01 / 05 / 2024

Şükür Emlak Gayrimenkul iletişim

Şükür Emlak Gayrimenkul iletişim

Şükür Emlak Gayrimenkul İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Recep Ersoy tarafından kuruldu.

Florida'da 3 ayrı konutlı ve özel yat havzalı yerleşke 295 milyon dolara satılıyor! Emlak satış rekoru kırılabilir!

ABD'nin Florida eyaletinde, içinde üç ayrı konut ve özel yat havzası yer alan bir yerleşke 295 milyon dolara satışa çıkarıldı. Satışın olması halinde, ABD'nin en pahalı emlak satışı rekoru kırılacak. İşte ayrıntılar...

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 520 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Kırkgöz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kırkgöz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 3 milyon 837 bin 550 TL sermaye bedeli ile Sami Erbeş, Mordohay Ovadya ve Silven Salamon Ovadya ortaklığında kuruldu.

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

TCDD, Kırıkkale Yahşihan'daki gayrimenkulü kiraya verecek!

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü, Kırıkkale Yahşihan'daki gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.  Söz konusu kiralama ihalesi 26 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Yaşar Araç Kiralama Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Araç Kiralama Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL semaye bedeli ile Çiğdem Yaşar tarafından kuruldu.

Doya Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Doya Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Dündar Altundaş ve Orhan Yerdelen ortaklığında kuruldu.

Kms Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Kuruldu!

Kms Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Maltepe’de 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Ecem Komsuoğlu Uslu tarafından kuruldu.

Mg Yeşil Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mg Yeşil Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Günday tarafından kuruldu.

Lara Dizayn Emlak Gayrimenkul Otomotiv Kuyumculuk Aracılık Ve İnş.San.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Lara Dizayn Emlak Gayrimenkul Otomotiv Kuyumculuk Aracılık Ve İnş.San.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fardad Javıdmehr tarafından kuruldu.

Rıght Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Rıght Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Güngören'de 102 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Gürlük tarafından kuruldu.

Şükür Emlak Gayrimenkul iletişim Haberi

Şükür Emlak Gayrimenkul iletişim

Şükür Emlak Gayrimenkul İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Recep Ersoy tarafından kuruldu.

Şükür Emlak Gayrimenkul İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. Emlak-Gayrimenkul - Her türlü gayrimenkul almak, satmak, kiralamak ve alt kiralama yapmak. - Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, iş yeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanması ve devir işlemlerine aracılık etmek,danışmanlık hizmeti vermek. - Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. - Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. Yukarıdaki faaliyetleri gerçekleştirmek amacı ile, -Emlak faaliyetinde bulunan işletmelerle temsilcilik, distribütörlük, bayilik, franchise anlaşmaları yapılabilir. -Şirket iştigal konusu ile ilgili olmak üzere irtibat...