29 / 04 / 2024

Şükrü Genç projeleri

Şükrü Genç projeleri

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, “Mülkiyet sorunu ve yerinde dönüşüm konusunda her seçim öncesinde söz verilmiş, en ufak bir şey yapılmamış. Bizim planlarımız, altyapımız hazır, sorunu çözeceğiz. Kentten kopuk alanları kentle bütünleştireceğiz” dedi..

TOKİ'den emekliye, dar gelirliye, asgari ücretliye, gençlere ucuz konut müjdesi! 81 ilde resmen talep toplanıyor!

Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen TOKİ 2022 projeleri için talep toplanıyor. TOKİ, emekliye, dar gelirliye, asgari ücretliye, gençlere ucuz konut müjdesini verdi. İşte konu ile ilgili merak edilen tüm ayırıntılar...

Karacabey Gençlik Merkezi ve Spor Salonu'nun inşaatı 2022'de tamam!

Bursa Karacabey Belediyesi tarafından geleceğe katkı sunmak amacıyla hayata geçirilen gençlik merkezi ve spor salonu projeleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle, toplamda 11 milyon TL’ye ulaşacak.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, imar affını savundu!

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, daha önceden karşı çıktığı İmar Barışı düzenlemesine sahip çıktı.

Sarıyer'in 60 yıllık tapu sorunu çözülüyor!

İBB tarafından gerçekleştirilen ‘Sarıyer Islah İmar Planları’ Çalıştayı’nda, ilçedeki tapu ve imar sorunları konuşuldu. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, bu çalıştaydan çıkacak sonuçların sadece Sarıyer’i değil, kentin tapu sorunu olan tüm bölgelerini ilgilendireceğine dikkat çekti...

Depremlerle yıkılan binaların yüzde 99’u kaçak!

Betonarme Yapılar Semineri’ne katılan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç yaptığı açıklamada, depremlerle yıkılan binaların yüzde 99’unun kaçak ve mühendislik yardımı almamış olduğunu söyledi.

İstanbul'un en sağlam ilçesi hangisi?

Sarıyer'de Yerbilimi ve Deprem Uzmanı Prof. Dr. Naci Görür ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in de katılımıyla Deprem Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

GEMSS Genç Mimarlar Seçkisi 2019 tamamlandı!

The Circle tarafından düzenlenen GEMMS Genç Mimarlar Seçkisi ve Sergisi'nin seçim süreci tamamlandı. Seçilen 14 mimar ve projeleri yapılan bir toplantıda ilan edildi. 

Şükrü Genç ve Sevgi Atalay rezidans zengini iddiası!

CHP’lilerin bitmeyen rezidans aşkı bu sefer de Sarıyer’de ortaya çıktı. Daha önce de CHP'li Ataşehir Belediyesi'nde rezidans skandalı yaşanmıştı.

Üniversiteli gençlere lüks yurtlar geliyor!

Üniversiteli gençlerin ev ve yurt sıkıntısı gayrimenkul sektöründe yeni bir yatırım trendi başladı. Öğrenciler için özel residence ve konut projeleri inşa ediliyor.

Boğaz'ı sevindiren karar Sarıyer'den geldi!

Sarıyer Belediyesi'nin girişimi sonucu Boğaziçi öngörümündeki 7 ilçe İmar Barışı'ndan yararlanabilecek. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ''Önerilerimiz ciddiye alındı önemli adım atıldı'' dedi.

Bilecik Pazaryeri Gençlik Merkezi'nin inşaatı devam ediyor!

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Pazaryeri Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Sarıyer imar çözümü bekliyor!

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve ekibi Sarıyer Merkez’de vatandaşlarla buluştu. Başkan Genç, Sarıyer’in yüzde 80’inin imar barışından yararlanamadığını söyledi.

Bilecik Gençlik Merkezi'nde inşaat sürüyor!

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, ilçede devam eden vizyon projeleri kapsamında Gençlik Merkezi çalışmalarını yerinde inceledi.

Şükrü Genç projeleri Haberi

Şükrü Genç projeleri

CHP Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer’in en büyük sorunu olarak gösterdiği mülkiyet ve kentsel dönüşüm için planlarının hazır olduğunu söyledi. Genç, “Kesinlikle bu iş büyükşehirle birlikte yapılması gereken bir proje ve bu anlamda büyükşehir seçimlerini de biz çok önemsiyoruz. 15 yıl başka partilerin iktidarı oldu ve burada bu iş hep oyalanmış, insanlara her seçim öncesi söz verilmiş, en ufak bir şey yapılmamış. Şimdi biz anakenti aldığımız takdirde, altyapısını hazırladık, planları oluşturduk. Bunların hemen yaşama geçirilmesi konusunda çok önemli hazırlıklar yaptık” dedi.


Kente kazandıracak

Mülkiyet ve dönüşüm sorunlarını çözerek, kentten kopuk alanları kente kazandıracaklarını belirten Genç, şöyle devam etti:

“Tüm hazırlıklarımızın şöyle bir katkısı da var; kentten kopuk gibi gözüken, kentin merkezinde hatta en güzel yerde bulunan yerleşim alanlarının daha modernize, yaşamın...