06 / 05 / 2024

Şükrü Saracoğlu isim hakkı

Şükrü Saracoğlu isim hakkı

Saraçoğlu Stadı'nın isim hakkı için Fenerbahçe'ye en yüksek teklif veren şirketlerden birinin GSM operatörü Turkcell olduğu ortaya çıktı. Bir diğer firma ise Avusturya orijinli enerji içeceği üreticisi Red Bull...

Ekrem İmamoğlu'ndan Karanfilköy dönüşüm projesi eleştirilerine yanıt!

İstanbul Büyükşehir Belediye  Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beşiktaş Karanfilköy’de yürüttükleri kentsel dönüşüm projesi için düzenlenen kura töreninde, eski Şehircilik Bakanı olan rakibi Murat Kurum’u isim vermeden eleştirdi. 

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kimdir? Nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevleri yürüttü?

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi bankalarda çalıştı? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev yürütüyor? İşte Şükrü Serdar Bağcıoğlu ile ilgili merak edilenler...

İşte altının göreceği dip fiyat! Aman bu tarihe dikkat! Piyasa uzman Tunç Şatıroğlu uyardı! 

Altın fiyatlarındaki gerilemenin nedeni ve ne zaman biteceği merak konusu haline gelirken, uzman isim Tunç Şatıroğlu'ndan uyarı dolu yorum geldi. Altın fiyatları için  “Faiz artırımlarının bir yerden sonra durması lazım. Hatta daha yükselmeyeceğini düşünüyorum.

Herkesin merak ettiği soruyu TCMB Başkanı Kavcıoğlu duyurdu! İşte 2023 yılı için enflasyon tahmini!

TCMB Başkanı Şahap Kavcıoğlu hem yatırımcıları hem de sokaktaki vatandaşı çok yakından ilgilendiren 2023 tahminini duyurdu. Peki bu konuda en yetkili isim olan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı’nın açıklamasına göre bu sene Türkiye’de enflasyon ne kadar olacak?

Ekşioğlu Taahhüt Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Taahhüt Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da ŞÜkrü Ekşi tarafından kuruldu.

Elindeki altınları sakın kaptırmayın! Ramazan Kurtoğlu üstüne basa basa açıkladı: Altın topluyorlar

Altın fiyatlarındaki düşüş devam ederken Uzman isim Ramazan Kurtoğlu ''Elinizdeki altınları sakın kaptırmayın'' diyerek yatırımcıları uyardı.

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi Kadıköy’de Ender Haberdar, Erkan İdris Ulusel, Güldenir Kurtar, Şükrü Cerrahoğlu, Fevzi Ömer Çelik, Uğur Fora Ve Serdar Göktürk ortaklığına kuruldu.

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi Kadıköy'de Ender Haberdar, Erkan İdris Ulusel, Güldenir Kurtar, Şükrü Cerrahoğlu, Fevzi Ömer Çelik, Uğur Fora ve Serdar Göktürk ortaklığında kuruldu.

Şükrü Saraçoğlu Stadı devrediliyor mu? Son dakika açıklaması geldi!

Fenerbahçe tarafından Şükrü Saraçoğlu Stadının devrine ilişkin bir son dakika açıklaması yapıldı. Peki Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın devir işlemlerinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Mehmet Barlas: İmamoğlu, Kanal İstanbul için cumhurbaşkanıyla çalışırsa yapıcı olur!

Sabah gazetesi köşe yazarlarından Mehmet Barlas bugün kaleme aldığı yazısında "Kanal İstanbul'un yapımında Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la uyum içinde çalışırsa ileride Türk siyasetinde yapıcı bir isim olarak yer alır" ifadelerine yer verdi.

Krş İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Krş İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli Y. Kürşat Ağa Yaşaroğlu tarafından kuruldu.

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu kura sonucu 3 Haziran 2020!

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu kura sonucu 3 Haziran 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu kura sonucu 3 Haziran 2020 ve TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu 2020 isim listesi...

Ahu Tuğbay kızı Yasemin Kozanoğlu'nun evini dekore etti!

Sosyetik isim Ahu Tuğbay, Ibiza'ya taşınan kızı Yasemin Kozanoğlu'nun 3 milyon liraya satın aldığı villasını baştan aşağıya yeniledi.

Şükrü Saracoğlu isim hakkı Haberi

Şükrü Saracoğlu isim hakkı


Fenerbahçe yönetimi geçtiğimiz günlerde Şükrü Saracoğlu Stadı'nın isim hakkını pazarlama kararı almıştı. Kulüpten Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada isim hakkı konusunda yurtiçi ve yurtdışında bazı kurumlarla görüşmelere başlanacağı duyurulmuştu.


Geçen sürede Sarı-Lacivertli kulüp yerli ve yabancı birçok firmadan teklif alırken isim hakkına talip olan şirketler arasında Türkiye'nin önde gelen GSM şirketlerinden Turkcell'in de yer aldığı öğrenildi. Sektördeki diğer rakiplerinden Türk Telekom'un Galatasaray'ın stadının, Vodafone'un da Beşiktaş'ın yeni inşa edilen stadının isim hakkını almasının ardından harekete geçen Turkcell'in Şükrü Saracoğlu Stadı için oldukça yüksek bir teklif verdiği ifade edildi. Kulübün Sarı-Lacivert renklerinin şirketin logo renkleriyle aynı olması da anlaşma ihtimalini güçlendiriyor.


Fener'in rakibi olmuştu


İsim hakkı için Turkcell'in yabancı rakipleri de bulunuyor. Bunlardan en iyi teklif veren firmalar arasında enerji içeceği üreticisi Red...