29 / 04 / 2024

Şuayip Kalmaz

Şuayip Kalmaz

Kalmaz İnşaat ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi 12 Mart 2015'te 12 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Güneş Kurt, Can Dündar, Şuayip Kalmaz, Kerem Kalmaz ortaklığında kuruldu.

Ekonomist Mert Başaran'dan enflasyon yorumu: Her şey yüzde 50 artsın, kira da yüzde 50 artsın ülkede mağdur kalmaz!

İğneden ipliğe peş peşe gelen zamlarla beraber enflasyon konusu gündemdeki yerini korurken Ekonomist Mert Başaran'dan konu ile ilgili dikkat çeken bir paylaşım geldi. İşte Mert Başaran'ın o paylaşımı...

Bakan Özhaseki: Arz talep dengesini sağlayıp konut fiyatlarını düşüreceğiz!

Bakan Özhaseki, konut fiyatlarındaki arz talep dengesini sağlamak için bakanlıklarının çalışmalar sürdürdüklerini belirterek, "2-3 seneye kalmaz biz bu dengeyi yerine oturtarak fiyatların aşağı geleceğini göreceğiz" dedi. İşte Bakan Özhaseki'nin konuya ilişkin açıklaması...

Onun olduğu yerde toz diye birşey kalmaz! Karşınıda Miele’nin en yenisi! 8 Eylül 2022 fiyat listesi...

Süpürge konusu birçok ev hanımı için önemli bir konudur. Miele hem sessiz ve güçlü, hem de tasarım olarak küçük ve yer tutmaz. Miele’nin mühendislik harikası olan Boost CX1 Elektrikli Süpürge herkes tarafından çok sevildi. İşte Miele Boost CX1 Elektrikli süpürge  8 Eylül 2022 fiyat listesi...

Şuayip Altay Sağlık Turizm Ve Seyahat Acentesi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şuayip Altay Sağlık Turizm Ve Seyahat Acentesi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Şuayip Altay tarafından kuruldu.

C E S 2071 İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

C E S 2071 İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Şuayip Yalçın tarafından kuruldu.

Emirler Emlak Danışmanlığı İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Emirler Emlak Danışmanlığı İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Sultangazi’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Açkalmaz, Hami Açkalmaz ve Murat Yalçın tarafından kuruldu.

Mf Dekorasyon Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mf Dekorasyon Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Memişoğlu ve Mustafa Kalmaz tarafından kuruldu.

Hangi hallerde mirasın reddi gerekir?

Miras olarak sadece mal ve bankadaki para kalmaz. Borçlar da varislere miras olarak geçer. Peki hangi hallerde mirasın reddi gerekir?

Sev Yap Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sev Yap Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şuayip Karatepe ve Yunus İslam ortaklığında kuruldu.

Şuayip Altay Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şuayip Altay Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Şuayip Altay tarafından kuruldu. 

Şekip Avdagiç: Kısıtlı kaynakları enerji ve gayrimenkul emmesin!

"Ülke kaynakları kısıtlı. Onu da emlak ve enerji emerse üretime bir şey kalmaz” diye konuşan İTO Başkanı Avdagiç, ‘Konut stoku fona geçsin’ önerisi konusunda ise “Tepki gösterenlere +1 olarak beni de ekleyin” dedi...

C E S Grup İnşaat Proje Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

C E S Grup İnşaat Proje Yatırım Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Şuayip Yalçın tarafından kuruldu. 

Altınaslan Kaya Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altınaslan Kaya Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Ömer Faruk Aslan ve Şuayip Erol tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Şuayip Kalmaz Haberi

Şuayip Kalmaz

Kalmaz İnşaat ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi 12 bin TL sermaye bedeli ile 12 bin TL sermaye bedeli ile Güneş Kurt, Can Dündar, Şuayip Kalmaz, Kerem Kalmaz ortaklığında kuruldu.


Kalmaz İnşaat ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1- İnşaat Alanında a.Her nevi Bayındırlık ve Tur­izm  işletmeleri, Sosyal ve Endüstriyel tesisler yapmak, Emlak alım satımı  yapmak, kiralamak. Kamu ve özel sektöre ait gayrimenkul ve hakları kiralamak ve tesis yapmak,Her nevi Konut, Apartman,iş hanı,iş merkezi,inşaat etmek,pazarlamak, bu faaliyetler için her türlü arazi, arsa, bina satın almak, pazarlamasını yapmak,plan ve mimari proje hazırlamak ve yapmak. b.Her türlü inşaat taahhüt , dekorasyon ve iç mimari işleri, konut , işyeri ve ticarethane inşaatları yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına...