17 / 05 / 2024

stüdyo24 kampanya

stüdyo24 kampanya

Türk – İtalyan mimarların çizgileriyle konut kavramına yepyeni bir boyut kazandıran Stüdyo 24, ayda 500 TL taksitle Ispartakule’de ev sahibi olma imkanı sunuyor. Projede fiyatlar 92.500 TL’den başlıyor.

Otomobil bayilerine 2024 darbesi: Kapıdan geçene 'araba alır mısın?' diye yalvaracaklar!

Otomobil piyasası Ticaret Bakanlığı'nın aldığı önlemlerle dengelendi ve fiyatlar düşmeye başladı. Bayiler kampanya üstüne kampanya yaparken, araba bolluğu yaşanmaya başladı. Fakat bundan bir kaç ay öncesinde bırakın kampanyayı, bayilerde araba bulunamıyordu.

Arçelik'ten mikrodalga, mini fırın ve set üstü ocaklarda kasım ayı fırsatı...

Arçelik, mikrodalga, mini fırın ve set üstü ocaklarda kasım ayına özel 500 Türk Lirası indirim kampanyası yapacak. Arçelik'ten kasım ayına çok özel bir kampanya fırsatı başlattı.

Sıfır otomobil piyasasında ''araç yok '' diyen bayilerin etekleri tutuştu! Kampanya üstüne kampanya başlattılar

Hükümetin fahiş artan otomobil piyasasına yönelik yaptığı yaptırımlar sonucunda işler değişti. Sıfır otomobil satan bayiler aylar öncesinde ''araç yok'' diyerek müşterileri geri çeviriyordu. Şimdi ise kampanya üstüne kampanya başlatan bayiler otomobil satışlarına hızla devam ediyor.

Carrefoursa'dan Xiaomi Note 12 Pro'ya olağanüstü indirim! Fiyatını birden dibe çektiler! 

Türkiye'nin önde gelen perakende zincirlerinden Carrefoursa, teknoloji dünyasının gözdesi Xiaomi Note 12 Pro için beklenmedik bir indirim hamlesi gerçekleştirdi. Akıllı telefon tutkunlarını sevindiren bu kampanya ile Xiaomi'nin en yeni modeli Note 12 Pro, olağanüstü bir fiyat avantajıyla sunuluyor.

Peugeot Suv 3008'de yeni kampanya! 300 bin TL'ye 12 ay vade fırsatı! Peugeot Suv 3008 ne kadar?

Peugeot, şık tasarımı ve üstün özellikleriyle dikkat çeken Peugeot 3008 modelindeki kampanyasını duyurdu. İşte kampanya ve fiyat listesi...

Hepsi Burada kampanya üstüne kampanya yapıyor! Haziran ayına özel fiyatla Samsung çamaşır makineleri kaçmaz!

Hepsi Burada'nın beyaz eşyalarda yaptığı Haziran kampanyaları gündeme geldi Samsung WW90TA046AH/AH 1400 Devir 9 kg Çamaşır Makinesini yüzde 2 indirimle satışa çıkaran Hepsi Burada, müşterilerini memnun etmeyi hedefliyor. İşte 02 Haziran 2023 fiyat listesi

Hepsi Burada'dan gençlere büyük kampanya! Üstün ses kalitesini daha ucuza alın

Hepsi Burada'dan ''Edifier W820NB ANC'' kulaklık için en uygun fiyatı kullanıcılara sunuyor. Heyecan verici ürün Edifier W820NB Plus olarak adlandırılan bu kulaklık, genellikle premium ve üst düzey ürünlerde bulunan özellikleri sunan kablosuz bir kulaklıktır.

Garanti Bankası'ndan emeklilere muhteşem kampanya! Rakamı duyan Bankaya koştu

Emekli promosyonlarındaki rekabet tüm hızıyla sürüyor. Bankalar aracılığı ile üst üste açıklanan promosyon ödemelerinde Garanti Bankası son noktayı koydu. Promosyonların yanında kampanya ile beraber ilave ödemeler de yapıyor.

İndirime doymayan ayçiçek yağına bir kampanya daha yapıldı! Bu çılgın fiyat aklınızı alacak! 20 Mart 2023 fiyat listesi

2023'te indirim üstüne indirim yapılan sıvıyağ, vatandaşın da en çok rağbet ettiği ürünler arasında yer aldı. MİGROS, müşterilerine 'kıyak' tadında bir kampanya yaptı.Market market dolaşmaya gerek kalmadan indirimi değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Otomotiv sektörünü altüst eden kampanya! Hyundai göz dolduran modeline 250 bin TL fiyat koydu!

Uygun fiyatlı ve performanslı araçlarıyla Türkiye’de çok sayıda kullanıcısı bulunan Hyundai, hafif ticari aracı 'Casper Van' için kampanya başlatıyor. Casper Van modeli kampanya kapsamında kısa süre için 250 bin TL’ye satılıyor.

Markalı konutlarda beklenen kampanya başladı! İşte İstanbul'daki 3 kampanyalı proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 25 Ekim tarihinde orta ve üst gelir grubunu konut sahibi yapmak için kampanya hazırlığındayken, bazı konut şirketleri süreci erken başlattı. İşte konut projelerindeki o kampanyalar ve İstanbul'daki 3 kampanyalı proje!

Hakmar’da fiyatlar dip yaptı! Ayçiçek yağı 68,90 TL! İşte 23 Eylül 2022 fiyat listesi…

Türkiye’nin en sevilen market zincirlerinden olan Hakmar Express, kampanya üstüne kampanya yapmaya devam ediyor. Peki, Hakmar Express’de bu hafta hangi ürünler indirimli satılıyor? ? İşte 23 Eylül 2022 fiyat listesi…

Hakmar Express büyük indirime gitti! Ayçiçek yağı 68,90 TL! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi…

Türkiye’nin önde gelen market zincirlerinde Hakmar Express, kampanya üstüne kampanya yapmaya devam ediyor. Peki, Hakmar Express’de bu hafta hangi ürünler indirime girdi? ? İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi…

stüdyo24 kampanya Haberi

stüdyo24 kampanya


Emlak Konut GYO ve EPP güvencesiyle Ispartakule’de hayata geçirilen Stüdyo 24, inovatif özelliklerinin ve renkli kimliğinin yanında fırsatlarıyla da en çok konuşulan proje olmaya devam ediyor. Bu yeni yaşam stiline 1 yıl boyunca peşinat ödemeden, aylık 500 TL ile sahip olma imkanı sunuyor. Özellikle yeni evli çiftlerin dikkatini çeken proje, ilk yıldan kiradan bile düşük bir maliyetle kendi evine sahip olma müjdesini veriyor.


Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Erdoğan Bayraktar’ın ''Ispartakule'de yeri veya evi olanlar veya orada proje yapmak isteyenler zaman içerisinde çok karlı çıkacak.” sözleri,  Ispartakule’ye yatırım talebini arttırırken, Stüdyo 24 daireleri de hızla tükeniyor. Bugüne kadar % 60’ı satılan stüdyolar, 1 Milyon nüfuslu “Yeni Şehir” projesi kapsamında yer alacak.


Bioİstanbul, Sağlıkkent ve MagnetCity’e komşu konumda bulunuyor. Günümüzün en değerli...