11 / 05 / 2024

suat kılıç Eskişehir Gençlik Merkezi

suat kılıç Eskişehir Gençlik Merkezi

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile birlikte Eskişehir Gençlik Merkezi'nin açılışını yapan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin gençlerin enerjisine ihtiyacı olduğunu belirtti...

Eskişehir TOKİ'de KDV yüzde 10'a, taksitler 894 TL'den 8 bin TL'ye çıktı! 'Mağduriyet çözülsün' talebi geldi!

2019 Aralık'ta Eskişehir'de 2 bin 450 konut için kura çekilişi yapıldı. TOKİ 100 bin konut projesi kapsamında hayata geçirilecek projede, ödeme koşulları değiştirildi. CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, bu durumun düzeltilmesi gerektiğini açıkladı. 

Eskişehir'de 20-25 bin binanın acilen yenilenmesi gerekiyor: Olası depremde yıkım olacak caddeler tek tek açıklandı!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Eskişehir Şube Başkanı Orkun Kılıç,   Eskişehir'de 20-25 bin binanın acilen yenilenmesi gerektiğine dikkat çekti ve yıkım beklenen caddeleri açıkladı. İşte ayrıntılar...

Eskişehir'de fabrika yatırımları için gaza basıldı! 2030 yılında toplam bin 250 fabrika olacak!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir'e yapılan sanayi yatırımlarının devam ettiğini söyleyerek, hedeflerinin 2030 yılına kadar bin 250 fabrika olduğunu açıkladı.

Eskişehir'de metruk binalar yıkılıyor! 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, çevre ve toplum sağlığı ile güvenliğini tehdit eden yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

Eskişehir OSB'de 30 yeni yatırımcı için yer tahsis edildi!

EOSB Başkanı Küpeli, Eskişehir OSB'de bu yıl yer tahsis edilen 30 girişimcinin, yatırımlarının hayata geçirilmesiyle 1500 kişi için istihdam yaratacağını kaydetti.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi konuk evini sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, konuk evini de sağlık çalışanlarına tahsis etti.

Eskişehir Ziyapaşa Caddesi’ndeki riskli binalar yıkılıyor!

Eskişehir Ziyapaşa Caddesi’nde yaklaşık 10 yıl boyunca atıl vaziyette yer alan binaların yıkımına başlandı. Ancak yıkımına devam edilen binalardan birinde hiçbir güvenlik önlemi alınmadı.

Eskişehir'in tren garı projesine 2020 Dünya Mimarlık Ödülü!

Eskişehir'de inşaatına başlayan yüksek hızlı tren garı projesi, Dünya Mimarlar Topluluğu tarafından verilen 2020 Dünya Mimarlık Ödülü’nü alamaya hak kazandı.

Eskişehir'de 9.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Eskişehir 6. İcra Dairesi, Odunpazarı İlçesi Yassıhöyük Mahallesi'nde bulunan fabrika ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 9 milyon 242 bin 840 TL olarak belirlendi.

Eskişehir Millet Bahçesi'nin plan notları değiştirildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yıkılan Eskişehir Atatürk Stadı’nın bulunduğu 52 bin 270 metrekarelik alana yapılacak millet bahçesi projesinde yapılaşmaya yol açacak plan notları değiştirildi.

Eskişehir'de 8.5 milyon TL'ye icradan satılık benzin istasyonu!

Eskişehir İli, Merkez Odunpazarı İlçesi, Sultandere Mahallesi'nde yer alan benzin istasyonu vasıflı gayrimenkul 8 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Eskişehir'de 6.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Eskişehir İli, İnönü İlçesi, Yenice Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 6 milyon 506 bin 745 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan fabrika için birinci satış günü 14 Mart 2019 olarak belirlendi. 

Eskişehir Fuar ve Kongre merkezi 11 Aralık'ta açılıyor!

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler, "ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi'nin, 11 Aralık'ta hizmete açılacağını duyurdu...

suat kılıç Eskişehir Gençlik Merkezi Haberi

suat kılıç Eskişehir Gençlik Merkezi

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "Aramıza nefret tohumlarının ekilmesine fırsat vermeyeceğiz. Nifak için bizi birbirimize düşürmeye çalışanlar bizim önümüzden, bizim ocağımızdan eli boş dönecekler" dedi.


Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile Eskişehir Gençlik Merkezi'nin açılışını yapan Kılıç, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin gençlerin enerjisine ihtiyacı olduğunu söyledi.


 Eskişehir'de birçok spor tesisinin temelini attıklarını anımsatan Kılıç, "Bunların hepsi gençler için. Hepsi Eskişehir'in gençliği için. Ne adına? Milli değerlerini yaşayan ve yaşatan, manevi değerlerine sıkı sıkıya bağlı olan, hisseden ve içselleştiren nesillerin yetişmesi için tek vatan, tek bayrak, tek millet, tek devlet inancındaki nesillerin geleceği omuzlaması için" şeklinde konuştu.


"Gençler hayata başka pencerelerden bakabilir, olsun. Yeter ki ortak değeri tek vatan, tek bayrak, tek devlet, tek millet olsun" diyen Kılıç, şöyle devam etti:


"Bu sevgi...