28 / 04 / 2024

Stüdyo24 Ispartakule projesi son durum

Stüdyo24 Ispartakule projesi son durum

Ispartakule'de yükselen Stüdyo24 projesinde yüksek kira getirili son 65 dairenin satışı, Nisan ayı boyunca yüzde 15 fiyat avantajıyla devam ediyor. Stüdyo24 projesi 498 daireden oluşuyor...

Bakan Özhaseki açıkladı! Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracaklarını açıkladı.

Studio House projesinde ister ticari, ister ev tapulu daireler! 24 ayda teslim! 

Mega kent İstanbul’un dönüşümünde önemli rol üstlenen Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi’nin, Bahçeşehir’de inşa ettiği ‘Studio House Ispartakule Projesi’nde home ofis daireler ticari tapu veya ev tapusu ve yüzde 18 KDV ile alıcılarını bekliyor.

Valentium Ispartakule'de yüzde 30 indirim!

Aşçıoğlu İnşaat imzası taşıyan Valentium Ispartakule projesinde ön talebe özel yüzde 30 indirim fırsatı başladı. Peki Valentium Ispartakule konut fiyatları ne kadar? Valentium Ispartakule'de hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Valentium Ispartakule projesi ile ilgili ayrıntılar.

Valentium Ispartakule resmen başlıyor! Aşçıoğlu'ndan Ispartakule'ye tam 574 konutluk yeni proje!

Valentium Ispartakule projesi resmen başlıyor. Aşçıoğlu İnşaat imzası taşıyan Valentium Ispartakule projesinde 574 konut ve 22 ticari alan bulunuyor.

Valentium Ispartakule projesi geliyor! Aşçıoğlu'ndan Ispartakule'ye 574 konutluk yeni proje!

Valentium Ispartakule projesi için düğmeye basıldı. Aşçıoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede Ispartakule'ye 574 konutluk ve 22 ticari alan yer alıyor.

Valentium Ispartakule ön talep topluyor! Yeni proje! 

Gayrimenkul sektöründe 55 yılı geride bırakan Aşçıoğlu, göl manzaralı Valentium Ispartakule projesinde ön talep sürecini başlattı. Peki Valentium Ispartakule projesinde hangi konut tipleri var? Projede sosyal alan var mı? İşte Valentium Ispartakule projesi ile ilgili merak edilenler...

Meydan Ispartakule geliyor! Yeni proje!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding tarafından hayat geçirilecek olan Meydan Ispartakule projesi için düğmeye basıldı.

Ege Yapı Ispartakule 18 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ege Yapı, Ispartakule için düğmeye bastı. Peki; Ege Yapı Ispartakule Projesi nerede? İşte Ege Yapı Ispartakule projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Ege Yapı Ispartakule yıl sonunda satışta!

Ege Yapı Ispartakule projesi yıl sonunda satışa çıkacak. Merakla beklenen proje 227 milyon 460 bin 768 TL'ye mal olacak.

Ege Yapı Avcılar Ispartakule projesi!

Ege Yapı Avcılar Ispartakule projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı Avcılar Ispartakule projesi detayları...

Ege Yapı Ispartakule projesi nerede?

Ege Yapı Ispartakule projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı Ispartakule projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Ege Yapı Ispartakule fiyat!

Ege Yapı Ispartakule fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı Ispartakule projesi fiyat bilgisi ve proje detayları..

Ege Yapı Ispartakule projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Ege Yapı, Ispartakule projesi için ön talep topluyor.

Stüdyo24 Ispartakule projesi son durum Haberi

Stüdyo24 Ispartakule projesi son durum


Cathay İleri Projeler, Emlak Konut GYO ve EPP işbirliğiyle hayata geçirilen Stüdyo24 projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Avcılar'a bağlı Ispartakule'de yükseliyor. Stüdyo24'te yüksek kira getirili son 65 dairenin satışı devam ediyor.


2 blok olarak tasarlanan Stüdyo24 Ispartakule projesinde bloklar 15 katlı olarak inşa ediliyor. Stüdyo24 Ispartakule projesinde Nisan ayı süresince yüzde 15 fiyat avantajı sunuluyor.


Stüdyo24 Ispartakule projesi 498 adet konuttan meydana geliyor. Ispartakule Stüdyo24 projesinin satış ofisi ile 0212 687 24 24 telefon numarasını arayarak iletişime geçebilirsiniz.


Stüdyo24 Ispartakule projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 1 oda 1salon dubleks ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. Stüdyo24 Ispartakule'de yüzme havuzu, toplantı odaları, fitness, sauna, kapalı otopark gibi sosyal olanaklar mevcut.



Tel: 0212 - 687 24 24 

Web: