06 / 05 / 2024

Küçük yatırımcıya 7 önemli uyarı

Küçük yatırımcıya 7 önemli uyarı

Hazine ve Maliye Bakanı tasarruf sahiplerine BİST'i adres gösterdi peki hisse senedi yatırımında riskler ve temel ilkeler neler? Parayı katlamak mümkün mü? Fırsatlar ve riskler neler?



Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin tasarruf sahiplerine yönelik olarak yaptığı "borsaya yatırım yapın" çağrısının ardından geçtiğimiz günlerde patlayan borsadaki rüşvet ve manipülasyon iddiaları kafaları karıştırırdı. Uzmanlardan borsaya yatırım yapmayı planlayan küçük yatırımcıya yönelik uyarı üstüne uyarı geliyor.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, geçtiğimiz günlerde bir televizyon programında, Borsa İstanbul’un enflasyon karşısında döviz ve altına göre daha fazla getirisi olduğunu belirtmiş ve Vatandaşlarımızın nereye kanalize olacağı açık” şeklinde konuşmuştu. Ancak son günlerde tartışılan rüşvet ağı iddiaları küçük yatırımcının "ütülmemesi" için neler yapması gerektiği tartışılmaya başlandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön