11 / 05 / 2024

Suat Orhanoğlu

Suat Orhanoğlu

TSB Grup İnşaat Elektrik Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Turgay Kayagül, Suat Orhanoğlu, Bashım Annamov tarafından 900 bin TL'lik sermaye ile 17 Haziran'da kuruldu.

Esas Endüstil ve Enerji Mühendislik Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Esas Endüstil ve Enerji Mühendislik Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Suat Kavilvioğlu tarafından kuruldu. 

Powerfuture Mühendislik Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Powerfuture Mühendislik Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Suat Kavilcioğlu tarafından kuruldu. 

Suat Hacısalihoğlu: Yatırımcılar OSB kurmak için sırada!

Yatırım teşviklerinin de etkisiyle Trabzon’daki OSB'lerde boş yer kalmadı. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Yatırım Adası ve Endüstri Bölgesi’nin şehrin en önemli önceliklerinden biri haline geldiğini söyledi.

Çakaroğlu İnşaat Taahhüt Harfiyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çakaroğlu İnşaat Taahhüt Harfiyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Suat Çakar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 400 bin TL sermaye ile 25 Aralık'ta Esenyurt, Sultaniye Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı'nda kuruldu.

Suat Hacısalihoğlu, yabancılara konut satışını değerlendirdi!

Trabzon'da Körfez ülkelerine dönük inşaat yatırımlarının devam ettiğini belirten Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, konut satışlarında da önemli bir mesafe alındığını söyledi.

Suat Hacısalihoğlu: Çömlekçi 12 yılda biter!

TRABZON Ticaret Sanayi Odası, meclis toplantısı bugün yapıldı.Trabzon Büyüksehir Belediye Başkanı TTSO'daki toplantıda kent sorunlarını anlattı.TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu 'Çömlekçi 12 yılda biter' dedi.

Suat Hacısalihoğlu: Türkiye perakende sektörü 310 milyar dolarlık potansiyele sahip!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Suat Hacısalihoğlu, "e-ticaret alanında yan sektörleri de geliştirmekle beraber yeni girişimciler ve yeni iş kollarının şehrimizde açılmasını arzu ediyoruz" dedi.

Suat Hacısalihoğlu: Rus iş adamları Türkiye inşaatlarında işbirliği yapmak istiyorlar!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Rus iş adamlarının inşaat, tekstil, otel gereçleri ve gıda konusunda Türk iş adamlarıyla işbirliği yapmak istediklerini bildirdi.

TSB Grup İnşaat Elektrik Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TSB Grup İnşaat Elektrik Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Turgay Kayagül, Suat Orhanoğlu, Bashım Annamov tarafından 900 bin TL'lik sermaye ile 17 Haziran'da kuruldu.

Suat Hacısalihoğlu: Sanayi ve inşaat sektöründe büyük açık var!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Genel Müdür Yardımcısı Adnan Yıldırım beraberindekiler Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'na bir ziyarette bulundu. Hacısalihoğlu, "Bugün iki önemli sektör olan sanayi ve inşaat sektörlerinde büyük bir açık verilmiş durumda" dedi.

Bakan Suat Kılıç’ın okuduğu okul köy konağı oluyor!

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın okuduğu Mimar Sinan Mahallesi'ndeki eski Halide Edip Adıvar İlkokulu'nu köy konağına çevireceklerini açıkladı....

Avcıoğlu'ndan 'Ev alma kulüp al' önerisi

Avcıoğlu, projede ev satın almaktan çok müşterilere bir kulübe dahil olma ayrıcalığının yaşatılacağını kaydetti

Çapanoğlu Büyük Camii aslına uygun restore ediliyor

Yozgat'taki tarihi Çapanoğlu Büyük Cami,Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından aslına uygun olarak restore ediliyor

Suat Orhanoğlu Haberi

Suat Orhanoğlu

TSB Grup İnşaat Elektrik Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Turgay Kayagül, Suat Orhanoğlu, Bashım Annamov tarafından 900 bin TL'lik sermaye ile 17 Haziran'da kuruldu. 


TSB Grup İnşaat Elektrik Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Şirket her türlü İnşaat yapıları, konutlar, fabrika binaları, atölyeler, depo, özel antrepo, çelik inşaat, bilumum prefabrik tesisatı yapımı ile montaj işleri yaprak; Sanayi, Enerji, Telekomünikasyon tesisleri, baraj ve göletler, okul, konut, hastane, sportif amaçlı tesisler, yol, su ve enerji şebekelerinin yapımı ile ilgili her türlü inşaat ve taahhüt işlerini yapmak, gerektiğinde yurt içi ve yurt dışı kamu ve özel kuruluşlarla, anahtar teslimi inşaat, tesisat, ısıtma, soğutma, elektrik, bakım-onarım ve konusu ile ilgili ihalelere katılmak, taahhüt ve yükümlülük altına girmek, işi fiilen veya...