02 / 05 / 2024

su faturası ptt den ödenir mi

su faturası ptt den ödenir mi

İşyeri ve mesken gibi taşınmazlar adına kesilen su faturaları, fatura üzerinde belirtilen süre içerisinde ilgili ödeme noktalarına ödeniyor. Su faturası PTT'den ödenir mi? İşte alternatif ödeme noktaları..

PTT, fatura ödemekte zorlananların imdadına yetişiyor: Hemen başvuru yaparak 225 TL'lik fatura yardımından yararlanın! 

Elektrik faturalarındaki artış, birçok insanın bütçesini zorlarken, PTT bu konuda belirli koşulları karşılayanlara yardımcı oluyor. Peki, PTT'nin sunduğu elektrik faturası destek programı kimlere yönelik? Hangi kriterlere göre bu yardım sağlanıyor? İşte konu hakkında tüm bilgiler...

Faizsiz konut kredisi çekmek isteyenlere müjde! Bakanlıktan son dakika faizsiz konut kredisi desteği! Resmen açıklandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı koordinasyonunda, şehit yakınları, gazi ve yakınlarına ücretsiz seyahatin yanında ayrıca, elektrik-su faturasında indirim ve faizsiz konut kredisi olanağına kadar çok sayıda destek veriyor.

Faturası kabarık gelenlere müjde! Faturalar bu yolla dibe vuracak!

Elektrik, su, doğal gaz, internet ve telefon faturası kabarık geldiği için ödemekte zorlanan kişilere resmen müjde verildi. TEB, otomatik fatura ödemelerine aylık 100 TL iade edeceğini duyurdu.

5 kişilik ailelere 260 TL elektrik faturası desteği! Ödemelerinizi hemen PTT’den alın! İşte detaylar!

Ev içerisinde 4-5 kişi yaşayanlara müjdeli haber verildi. Elektrik faturası desteğinden yararlanabilirsiniz. İşte o detaylar!

Her ay faturasını düzenli ödeyenlere destek! PTT şubelerinden bu yardımı alabilirsiniz!

Her ay evine gelen elektrik faturasında ad soyadı yazanlar için destek müjdesi verildi.  Elektrik tüketim desteğini Aile Bakanlığı’na bağlı olan vakıf ve e-devlet üzerinden alabilirsiniz. Fatura üzerinden verilecek destek miktarları ne kadar? Detayları haberimizin geri kalanında…

Su Faturalarında Dev İndirim: Faturalar Tarihe Karışıyor!

Resmi Gazete'de yayınlanan yeni bir kararla birlikte, su faturası ödemelerinde yaşanan zorlukları hafifletmek için önemli bir adım atıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan müjdeye göre, su faturası ödemelerinde yüzde 50 indirim uygulanacak. Ayrıntılar haberimizde...

Fatura ödeyenlere müjdeli haber! Fatura ödemesinin 120 TL'si geri verilecek!

30 Nisan’a kadar internet, elektrik, doğalgaz ve su faturası ödeyen vatandaşlar para puan kazanabilecek. Fatura sahipleri 120 TL tutarında geri ödeme alacak. İşte tüm detaylar…

Elektrik faturası yüksek gelenlere müjde! PTT faturanıza destek oluyor! Hemen başvurun PTT’ye koşun!

Elektrik faturası yüksek gelenlere müjdeli haber. Yüksek elektrik faturalarına PTT destek çıkıyor. İşte detaylar!

ASKİ’den peş peşe gelen su faturası müjdesi! Ankaralılar bu haberle adeta sevinçten çığlık atacak!

ASKİ abonelerini ilgilendiren yapılandırma müjdesi verilirken, son başvuru tarihinin 31 Mayıs 2023 olduğu belirtildi. Ankaralılar bu haberle adeta sevinçten çığlık atacak! İşte ASKİ abonelerine ilişkin alınan yeni karar…

Devlet yetkilileri kolları sıvadı! PTT'ye gidip paranızı alabilirsiniz

Devlet yetkililerinin sunduğu destek ödemeleri son hızıyla devam ediyor. Özellikle dar gelirli aileler için uygulanan destek ödemeleri, şimdi de Elektrik faturası 135 TL’den fazla gelenleri ilgilendiriyor. Fturalarınız ile PTT şubelerine gidip bu destekten yararlanabilirsiniz.

Bakanlıktan flaş hamle! Faturayı kapan PTT'ye koşuyor! 

Yükselen enflasyon maliyetlerinin de aynı oranda yükselmesine neden olurken faturalar da can yakar hale geldi. Tam da bu noktada devlet yetkilileri, Evine 135 TL'den fazla elektrik faturası gelenlere PTT aracılığı ile destek vereceğini duyurdu.

Elektrik faturası 130 TL'den yüksek gelenler dikkat! Faturası ile PTT'ye giden parayı kapacak!

130 TL ve üzeri elektrik faturası ödeyen tüm vatandaşları ilgilendiren bir duyuru yapıldı. Devlet, dar gelirli ailelere elektrik fatura yardımında bulunacak. Faturası 130 TL'nin üzerinde olan vatandaşlar, PTT şubelerine giderek elektrik fatura desteğinden yararlanabilecekler.

Aile Bakanlığı'ndan sonra destek sırası belediyelerde! O belediye su faturasında yüzde 50 indirim yaptı!Duyan inanmıyor!

İl ve ilçe belediyeler, son dönemlerde ihtiyaç sahiplerine destek olmaya ve bu kapsamda elektrik, su, doğal gaz ve gıda ürünleri gibi konularda indirim yapmaya devam ediyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bu doğrultu da bir indirim uygulaması daha başlatarak suya yüzde 50 indirim yaptığını duyurdu

su faturası ptt den ödenir mi Haberi

su faturası ptt den ödenir mi

Su faturası PTT'den ödenir mi?

İşyeri ve mesken gibi taşınmazlar adına kesilen su faturaları, fatura üzerinde belirtilen süre içerisinde ilgili ödeme noktalarına ödeniyor.


Ancak, fatura ile birlikte ödeme noktasına giderek, ödeme yapamayanlar faturayı internetten de ödeyebiliyor. Peki, su faturası PTT'den ödenir mi?


Su faturası PTT ile ödenebiliyor. PTT şubelerine gecikmiş faturaların ödemesi de yapılabiliyor. Diğer su faturası ödeme noktaları şu şekilde sıralanıyor:


AVRUPA YAKASI

ARNAVUTKÖY

AVCILAR

B.ÇEKMECE

BAĞCILAR

BAHÇELİEVLER

BAKIRKÖY

BAŞAKŞEHİR

BAYRAMPAŞA

BEŞİKTAŞ

BEYLİKDÜZÜ

BEYOĞLU

ÇATALCA

ESENLER

ESENYURT

EYÜP

FATİH

G.O.PAŞA

GÜNGÖREN

K.ÇEKMECE

KAĞITHANE

SARIYER

SİLİVRİ

SULTANGAZİ

ŞİŞLİ

ZEYTİNBURNU


ANADOLU YAKASI

ATAŞEHİR

BEYKOZ

ÇEKMEKÖY

KADIKÖY

KARTAL

MALTEPE

PENDİK

SANCAKTEPE

SULTANBEYLİ

ŞİLE

TUZLA

ÜMRANİYE

ÜSKÜDAR



Su faturası internetten ödenir mi?



Işıl Seren...