06 / 05 / 2024

Suat Koz

Suat Koz

Koz Endüstri ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Suat Koz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Ataşehir,Örnek Mahallesi 'nde kuruldu.

Koz Oran konut projesi satışta mı?

Koz İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen Koz Oran projesinde satışlar devam ediyor. Daireler Aralık 2023'te teslim edilecek.

Koz Gemicilik Geri Dönüşüm Petrolcülük Tanker Taşımacılığı Loj.İnş.Tur.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Koz Gemicilik Geri Dönüşüm Petrolcülük Tanker Taşımacılığı Loj.İnş.Tur.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Kadıköy'de Abdullah Yıldırım tarafından kuruldu.

Suat Sarı'dan İstanbul Havalimanı Metrosu açıklaması!

İYİ Partili İBB Meclis Üyesi ve ulaşım uzmanı Dr. Suat Sarı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın İstanbul’da yeni havalimanı için inşa ettiği metro hatlarının yaklaşık 1.5 milyar dolarlık israfa neden olduğunu ileri sürdü. 

Koz Oran güncel fiyat!

Koz Oran güncel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Koz Oran güncel fiyat bilgisi ve proje ayrıntıları...

Koz Oran nerede?

Koz Oran nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Koz Oran sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Koz Oran Aralık 2023'te teslim!

Koz İnşaat tarafından Ankara'da hayata geçirilen Koz Oran'da yer alan evler satışa çıktı. Daireler  Aralık 2023'te hak sahiplerine teslim edilecek.

Mesa Koz'da teslimler başladı!

İstanbul Kozyatağı'nda hayata geçirilen Mesa Koz projesinde teslimler başladı.

Suat Sarı'dan dikkat çeken Kanal İstanbul açıklaması!

İYİ Parti İBB Meclis Üyesi Trafik ve Ulaşım Komisyonu Üyesi Dr. Suat Sarı, Kanal İstanbul projesiyle ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Mesa Koz'da 60 ay vade yüzde 0.99 faiz fırsatı!

Mesa tarafından İstanbul'un merkezi Kozyatağı'nda yükselen Mesa Koz projesinde 60 ay vade ve yüzde 0.99 faiz oranı fırsatı sunuluyor.

Suat Gürsoy Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suat Gürsoy Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Suat Gürsoy tarafından kuruldu.

Kirasını 1 senedir ödemeyen eski futbolcu Suat Kaya mahkemelik oldu!

Türk futbolunun efsane isimlerinden Suat Kaya'nın başı bir süredir kira nedeniyle dertte. Ankara Ulus'taki evinin kirasını 2020 yılının Nisan ayından beri ödemeyen Kaya ev sahibi tarafından mahkemeye verildi. 

Mesa Koz'dan 120 ay vade imkanıyla ev sahibi olma fırsatı!

Mesa Mesken tarafından Kozyatağı'nda hayata geçen Mesa Koz'da ev sahibi olmak isteyenler için yeni kampanya sunuldu. Proje dahilinde 69 bin TL peşinat ödemelerde 120 ay vade imkanı sunulacak.

Mesa Koz'da ofis fiyatları 49 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Anadolu Yakası Kozyatağı’nda inşa edilen Mesa Koz projesinde ofis fiyatları 49 bin TL'den başlıyor. 12 ay ödemesiz satışa sunulan projede 0,64 vade oranı fırsatı sunuluyor.

Suat Koz Haberi

Suat Koz

Koz Endüstri ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Suat Koz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Ataşehir'de kuruldu.


Koz Endüstri ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...