27 / 04 / 2024

su faturasının internetten ödenmesi

su faturasının internetten ödenmesi

Su faturası, mesken ve işyeri gibi gayrimenkullerde kullanılan su tüketimine göre kesiliyor. Her ay belli dönemlerde kesilen fatura, web sayfasında belirtilen ödeme noktalarında ödenebiliyor. Peki, su faturası internetten ödenir mi?

İnşaat mühendislerinden çağrı! Depremin asıl sorumluları ortaya çıkarılsın

6 Şubat depreminin faturası inşaat mühendislerine kesildi. Mühendisler ise asıl suçluların kendileri olmadığını belirterek, gerçek suçluların ortaya çıkarılması çağrısında bulundu.

Doğalgaz faturasını azaltmak mümkün! Doğalgaz faturası düşürmek için ne yapılıyor?

Son günlerde havaların soğuması ile vatandaşları doğalgaz faturasını nasıl ödeyecekleri telaşı aldı. Buna göre, kombisini açan, doğalgazı yakmaya başlayanlar hemen faturayı düşürmek ne yapmak gerektiğini düşünüyor. İşte haberin ayrıntıları..

Dolar 7 TL'den 24 TL'ye yükseltildi! Ekonomist Remzi Özdemir isyan etti! Neyin faturasını ödeyeceğiz!

Ekonomist Remzi Özdemir dolardaki hızlı yükselişe değinerek; doların 7 TL'den 24 TL'ye yükseltilişi ile ilgili ''Neyin faturasını ödeyeceğiz?'' diyerek isyan etti. 

Ankara Valiliği'nden sağanak uyarısı! Sel ve su baskınına karşı çok dikkatli olun!

Ankara Valiliği'nden yapılan sağanak uyarısıyla, başkent Ankara'da sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Elektrik faturasının gözler önüne serdiği çarpıcı tablo! 7 haneden 1’i ödeyemiyor!

Enflasyonun vatandaşa somut etkisi faturalarda kendisini gösteriyor. Her 7 haneden 1 tanesinin elektrik faturasını ödeyemediği ortaya çıktı.  İşte yaşanan “enerji yoksulluğu”nun çarpıcı tablosu…

Elektrik faturasını artık dert etmeyin! Yeni bir destek daha yolda!

Elektrik faturası artık sorun olmasın. Devlet ihtiyaç sahipleri için yeni çalışmalar yürütüyor. Onlardan biri de elektrik faturası için olacak. İşte detaylar!

Madran dağındaki 4 su kaynağı 5 yıllığına kiraya veriliyor! 17 Ocak 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Aydın Valiliği Madran dağındaki su kaynaklarını 5 yıllığına kiraya veriyor. 17 Ocak 2023’teki ihalenin muhammen kira bedeli 2 milyon 161 bin 882 Türk Lirası.

Bunları yapanın doğalgaz faturası düşüyor!

Kışın gelmesiyle yakıt fiyatlarından endişe eden vatandaşlar tasarruf etmek için çeşitli yöntemler deniyor.  Ancak belli yöntemler var ki, bunları yaparsanız doğalgaz faturanızın yükselmesini engellemeniz mümkün. Peki doğalgaz faturasını düşürmek için ne yapmalı? Hangi yöntemler etkili? İşte ayrıntı

Elektrik faturasının yüksek gelmesinin nedeni! Bunları sakın yapmayın!

Elektrik faturasının yüksek gelmesinin belli başlı nedenleri vardır. İşte o nedenler!

Doğalgaz faturasını düşürmenin 12 altın kuralı! İşte detaylar!

Doğalgaz faturası, kış aylarının gelmesi ile başınızı arıtan bir dert olmasın! İşte basit ve etkili doğalgaz faturasını indirmenin püf noktaları!

Yüksek su faturaları nasıl düşer? İşte yüklü su faturasını indirecek yöntemler...

Son zamların arından su faturaları bütçeyi zorlayabiliyor. Hayat pahalılığının yaşandığı şu günlerde, giderleri azaltmanın yolları araştırılıyor.

Bunları yaparsanız su faturanız yarıya düşecek! Su faturasını düşürmenin püf noktaları…

Su, doğal gaz, elektrik, telefon ve internete gelen zamlar vatandaşın bütçesini sarsmaya devam etse de bazı şeyleri değiştirmek elimizde. Mesela su faturasındaki tutar. Gelen zamlarla birlikte daha da strese sokan faturayı nasıl düşürebiliriz? İşte su faturasını düşürmenin pratik yolları…

Elektrik faturasının ne kadar geleceğine siz karar verin! İşte yapacaklarınız!

Elektrik faturasının kaç TL olacağına siz karar verebilirsiniz. Yapılan zamlardan sonra faturaların yüklü gelmemesi elinizde. İşte merak edilen detaylar!

su faturasının internetten ödenmesi Haberi

su faturasının internetten ödenmesi

Su faturası internetten ödenir mi?

Su faturası, mesken ve işyeri gibi gayrimenkullerde kullanılan su tüketimine göre kesiliyor. Her ay belli dönemlerde kesilen su faturası web sayfasında belirtilen ödeme noktalarında ödenebiliyor. Peki, su faturası internetten ödenir mi?


Su faturası, internetten ödenebiliyor. Ödemenin internetten yapılabilinmesi için kredi kartına sahip olunması gerekiyor.


İSKİ'nin sistemine giriş yapılarak, kimlik ve kredi kartı bilgilerinin girilmesi ile su faturası internet üzerinden ödenebiliyor.


Su faturası ödeme noktaları şu şekilde sıralanıyor:

AVRUPA YAKASI

ARNAVUTKÖY

AVCILAR

B.ÇEKMECE

BAĞCILAR

BAHÇELİEVLER

BAKIRKÖY

BAŞAKŞEHİR

BAYRAMPAŞA

BEŞİKTAŞ

BEYLİKDÜZÜ

BEYOĞLU

ÇATALCA

ESENLER

ESENYURT

EYÜP

FATİH

G.O.PAŞA

GÜNGÖREN

K.ÇEKMECE

KAĞITHANE

SARIYER

SİLİVRİ

SULTANGAZİ

ŞİŞLİ

ZEYTİNBURNU


ANADOLU YAKASI

ATAŞEHİR

BEYKOZ

ÇEKMEKÖY

KADIKÖY

KARTAL

MALTEPE

PENDİK

SANCAKTEPE

SULTANBEYLİ

ŞİLE

TUZLA

ÜMRANİYE

ÜSKÜDAR


Su aboneliği iptali nasıl yapılır?



Işıl Seren...