek, dagıtmak, internet pazarlamak, satmak,...