17 / 05 / 2024

Subaşı Yeraltı Çarşısı samsun

Subaşı Yeraltı Çarşısı samsun

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin mülkünde olan 22 dükkan kapasiteli Yeraltı Çarşısı'nın yıkılması yerine otopark yapılması planlanıyor.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Aksaray Yeraltı Çarşısı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Aksaray Yeraltı Çarşısı Şubesi bugün Fatih'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Samsun Subaşı Yeraltı Çarşısı yıkılacak!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin mülkünde olan 22 dükkan kapasiteli Yeraltı Çarşısı'nın yıkılması yerine otopark yapılması planlanıyor.

Manisa Bedesten Çarşısı açılış için gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı açılış için gün sayıyor.

Manisa Bedesten Çarşısı projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de Eski Kamyon Garajının olduğu alanda yapımına başlanan Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı projesinde sona gelindi.

Salihli Bedesten Çarşısı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Manisa Salihli'de hayata geçirilen Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı inşaatında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 

Salihli Modern Pazaryeri ve Bedesten Çarşısı'nın inşaatı başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi işbirliğiyle inşa edilecek olan Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı'nın inşaatı başladı.

Kayseri Yeraltı Çarşısı’na raylı sistem piyangosu!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Yeraltı Çarşısı’ndaki ziyaretinde çarşı için en büyük yatırımın Talas-Erkilet raylı sistem hattının çarşının yanından geçmesi olacağını belirtti.

Konya Beyşehir yeraltı çarşısına kavuşuyor!

Konya’nın Beyşehir ilçe merkezi, üstü ticari alan ve meydan olacak bir yeraltı çarşısına kavuşuyor.

Eskişehir Sanayi Çarşısı kaldırılacak mı?

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, EMKO'da esnafla buluştu. Kurt, her türlü engelleme ve baskıya rağmen Sanayi Çarşısı'nı kaldıracaklarını ifade etti. Toplantıya, Oto Tamirciler Odası Başkanı Halil Kılıç da katıldı.

Kazım Kurt: Küçük Sanayi Çarşısı kaldırılacak!

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt Küçük Sanayi Sitesi’nin dönüşümü ile ilgili bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor. Kurt, her türlü engelleme ve baskıya rağmen Sanayi Çarşısı’nı kaldıracaklarını ve yılmayacaklarını söyledi.

Yenilenen Zafer Çarşısı faaliyete geçti!

Ankara'nın en önemli simgelerinden olan ve bulunmayan kitapların adresi olan "Zafer Çarşısı", Büyükşehir Belediyesi tarafından tümüyle yenilenerek tekrar hizmete açıldı. Çarşı engelliler için de düzenlendi.

Trabzon Kemeraltı Çarşısı yenileniyor!

TRABZON tarihî Kemeraltı Çarşısı, Ortahisar Belediyesi tarafından hazırlanan projeyle yenileniyor. Ortahisar Belediye Meclisinde dün görüşülen proje, meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

Eskişehir Sanayi Çarşısı'ndaki dönüşümde son durum ne?

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Sanayi Çarşısı ile ilgili Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında Büyükşehir Belediye Meclisi İmar Komisyonu tarafından net bir duruş sergilemesi gerektiğini söyledi.

Subaşı Yeraltı Çarşısı samsun Haberi

Subaşı Yeraltı Çarşısı samsun

1983'te hayata geçirilen ve Samsun Büyükşehir Belediyesi mülkünde olan 22 dükkanlık Subaşı Yeraltı Çarşısı’nın yıkılıp yerine otopark yapılacağı sözlerine ekledi. Hedef Halk Gazetesi'nden Recep Mol'un haberine göre; imar planı aşamasında olan proje için Büyükşehir Belediyesi’nin Mayıs ayında İller Bankası’ndan istediği 200 milyonluk krediden kaynak ayrıldığı ifade ediliyor. Çarşıda kalan esnaflarla ise 2 yıldan beri sözleşme yapılmazken, esnaflar ise 3 ayda bir toplu kira ödüyor. 

4 ESNAF KALDI

2 yıldır belediyenin çarşıya hiçbir masraf yapmadığını belirten esnaf Sefa Özdemir, “Bu yapı 1983 yılında yapıldı. 84 yılında babamlar burada dükkan açtı. Büyükşehir Belediyesi’ne 3 ayda bir toplu kira ödüyorduk 2 yıldan bu zamana kadar. Buradaki hiçbir esnafla sözleşme yapmadılar. Öte yandan biz kiramızı ödememize rağmen göl olan çarşıya da hiç yatırım yapmadılar. Buradaki...