30 / 04 / 2024

stüdyo ve 1+1 dairenin farkı

stüdyo ve 1+1 dairenin farkı

Konut dünyanın çok az ülkesinde bizde olduğu kadar yatırım enstrümanı olarak algılanır… Konutun yatırım ve tasarruf enstrümanı olarak algılandığı ülkeler açısından Türkiye’nin önünde tahmin ediyorum İngiltere ve ABD vardır…

Konut sektöründe yeni rota çiziliyor!

Koronavirüs nedeniyle konut sektöründe yeni rota çiziliyor. Değişim rüzgarlarının estiği sektörde stüdyo ve 1+1 daireler kalkıyor.

Studio Loft stüdyo ve sanat galerisine dönüştü!

Y.Mimar Nail Egemen Yerce ve Mimar Ayça Taylan tarafından tasarlanan Studio Loft, standart bir dairenin bir fotoğraf sanatçısının yaşam alanı, stüdyosu ve sanat galerisine dönüşüm projesi oldu.

Esra Kestirengöz Dizayn Stüdyo ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esra Kestirengöz Dizayn Stüdyo ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Esra Kestirengöz tarafından kuruldu.

Sinpaş Finans Şehir konut fiyatları!

Sinpaş Finans Şehir konut fiyatları stüdyo ve 1+1'lerde 440 bin TL'den başlıyor. Proje Sinpaş Yapı tarafından inşa ediliyor...

Sinpaş Finans Şehir fiyatlarında erken satış fırsatı!

Sinpaş Finans Şehir projesinde yer verilen stüdyo ve 1+1 dairelerde 440 bin TL'den başlayan erken satış fırsatı sizleri bekliyor...

Ailelere hitap eden 19 konut projesi!

Emlakkulisi.com okurları için stüdyo ve 1 oda 1 salon dairelerin olmadığı konut projelerini derledik. İşte ailelere hitap eden 19 konut projesi...

Stüdyo ve 1+1 daireler bulundukları siteye zarar mı veriyor?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "stüdyo ve 1+1 daireler" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Stüdyo daireleri yasaklayan yönetmelik 1 Ekim'de yürürlükte!

Gayrimenkul sektöründe yeni dönem başlıyor. Stüdyo dairelerin yapımına yasak, toplam kat alanlarına ilişkin de yeni düzenlemeler getiren Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği, 1 Ekim'de yürürlüğe girecek.

Dap Adam Kule kampanya bilgileri!

Dap Yapı imzasıyla İstanbul Maltepe Dragos'ta hayata geçirilen Adam Kule projesinde stüdyo ve 1 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. Dap Adam Kule kampanya bilgileri haberimizde yer alıyor.

Adam Kule nerede? Açık adres!

Maltepe Dragos'ta yer alan Adam Kule'de stüdyo ve 1 oda 1 salon konutlar bulunuyor. Adam Kule nerede? Açık adres...

Hem oturum hem de yatırım için stüdyo ve 1+1 daireler daha cazip!

Konut almak isteyenler için ekonomik açıdan daha ulaşılabilir olan stüdyo ve 1+1 daireler, amorti süreliğinin kısalığı nedeniyle de hem konutta oturmak hem de yatırım yapmak isteyenler tarafından sıklıkla tercih edilmeye başlandı.

Ispartakule Banu Evleri 2'de esnek ödeme seçenekleri!

Stüdyo ve 1+1 dairelerin bulunmadığı BANUEVLERİ ISPARTAKULE 2 Projesi, tamamı ile aile yaşantısına hitap etmesinin yanısıra konsepti, nitelikleri ve lokasyonu nedeniyle yatırımcılara da yüksek yatırım fırsatı sunuyor.

Banu Evleri Ispartakule 2'de yüksek yatırım fırsatı!

Stüdyo ve 1+1 dairelerin bulunmadığı BANUEVLERİ ISPARTAKULE 2 Projesi konsepti, nitelikleri ve lokasyonu nedeniyle yatırımcılara da yüksek yatırım fırsatı sunuyor.

stüdyo ve 1+1 dairenin farkı Haberi

stüdyo ve 1+1 dairenin farkı
Yazının devamı için...