15 / 05 / 2024

stüdyo24 adres

stüdyo24 adres

Bahçeşehir’de Cathay İleri Projeler tarafından hayata geçirilen Stüdyo 24 resimleri ile ilgili örnekleri haberimizden inceleyebilirsiniz

Küçük yatırımcıya 7 önemli uyarı

Hazine ve Maliye Bakanı tasarruf sahiplerine BİST'i adres gösterdi peki hisse senedi yatırımında riskler ve temel ilkeler neler? Parayı katlamak mümkün mü? Fırsatlar ve riskler neler?

Adam Kule nerede? Açık adres!

Maltepe Dragos'ta yer alan Adam Kule'de stüdyo ve 1 oda 1 salon konutlar bulunuyor. Adam Kule nerede? Açık adres...

Concord İstanbul Evleri adres!

Toplam 1.175 daireden meydana gelen Concord İstanbul Konutları'nda daire seçenekleri stüdyo, 1+1, 2+1,3+1 olarak tasarlandı.Concord İstanbul Evleri adres bilgisi kapsamında projenin İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de bulunduğunu söyleyebiliriz.

Adres Sancaktepe ulaşım bilgileri!

Adres Sancaktepe ulaşım bilgileri kapsamında proje Kent Hastanesi'ne 2 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Toplam 300 adet daireden oluşan projede daireler stüdyodan 4 oda 1 salona kadar farklı seçenekte tasarlandı.

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık daire!

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık daire tipleri stüdyo dairelerden 4+1 dairelere kadar farklı seçenekler olarak dizayn edildi. Projede 1. etaptaki 180 daire için satışlar bugün yapılıyor.

Sancaktepe Dumankaya Adres teslim tarihi!

Sancaktepe Dumankaya Adres teslim tarihi 2017 yılının ilk yarısında gerçekleşecek. Toplam 300 adet daireden oluşan projede stüdyo dairelerden 4+1 dairelere kadar farklı seçenekler tasarlandı.

Nef Merter Rezidans adres!

Nef Merter Rezidans adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Timur Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen proje stüdyo ve 1 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana geliyor.

Esenyurt Terrace Mix Konutları adres!

İnanlar İnşaat imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçirilen Terrace Mix Konutları'nda 130 bin TL'lik stüdyo daireler eşyalı olarak satılıyor. Esenyurt Terrace Mix Konutları adres bilgisi haberimizde bulunuyor.

Semerkand Line Evleri adres!

Semerkand Line Evleri adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 214 tane dairenin yer aldığı projede stüdyodan 4 oda 1 salona kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor.

Semerkand Line Bakırköy adres!

Semerkand Line Bakırköy projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor. İşte Semerkand Line Bakırköy adres bilgisi...

Manzara Adalar adres bilgileri!

Manzara Adalar adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Manzara Adalar projesi stüdyo, 1 oda1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Bakırköy Semerkand Line adres bilgileri!

Bakırköy Semerkand Line adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Semerkand Line projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor...

Bağcılar G Yoo adres!

Satış süreci devam eden G Yoo Rezidans projesi stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor. Bağcılar G Yoo adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

stüdyo24 adres Haberi

stüdyo24 adres


Bahçeşehir’de 15 katlı 2 blok halinde yükselen Stüdyo 24 projesi Cathay İleri Projeler imzası taşıyor.  Toplam 489 konut mevcut olduğu Stüdyo 24 projesinin içerisinde 1+0,1+1, 1+1 dubleks ve 2+1 daire tipleri yer alıyor. Stüdyo 24 resimleri projeyi incelemek isteyenler için yayınlanmış durumda. Stüdyo 24 resimleri ile ilgili örnek görüntüler şöyle: 


Stüdyo 24 resimleri: