19 / 05 / 2024

Sub-Zero

Sub-Zero

İkili Soğutma teknolojisi ile koku geçişini önleyen Sub-Zero, gelişmiş su filtreleme ve hava temizleme sistemi sayesinde anti bakteriyel özellikte...

Sub-Zero'dan ikili soğutma sistemli ilk buzdolabı!

18 yıldan beri Türkiye pazarında bulunan Sub-Zero, ülkemizde ikili soğutma sistemi sunan ilk ve tek marka olma özelliğini taşıyor

Sub-Zero Wolf Avantgarde Management'in yeni müşterisi oldu!

Stratejik İletişim danışmanlığı alanında yaklaşık 10 yıldır hizmet veren Avantgarde Management müşterilerine bir yenisini daha ekledi....

Türkiye’nin ilk ve tek Zero House konsepti görücüye çıkıyor!

Üçay Mühendislik, 15-17 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’nda, Türkiye’de ilk ve tek olan ‘Zero House’ konseptini görücüye çıkaracak.

Sudan ucuz: 108 Megapiksel Infinix Zero 30 tanıtıldı! Fiyatıyla gönüllere taht kurdu

Sudan ucuz: 108 Megapiksel Infinix Zero 30 tanıtıldı! Fiyatıyla gönüllere taht kurdu.

A101’den Coca-Cola Zero alan Dünya Kupası’na gidiyor! O bilet cebinize nasıl gelir?

Katar’da düzenlenecek FIFA Dünya Kupası’nı stadyumda izlemek ister misiniz? Özellikle sporseverlerin ilgisini çekecek bir kampanya haberi geldi A101’den…  A101 mağazalarından Coca-Cola Zero Sugar 4x1L ürün alan 60 şanslı kişi, Katar'da düzenlenecek FIFA Dünya Kupası’na gidip maç izleyecek.

A101’den Coca-Cola Zero Sugar al, Dünya Kupası’nı Katar’da tribünden izle! Detaylar haberde!

A101 zincir mağazalarından Coca-Cola Zero Sugar 4x1L alan şanslı 60 kişi Katar’da düzenlenecek Fifa Dünya Kupası’na katılma hakkı elde edecek. İşte kampanya detayları!

Le Parla Group Gayrimenkul Turizm Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Le Parla Group Gayrimenkul Turizm Yatırım Limited Şirketi Beşiktaş'ta Dunıa Subıra Young tarafından kuruldu.

Net Zero Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Net Zero Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Reşat Ümit Akpınar tarafından kuruldu.

Sözeroğlu Yapı Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Sözeroğlu Yapı Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi  Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile  Polat Sözeroğlu Hasan ve Sözeroğlu tarafından kuruldu.

Zero Time İnşaat Ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zero Time İnşaat Ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlyas Dinç tarafından kuruldu.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, İzmir'in yapı kalitesini inceleyecek!

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ), Ege Denizi'nde Seferihisar açıklarında meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremle ilgili çalışma başlattı. Oluşturulan heyet İzmir'in yapı kalitesini inceleyecek...

SUBÜ ekibi Elazığ depremi raporunu açıkladı!

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Deprem Çalışmaları ve Uygulama Merkezi, Elazığ'da meydana gelen 6.8 şddetindeki depreme ilişkin raporunu yayımladı...

Rakkas Otelcilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rakkas Otelcilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Özeroğlu tarafından kuruldu.

ABD'li dar gelirliler için eşik-altı konut kredisi!

ABD'de hizmet veren bankalar, konut kredisi veren kuruluşlar aracılığıyla, düşük gelire sahip olan toplumun alt kesimindeki aileleri hedef alarak, "sub-prime mortgage" (eşik-altı mortgage) sunmaya başladı.

Mega Zero Kelvin İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mega Zero Kelvin İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Kareem Esmaıl tarafından kuruldu.

Sub-Zero Haberi

Sub-Zero

Günümüzde kaliteli el işçiliği ile üretilmiş nitelikli ürünler bulmak oldukça güçleşti. Ankastre mutfak ürünlerinin dünyadaki ilk üreticisi olma özelliği taşıyan ve 1995 yılından beri Türkiye pazarında bulunan Sub-Zero buzdolapları 24 saatlik üretim süresinin 18 saatini kalite kontrole ayırıyor. 20 yıldan fazla dayanabilen,  Sub-Zero soğutucular, dayanıklılığıyla kaliteyi yaşatırken kullanım kolaylığı ile de hayatı kolaylaştırıyor.


60 yılı aşkın süredir tüm dünyada bilinen Sub-Zero markası, Türkiye’deSub-Zero Enkay Group güvencesi ile A+ müşteriye sunuluyor. İkili Soğutma teknolojisi ile koku geçişini önleyen Sub-Zero, gelişmiş su filtreleme ve hava temizleme sistemi sayesinde anti bakteriyel özellikte. Tek parça sızdırmaz mıknatıs kapı fonksiyonu ile gıdaların daha uzun süre dayanmasını sağlayan soğutucular, ayrıca enerji tasarrufu da sağlıyor. Minimum 20 yıl dayanabilen Sub-Zero buzdolapları müşterilerine yaşam kalitesi sunuyor.


Sub-Zero ve Wolf Hakkında:...