02 / 05 / 2024

Yatırımcıya çok önemli uyarı! Kripto parada bir bomba daha!

Yatırımcıya çok önemli uyarı! Kripto parada bir bomba daha!

Kripto para birimi Bitcoin son dönemlerde yükselişini sürdürürken, kripto para piyasalarında ise işler beklendiği gibi gitmiyor. Son olarak uluslararası kripto piyasalarının önemli aktörlerinden kripto varlık kredi platformu Genesis iflas koruma başvurusu yaptı, konuyla ilgili yatırımcılara önemli u



Gün geçmiyor ki, kripto para piyasalarından olumsuz tek bir haber gelmesin. Dünya genelinde yatırımlarını bu alana bağlayanları yine üzecek bir haber daha geldi. Son zamanlarda yaşadığı olumsuz gidişatı aşamayan kripto varlık kredi platformu Genesis’in iflas koruma başvurusu yaptığı bildirildi.

Yatırımcıya çok önemli uyarı! Kripto parada bir bomba daha!

Bir dönem yıldızı bir hayli parlayan kripto varlık piyasasında kurumsal riskler artıyor. Son olarak kripto varlık kredi platformu Genesis’in iflas koruma başvurusu yaptığı bildirildi.  Bir süredir sıkıntı yaşayan ve kredi birimi için yeni finansman arayan şirketin söz konusu bu çabalarının sonuçsuz kalması durumunda potansiyel yatırımcıların iflas başvurusu yapılacağı yönünde uyardığı kaydedildi.

Şirketin ana hissedarı Digital Currency Group, içinde bulunulan likidite krizinin aşılması için bir süreden bu yana kreditörler ile gizli görüşmeler yürütmekte ve nakit temin edilememesi halinde iflas başvurusu yapılmasının gerekeceği belirtilmekteydi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön