09 / 05 / 2024

Studyo Lego

Studyo Lego

Antalya Altınova'da hayata geçirilen Studyo Lego Evleri 4 bloktan oluşuyor. 12 bin metrekare alan üzerinde yayılan Antalya Studyo Lego Evleri 7 katlı binalardan meydana geliyor.

Lego Müteahhitlik İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Lego Müteahhitlik İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Aren Papazyan tarafından kuruldu.

947 TL'lik oyun Playstation Plus’ta ücretsiz olacak! 26 Ekim 2022 Playstation Plus fiyat listesi...

Kasım ayında PlayStation Plus'a gelen ücretsiz oyunlar arasında Nioh 2, Lego Harry Potter Collection ve Heavenly Bodies yer alıyor. Peki, PlayStation Plus abonelik ücretleri ne kadar? İşte 26 Ekim 2022 Playstation Plus fiyat listesi...

Nt Studyo Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Kuruldu!

Nt Studyo Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Üsküdar'da Ali Teber, Cuma Soylu ve Erdem Teber ortaklığında kuruldu.

Studyo 212 Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studyo 212 Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Pazarlama İthalat İhracat Ticaret  Limited Şirketi Esenyurt’ta 300 bin TL sermaye  Mohammad Mosaffara tarafından kuruldu. 

Studyo Dizayn Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Studyo Dizayn Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş 500 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Avşaroğlu tarafından kuruldu. 

Lego Turizm Organizasyon Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lego Turizm Organizasyon Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeliyle Serkan Mengüş tarafından Kadıköy'de kuruldu.

Elon Musk lego gibi ev yapacak!

Amerikalı girişimci Elon Musk, sahibi olduğu Boring Company şirketinin, tünel kazma projelerinde yerin altından çıkardığı kayalardan "birbirine kenetlenebilen", lego benzeri yapı taşları üreteceğini açıkladı.

Strada Bahçeşehir satış ofisinde karne şenliği!

STRADA projesini kazandıran Akzirve, sektörde bir ilke imza atarak satış ofisinde karne şenliği düzenliyor. 21 Ocak Cumartesi günü çocuklarla Lego oyun alanlarının oluşturulacağı, velilerin Uzman Pedagog ile çocuk psikolojisi üzerine sohbetler edeceği etkinliğe katılım ücretsiz.

Studyo Met Proje Yöentim Kentsel Dönüşüm Planlama Danış. ve Müşavirl. Müh. İnş. San. Tic. Limited Şirketi kuruldu!

Studyo Met Proje Yöentim Kentsel Dönüşüm Planlama Danış. ve Müşavirl. Müh. İnş. San. Tic. Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Eda Çaçtaş imzasıyla kuruldu.

Genç Lego İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Genç Lego İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Maltepe'de Ufuk İlhan tarafından kuruldu.

Çin'de 3D yazıcı ile depreme dayanıklı villa yapıldı!

Çinli inşaat şirketi ZhuoDa, 3D yazıcı teknolojisi ile 3 saat içerisinde iki katlı bir villa yaptı. Villa, LEGO parçaları gibi birbirine monte edilen 3D baskılı 6 temel modül üzerine inşa edildi.

Florida'da legolardan otel inşa edildi!

ABD'NİN Florida eyaletinde, Lego taşlarına benzer tuğlalardan bir otel inşa edildi. Çocuklar için adeta bir oyun cenneti olan otel, dünyada Lego'dan yapılmış en büyük otel olma özelliğine sahip.

Agora Ncadde Rezidans satılık!

Agora Ncadde Rezidans satılık daire tipleri stüdyo, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Yüzde 18 KDV oranı uygulanan projede studyo daireler 172 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Studyo Lego Haberi

Studyo Lego

GLR Yapı imzası ile hayata geçirilen Altınova Studyo Lego Evleri daire tipleri 1 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede yer alan daire alanları 50 metrekareden oluşuyor.


Studyo Lego Evleri'nde banka kredisi kullanılabiliyor. Toplamda 394 konuttan oluşan proje 4 blok ile yükseliyor. 


Antalya Studyo Lego Evleri fiyatları 75 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Proje teslimlerinin 2015 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor.


Antalya Studyo Lego Evleri iletişim;

Orta Mah., 39. Sok. No:86, Altınova/Antalya

(0242) 313 0339

www.studiolego.com

Beyza...