04 / 05 / 2024

Süleyman Altınok kimdir

Süleyman Altınok kimdir

Tekirdağ Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok kimdir? Süleyman Altınok, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Süleyman Altınok, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Süleyman Altınok...

Turgut Altınok'tan Antalya'da 600 konutu olduğu iddialarına yanıt!

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı Turgut Altınok, Antalya'da 600 evinin olduğu iddialarına cevap vererek, Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi (TAKBİS) üzerinden alınan belgeyi gösterdi.

Turgut Altınok'tan kentsel dönüşüm iddiası: Mansur Yavaş veto etti!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili bir açıklama yaparak, "Keçiören'in yüzde 80'lik kısmında kentsel dönüşümünü yaptık fakat Büyükşehir Belediye Başkanı bunun bir kısmını veto etti" dedi.

Cumhur İttifakı ABB Başkanı adayı Turgut Altınok'tan evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut müjdesi!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı adayı Turgut Altınok düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Altınok Ankara'daki emeklilere ayda 5 bin TL vereceklerini müjdeleyerek  evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut sahibi olacağını söyledi.

ABB Başkan adayı Turgut Altınok'tan dar gelirliye konut müjdesi!

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'tan dar gelirlilere konut müjdesi geldi. Altınok ayrıca Ankara'yı planlı bir sanayi şehri haline getireceklerini de söyledi.

Süleyman Sözen kimdir? Hazine Müsteşarlığı’nda ne iş yaptı? Garanti BBWA’da hangi alanda çalışıyor?

Süleyman Sözen hangi alanlarda çalıştı? Doğuş Grubu’nda ne iş yaptı? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Süleyman Sözen ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Recep Süleyman Özdil kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Recep Süleyman Özdil kimdir? Recep Süleyman Özdil kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Süleyman Savaş Erdem Kimdir?

Süleyman Savaş Erdem kimdir? Süleyman Savaş Erdem’in mesleği nedir? Süleyman Savaş Erdem hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.

Prof. Dr Süleyman Pampal'dan tüyler ürperten uyarı: İstanbul depremi için beş altı yıl zaman kaldı!

Jeoloji yüksek mühendisi Prof. Dr Süleyman Pampal, İstanbul depreminin kapıda olduğunu dile getirerek, İstanbul depreminin yüzde 60-70 ihtimale yükseldiğini söyledi. Pampal, "Şurada beş altı yıl zaman kaldı." dedi.

Süleyman Soylu'dan dikkat çeken İstanbul depremi açıklaması!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye’nin afetlere hazır hale gelmesi ve toplumun afet bilincinin her an yükseltilmesi için 2022'yi afet tatbikat yılı ilan ettiklerine dikkat çekerek bu senenin tatbikatlarla geçeceğinin altını çizdi.

Süleyman Soylu: Yapmamız gereken afetlere karşı tedbir almaktır!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada "Biz hem depremin hem de diğer afetlerin etkisi altında kalan bir coğrafyada yaşıyoruz. Bu coğrafyayı değiştirmemiz mümkün değil, yapmamız gereken buna karşı tedbir almaktır." diye konuştu.

Süleyman Arslanboğa: Ev alacaklar acele etsin!

Markalı konut fiyat endeksi maliyet enflasyonunun altında kaldı. Konut kredi faizlerine gelen indirimin ev almak için uygun bir ortama neden olduğunu söyleyen Ayhan Gültekin İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Süleyman Arslanboğa, yatırımcılardan hızlı karar vermelerini istedi.

Süleyman Arınç Turizm Otelcilik Sağlık Gıda Altın Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Süleyman Arınç Turizm Otelcilik Sağlık Gıda Altın Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Arınç tarafından kuruldu. 

Süleyman Altınok kimdir Haberi

Süleyman Altınok kimdir

Süleyman Altınok kimdir?

Süleyman Altınok, 22.01.1948 Tarihinde, Şarköy de doğdu Şarköy Lisesinden sonra İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesini kazanarak Eğitimini İstanbul da tamamladı. 


Mezuniyetinden sonra memleketi olan Şarköy’e dönerek, 1978 – 1999 yılları arası serbest mühendislik ve müteahhitlik yaptı. 


Evli ve iki kız çocuğu olan belediye başkan, 1989 – 1999 yılları arasında 10 yıl belediye meclis üyeliği görevinde bulundu. 


18 Nisan 1999 yılında yapılan yerel seçimlerde D.S.P den Belediye Başkanı seçildi. 29 Mart 2009 Tarihinde yapılan yerel seçimlerde Şarköy Halkının büyük desteği ile C.H.P’den tekrar belediye başkanlığına seçildi.


Mart 2014 Seçimlerinde 3.kez belediye başkanlığına seçilerek Şarköy'ün Başkanı olmuştur. 


İletişim bilgileri:


Adres :

İstiklal Mahallesi.İsmail Hakkı Özgen Caddesi.Şarköy/TEKİRDAĞ

Telefon : 0282 518 10 21

Fax : 0282 518 10 52

E-posta : [email protected]

Web