06 / 05 / 2024

Sular Vadisi kiralık dükkan

Sular Vadisi kiralık dükkan

KİPTAŞ, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Başak Mahallesi, Yunus Emre Caddesi, No: 2/4 A Sular Vadisi 3. Bölge'de yer alan Ticari İşletme Vasfına sahip kafeteryayı 10 seneliğine kiraya veriyor. İşte aylık ve yıllık kira bedeli...

KİPTAŞ Sular Vadisi'ndeki kafe-restoranı 10 yıllığına kiraya veriyor!

KİPTAŞ, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Başak Mahallesi, Mevlana Celaleddin Rumi Caddesi, No: 11 Sular Vadisi 3. Bölge'de yer alan Ticari İşletme Vasfına sahip gayrimenkulü restoran ve ya kafeterya olarak 10 seneliğine kiraya veriyor. İşte aylık ve yıllık kira bedeli...

KİPTAŞ Sular Vadisi'ndeki kafe-restoran 10 yıllığına kiraya verilecek!

KİPTAŞ İstanbul Konut İmar Plan Turizm Ulaşım Sanayi ve Ticaret A.Ş., Sular Vadisi'nde yer alan kafe-restoranı 10 yıllığına kiraya verecek. 

Başakşehir Sular Vadisi'ndeki kafeterya 10 seneliğine kiraya veriliyor!     

KİPTAŞ, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Başak Mahallesi, Yunus Emre Caddesi, No: 2/4 A Sular Vadisi 3. Bölge'de yer alan Ticari İşletme Vasfına sahip kafeteryayı 10 seneliğine kiraya veriyor. İşte aylık ve yıllık kira bedeli...

KİPTAŞ, Başakşehir Sular Vadisi 2. ve 3. Bölge'deki restoran ve kafeterya alanlarını kiraya veriyor! 

KİPTAŞ İstanbul Konut İmar Plan Turizm Ulaşım San. ve Tic. A.Ş., Başakşehir Sular Vadisi 2. ve 3. Bölge'de yer alan restoran ve kafeterya alanlarını kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Sular Vadisi projesi atıl hale geldi!

Bursa Yeni Mahalle'de inşa edilen Sular Vadisi projesi kaderine terk edildi. Atıl vaziyette olan milyonluk projenin birçok yerinde kırılmalar oluştu. 

Bursa Sular Vadisi Sular Parkı kapsamında yıkımlar başladı!

BURSA’nın merkez Yıldırım Belediyesi tarafından yaptırılacak Sular Vadisi Sular Parkı ve Rekreasyon Alanı’nın startı eski binaların yıkımı ile verildi.

Yıldırım Sular Vadisi projesi görücüye çıktı!

35 hektarlık alan üzerine inşa edilecek Sular Vadisi Doğa Parkı ve Rekreasyon Alanı Yenimahalle, Karamazak, Piremir, Namazgah, Teferrüç, Umurbey ve Kurtoğlu mahallelerini cazibe merkezi haline getirecek.

Ormanada kiralık portföyünü sunuyor!

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor. Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “ önce otur, sonra satın al ” dönemi başlıyor.

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor!

Yaşayan bir mahalleye dönüşen Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor.Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “önce otur, sonra satın al” dönemi başlıyor.

Günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık evler hakkında yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu evler için ruhsat alınması gerekiyor. Peki, günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık ev cezası nedir?

11 Ekim 2013 tarihinde yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu şekilde kiraya verilen evlere ruhsat şartı getirildi. Peki, ruhsatsız günlük kiralık ev cezası nedir?

Günlük kiralık ev kanunu!

İçişleri Bakanlığı gayri-resmi otelcilik hizmeti verilmesinin önüne geçmek için, günlük kiralık daireler hakkında birtakım kararlar almıştı. Peki, günlük kiralık ev kanunu esasları nelerdir? İşte yanıtı..

Kiralık evin satılması durumunda kiracı hakları!

Kirada olan evin satılması halinde hem kiracının hem de yeni ev sahibinin bazı hakları oluyor. Peki, kiralık evin satılması durumunda kiracı hakları nelerdir? İşte kiracı hakları...

Sular Vadisi kiralık dükkan Haberi

Sular Vadisi kiralık dükkan

KİPTAŞ tarafından, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Başak Mahallesi, Yunus Emre Caddesi, No: 2/4 A Sular Vadisi 3. Bölge'de yer alan Ticari İşletme Vasfına sahip kafeterya 10 seneliğine kiraya veriliyor. 

KİPTAŞ Sular Vadisi 3. Bölge'de yer alan kafeterya için kiralama ihalesi pazarlık usulü ile 20 Eylül 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek. 

Peki KİPTAŞ Sular Vadisi 3. Bölge'de yer alan kafeteryanın aylık ve yıllık kira bedeli ne kadar? İşte ayrıntılar...

KİPTAŞ Sular Vadisi 3. Bölge'de yer alan kafeterya için aylık kira bedeli 13 bin 500 Türk Lirası + KDV, yıllık kira bedeli ise 162 bin Türk Lirası + KDV olarak belirlendi. 

İşte KİPTAŞ İstanbul Konut İmar Plan Turizm Ulaşım San. ve Tic. A.Ş. tarafından ticari alan kiralamasına ilişkin verilen o...