18 / 05 / 2024

sudan alışveriş çarşısı

sudan alışveriş çarşısı

Hızlı kurulumlu yapılarıyla dikkat çeken Karmod, Sudan'da kabin ürünleriyle alışveriş çarşısı kurdu. 

Trendyol Kasım indirimi hangi gün, ne zaman? 11.11 Süper Alışveriş Günleri ne zaman başlayacak? 

Kasım ayının gelmesiyle birlikte indirim kampanyaları peş peşe açıklandı. Peki, Trendyol Kasım indirimi hangi gün, ne zaman? 11.11 Süper Alışveriş Günleri ne zaman başlayacak?

Kredi kartında yeni dönem! Alışverişte ve nakit çekiminde taksit sayısı değişiyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan "2024 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı", Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre kredi kartıyla alışverişte ve nakit çekiminde taksit sayısı için ilave önlem alınabilecek.

Mısır Çarşısı’nda Kurban Bayramı bereketi! Bayram alışverişi yapmak isteyenler akın etti!

Tarihi Mısır Çarşısında Kurban bayramı öncesinde alışveriş yapmak isteyenlerin yarattığı hareketlilik esnafın yüzünü güldürdü. Bayrama sayılı günler kala hem vatandaşlar hem de turistlerle çarşı adeta doldu taştı.

Ticaret Bakanlığı duyurdu! Bayram alışverişinde fahiş fiyatla mücadele sürecek!

Ticaret Bakanlığı, Kurban Bayramı alışverişlerinde vatandaşların mağduriyet yaşamaması amacıyla Türkiye genelindeki denetimlerini sürdürürken şikayetleri de mercek altına aldı.

Bu bankadan  ŞOK market alışverişlerinde kampanya! Son tarih 5 Mayıs!

Bilindiği üzere, uygun fiyatlı alışverişin adresi ŞOK marketler, müşterilerine her zaman olduğu gibi bu kez de farklı bir fırsat sunuyor. Son tarih 5 Mayıs olarak belirlenen bu kampanyada Akbank kartı ile yapılan alışverişlerde belirli bir tutar elde edilecek.

Bugün AVM'ler açık mı, kapalı mı? 19 Mayıs'ta alışveriş merkezleri çalışıyor mu?

Resmi tatil günlerinde vatandaşlar Alışveriş Merkezlerinin açık olup olmadığını merak ediyor. Peki, bugün AVM'ler açık mı, kapalı mı? 19 Mayıs'ta alışveriş merkezleri çalışıyor mu? İşte detaylar...

Maximum Kart Sahipleri için Mayıs Ayında Akaryakıt Alışverişi Kazandırıyor!

Maximum Kart sahipleri, 2-31 Mayıs tarihleri arasında anlaşmalı akaryakıt istasyonlarından yapacakları 750 TL ve üzeri ilk akaryakıt veya otogaz alışverişlerinde 75 TL MaxiPuan kazanıyorlar.

Market alışverişlerini daha ekonomik hale getirecek 7 öneri

Alışveriş merkezlerine, süpermarketlere bir kez girip kolay kolay çıkmayı başaramayanlardan mısınız? O zaman bu haberi dikkatlice okumanın tam vakti. İşte market alışverişlerini daha ekonomik hale getirecek 7 öneri...

A101’den alışveriş yapanlara büyük kampanya! Yalnızca 2 hafta süresi var

A101 ile Akbank’tan 2 hafta süreli bir kampanya geldi. Buna göre Axess ile yapılacak 750 TL’lik alışverişte hediye verilecek.

E-ticaret ile alışveriş yapanların sayısı 2 milyarı aştı! Online alışverişe doymuyoruz

Online alışverişin vazgeçilmez olduğu bu günlerde internetten alışveriş yapan kişilerin sayısını 2 milyarı aştığı açıklandı. İşte detaylar…

Şok Market 25 TL ve Üzeri Alışveriş İndirimleri! Şok Market Mayıs indirimli fiyat listesi

ŞOK Market 4 Mayıs’tan itibaren 25 TL ve üzeri yapılacak alışverişlerde geçerli olan indirimli ürünleri yayınladı. ŞOK Market mağazalarında ve online yapacağınız alışverişlerde geçerli olan kampanyada şarküteri ürünlerinden kişisel bakım ürünlerine kadar birçok ürün mevcut. 

İnternetten alışveriş yapanlara vergi şoku! Yurt dışı alışverişlerinde yeni dönem 1 Mayıs'ta başlıyor!  

1 Mayıs 2022 tarihinden itibaren yurt dışından alışverişlere yeni düzenleme geliyor. Peki yeni düzenleme ile neler değişecek? 1 Mayıs tarihinden itibaren yurt dışı alışverişlerinde hangi düzenlemelerle karşılaşacağız? İşte ayrıntılar...

Konya Mevlana Çarşısı'nda dönüşüm çalışmalarının yüzde 80'i bitti!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı’da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

sudan alışveriş çarşısı Haberi

sudan alışveriş çarşısı

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, hızlı kurulumlu yapılarıyla dikkat çeken Karmod, Sudan'da kabin ürünleriyle alışveriş çarşısı kurdu.

Firma'nın yaptığı açıklamaya göre, Karmod tarafından kurulan, Sudan'ın başkenti Hartum'da merkezi bir alanda belediyece işletilecek çarşıda gıdadan hediyelik eşyaya farklı ürünlerin satışı gerçekleştirilecek.

Açıklamada görüşleri yer alan Karmod Satış Müdürü Abdullah Yüceer, geniş mekan imkanı sunan modüler kabinlerinin son dönemde büfe amaçlı kullanımlar için yurt dışında tercih edildiğini belirtti.

Farklı kullanım amaçları için 50 metrekarelere kadar varan ölçülerde kapalı mekanlar ürettiklerini söyleyen Yüceer, şu değerlendirmeleri yaptı:

"Yapılarımız üretim tesislerimizde modüler birleşenli olarak hazırlanıyor. Demonte özelliği ile nakliye kolaylığı ve hızlı kurulum avantajına sahip. Türkiye’de daha çok güvenlik bekçi klübesi kullanımıyla tanınan kabinlerimiz dünyanın değişik ülkelerinde çok farklı yapı ihtiyaçları için tercih ediliyor. Market, büfe, stor mağaza kullanımlarının...