08 / 07 / 2024

şükrü genç park orman ruhsat

şükrü genç park orman ruhsat

İstanbul’un en güzel yerlerinden biri Sarıyer. Boğaz’ın incisi, yeşil dokunun en yoğun bulunduğu, dolayısıyla da yeşil alan tartışmasının en çok yaşandığı bölge..

‘Amazon Teknoloji Sınıfı’ ile 4 bin genç kodlama eğitimi alacak! Hemen başvurun!

Amazon Türkiye, Tuzla Belediyesi ve Habitat Derneği ortaklığında İstanbul Tuzla Şelale Eğitim Parkı’nda kurduğu Amazon Teknoloji Sınıfı ile gençlerin bilgisayar bilimi, kodlama, makine öğrenimi ve 3D tasarım becerileri edinmesine yardımcı olacak.

Park Joven Bilkent'te 4+1'ler 3.9 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!

Genç Marina Yapı imzasıyla hayata geçirilen Park Joven Bilkent'te 4+1 konutlar 3 milyon 940 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu...

Eyüpsultan Yeşilpınar Gençlik Parkı yıkımı yeniden durduruldu!

İBB tarafından gerçekleşen Eyüpsultan Yeşilpınar’da bulunan Gençlik Parkı yıkımları yeniden durduruldu.

Güngören Mareşal Çakmak ve Gençosman Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Güngören Mareşal Çakmak Mahallesi, 3 ada, 15, 16 parseller ile 4 ada, 1, 2, 3 parsellerin Konut Alanından Park Alanına alınması ve Gençosman Mahallesi 1/5000 ölçekli 26.07.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

İBB'nin Eyüpsultan'daki Gençlik Parkı'nı yıkım kararına mahkemeden dur!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan'da hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesi kapsamına alınan Gençlik Parkı'nın yıkılmasıyla ilgili kararının yürütmesi durduruldu.

Eyüpsultan Gençlik Parkı yıkıldı!

Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm çalışmaları için yıkımlara başlayan İBB tüm tepkilere rağmen ilçede yer alan Gençlik Parkı'nın yıkımını gerçekleştirdi.

Eyüpsultan Gençlik Parkı'nda yıkım grevi!

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkım kararı alınan Eyüpsultan Geçnlik Parkı'nda yıkım kararının bozulmasını isteyen vatandaşlar grev yapıyor. 

Eyüpsultan Gençlik Parkı yıkım karar yargıda!

Eyüpsultan'a bağlı Yeşilpınar'da kentsel dönüşüm çalışmaları için Eyüpsultan Gençlik Parkı'nın yıkımına karar vermişti. Söz konusu karar yargıya taşındı.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, imar affını savundu!

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, daha önceden karşı çıktığı İmar Barışı düzenlemesine sahip çıktı.

Sarıyer'in 60 yıllık tapu sorunu çözülüyor!

İBB tarafından gerçekleştirilen ‘Sarıyer Islah İmar Planları’ Çalıştayı’nda, ilçedeki tapu ve imar sorunları konuşuldu. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, bu çalıştaydan çıkacak sonuçların sadece Sarıyer’i değil, kentin tapu sorunu olan tüm bölgelerini ilgilendireceğine dikkat çekti...

Depremlerle yıkılan binaların yüzde 99’u kaçak!

Betonarme Yapılar Semineri’ne katılan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç yaptığı açıklamada, depremlerle yıkılan binaların yüzde 99’unun kaçak ve mühendislik yardımı almamış olduğunu söyledi.

İstanbul'un en sağlam ilçesi hangisi?

Sarıyer'de Yerbilimi ve Deprem Uzmanı Prof. Dr. Naci Görür ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in de katılımıyla Deprem Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Gençlik Parkı için kira sertifikası ihraç edilecek!

Ankara’nın tarihi simgelerinden olan Gençlik Parkı, Hazine Varlık Kiralama Şirketi’ne devredildi. Şirket, parkın kiralama gelirlerine karşılık kira sertifikası (sukuk) çıkarıp ihraç edecek.

şükrü genç park orman ruhsat Haberi

şükrü genç park orman ruhsat

İstanbul’un en güzel yerlerinden biri Sarıyer... Boğaz’ın incisi... Yeşil dokunun en yoğun bulunduğu, dolayısıyla da yeşil alan tartışmasının en çok yaşandığı bölge... Özellikle son dönemlerde, çeşitli imar projeleriyle gündemden hiç düşmüyor Sarıyer... Peki Park Orman’da, Zekeriyaköy’de neler oluyor? Sarıyer’i neler bekliyor? Ben sordum, Başkan Şükrü Genç yanıtladı... Sadece bu tartışmalı mevzuları değil, Sarıyerlilerden gelen şikâyetleri de sordum başkana. ‘Ne olacak bu trafiğin, altyapısı olmayan köylerin ve tabii ki gecekondu semtlerinin hali?’ dedim. Meğer onun da şikâyetleri çokmuş. Buyurun...


İkinci döneminiz. Fakat siz büyük projelerle değil, genellikle tartışmalı imar durumlarıyla gündeme geliyorsunuz. Neden? Bu dönemde Sarıyer’i değiştirecek bir projeniz var mı? 

Çok önemli bir binamız yapıldı, hizmete açtık. Bu, Sarıyer’in ilki. Bir kültür merkezi ve evlendirme merkezi. Çok nitelikli bir bina çıktı....