01 / 05 / 2024

su hizmetleri

su hizmetleri

Malatya'da Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından 2013 yılında 25 bin metre içme suyu şebeke hattı, 27 bin metre drenaj hattı ve 17 bin metre de kanalizasyon şebeke hattı yatırımı yapıldı...

Alfa Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömür Tanka tarafından kuruldu.

A Class Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Class Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömür Tanka ve Volkan Yılmaz tarafından kuruldu.

Fleksib Suıtes Turizm Ve Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fleksib Suıtes Turizm Ve Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yunus Kaya tarafından kuruldu.

Sekka World Su Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Sekka World Su Hizmetleri Anonim Şirketi Fatih'te İsar İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Albatros Dalgıçlık Su Altı Hizmetleri Organizasyon Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Albatros Dalgıçlık Su Altı Hizmetleri Organizasyon Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Laya Afshın tarafından kuruldu.

Tuna Grup Denizcilik Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuna Grup Denizcilik Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  300 bin TL sermaye bedeli  ile Şahin Tuna tarafından kuruldu.

El Abrar Su Kuyusu Hizmetleri Limited  Şirketi kuruldu!

El Abrar Su Kuyusu Hizmetleri Limited  Limited Şirketi Başakşehir’de 200 bin sermaye bedeli  ile Mazin    Arslan tarafından kuruldu.

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Kadri Bozkurt tarafından kuruldu.

Suez Su Ve Çevre Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Suez Su Ve Çevre Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

FU İnşaat Yayıncılık ve Yazılım Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FU İnşaat Yayıncılık ve Yazılım Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ergun Çağlar Fırat tarafından 100 bin TL sermaye ile 27 Nisan'da Ümraniye, Tatlısu Mahallesi, Alptekin Caddesi'nde kuruldu.

Kartepe Belediyesi'nden su değirmeni ihalesi!

Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Plan ve Proje Müdürlüğü’nce talep edilen; Suadiye Mahallesi 1573 ile 1472 parsel arasında bulunan II Grup Su Değirmeni yapısının yeniden işlevlendirmek için ihaleye çıkarıyor.

Su yapıları denetim hizmetleri yönetmeliği 2015!

Su yapıları denetim hizmetleri yönetmeliği 12 Mayıs 2015 tarihinde 29353 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik, DSİ’nin, yatırımcının, proje müellifinin, yüklenicinin, yetkili denetim firmasının görev ve sorumluluklarını düzenliyor...

Erdemli su temin sistemi rehabilitasyonu projesi toplantısı yapıldı!

Yaklaşık 13 milyon avro tutarındaki proje sayesinde, AB standartlarında su ve atık su yönetimi hizmetleri sağlanarak halk sağlığını tehdit eden unsurlar asgari düzeye indirilmiş olacak

su hizmetleri Haberi

su hizmetleri

Malatya Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından 2013 yılında 25 bin metre içme suyu şebeke hattı, 27 bin metre drenaj hattı ve 17 bin metre de kanalizasyon şebeke hattı yatırımı gerçekleştirildi. 


Böylece 2013 yılında toplamda 70 bin metreye yakın altyapı yatırımı yapılmış oldu. İmar planında açılan yeni yollar, daha önceleri içme suyu şebekesi olmayan bölgeler ile içme suyu şebeke hattı olup da yetersiz kalan bölgelere Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü Su Teknik Şefliği imkanlarıyla 22 bin, ihale yolu ile 3200 metre olmak üzere 25 bin 200 metre içme suyu şebeke hattı döşendi. Özellikle eski hatlarda asbest borular, çelik borularla değiştiriliyor. Aynı zamanda şehrin muhtelif bölgelerinde yeni yapılan binalar ve içme suyu bağlantısı eskiyen binalara Su Teknik Şefliği'nce 1392 adet, müteahhit firma...