29 / 04 / 2024

Süleyman Kahraman özgeçmiş

Süleyman Kahraman özgeçmiş

Merkez Valisi Süleyman Kahraman, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Erzincan Valiliğine atandı. Peki, Yeni Erzincan Valisi Süleyman Kahraman kimdir? İşte Yeni Erzincan Valisi Süleyman Kahraman..

Prof. Dr. Süleyman Pampal: Büyük İstanbul depremi için 3-4 senemiz kaldı!

6 Şubat'ta meydana gelen ve 11 ilde büyük yıkımlara neden olan asrın felaketinin üzerinden tam 1 sene geçmişken, büyük yıkımın beklendiği İstanbul depremi de gündemden düşmüyor. Prof. Dr. Süleyman Pampal, İstanbul depremi ile ilgili konuştu ve deprem açısından riskli olan diğer illeri de açıkladı. 

Süleyman Çetinsaya: Söz benim için her şeyden önemli!

Anadolu kahramanı Süleyman Çetinsaya Anadolu şehirlerinin kahramanlarından biri. Kayseri'de doğup 1962 yılında dericilik ve kösele işi yapan babası, kardeşiyle birlikte İstanbul'un yolunu tutmuşlar.

Zigetvar'daki Kanuni Sultan Süleyman Camisi'nin minaresi restore edilecek mi?

Budapeşte'de düzenlenen "Zigetvar'da Minare Yapılsın mı Paneli"nde uzmanlar, Osmanlı döneminde Zigetvar Kalesi'nde inşa edilen Kanuni Sultan Süleyman Camisi'nin minaresinin aslına uygun restore edilmesi konusundaki görüşlerini dile getirdi.

Süleyman Demirkaya: Yeni tesisimizde tüm birimlerimizi tek çatı altında topluyoruz!

Süleyman Demirkaya ve Genel Koordinatör Özge Öztütüncü Cin kısa süre içerisinde il bazında bayilikler vereceklerini belirtti.

Yusuf Hacısüleyman: Turizm sektörü olarak 2015 yılı zor bir yıl olacak!

Akdeniz Turistik İşletmeciler Birliği Başkanı Yusuf Hacısüleyman, turizm sektörü olarak 2015 yılının zor bir yıl olacağını söyledi. Türkiye Otelciler Federasyonu Başkan Yardımcısı Sururi Çorabatır ise, turizmin Türkiye'nin imaj sektörü olduğunu söyledi.

Yusuf Hacısüleyman: 2015 turizm için zor bir yıl olacak!

AKDENİZ Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkam Yusuf Hacısüleyman, turizm sektörü açısından 2015 yılının zor bir yıl olacağım fakat bunun üstesinden geleceklerini düşündüklerini söyledi.

Süleyman Çetinsaya: Hak sahiplerinin aşırı istekleri dönüşümün önünü tıkıyor!

Hak sahiplerinin aşırı isteklerinin kentsel dönüşüm sürecini tıkadığını söyleyen Süleyman Çetinsaya, "Müteahhidi para basan zengin biri zannediyorlar. Beni evlendir diyen bile var, olacak iş değil..." dedi.

Süleyman Genç: İBB vapurlarında yap-işlet-devret yöntemi uygulamak isteriz!

Şehir Hatları Genel Müdürü Süleyman Genç, İBB'nin, şehir hatları vapurlarını yap - işlet - devret modeliyle devretmek istediğini ileri sürdü. . İBB'nin ilk teklifi tersanecilere yaptığı öğrenildi.

Yusuf Hacısüleyman: Gelecek yıl turizm sezonu zor geçecek!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Yusuf Hacısüleyman, turizm sektörü açısından 2015 yılının zor bir yıl olacağını fakat bunun üstesinden geleceklerini düşündüklerini söyledi.

Kanuni Sultan Süleyman'ın Bozüyük'te yaptırdığı han ve köprü turizme kazandırılacak!

Kanuni Sultan Süleyman’ın Rodos seferi sırasında ordunun dinlenmesi ve ibadetini yapması için yaptırılan yaklaşık 500 yıllık tarihi dokularda Vali Amir çiçek, incelemelerde bulundu. Kanuni'nin mirası cam, han ve köprü turizme kazandırılacak.

Süleyman Çelik kimdir?

Bursa Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik kimdir? Süleyman Çelik, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Süleyman Çelik, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Süleyman Çelik...

Süleyman Çetinsaya: Avrupa Konutları Kale'nin hepsini bir haftada satarım!

Artaş Grubu'nun Topkapı'da inşaatına başladığı Avrupa Konutları Kale satışa çıktı. Projeye 5 bin 200 talep aldıklarını söyleyen Artaş'ın patronu Süleyman Çetinsaya, "Bir haftada hepsini satarım" dedi..

Kiracı sözleşmeyi feshedebilir mi?

Kiracılık hukukunun düzenlendiği Borçlar Kanununa ev sahibi ve kiracının birbirlerine karşı bazı hak ve sorumlulukları bulunuyor. Peki, kiracı sözleşmeyi feshedebilir mi? Kiracı nasıl sözleşmeyi fesheder?

Süleyman Kahraman özgeçmiş Haberi

Süleyman Kahraman özgeçmiş

Süleyman Kahraman kimdir?

Merkez Valisi Süleyman Kahraman, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Erzincan Valiliğine atandı. Peki, Yeni Erzincan Valisi Süleyman Kahraman kimdir?


1956 yılında Kırıkkale’de doğdu. İlk, Orta ve Lise eğitimini Kırıkkale, Ankara ve İstanbul’da tamamladı.Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat ve Maliye Bölümünden 1980’de mezun oldu.


1976 yılında TUSAŞ( Türk Uçak Sanayi A.Ş.) Genel Müdürlüğünde iş hayatına başlayıp, İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü ve Personel Genel Müdürlüğünde çalışmasına devam ederken;


1981 yılında İstanbul Maiyet Memuru (Kaymakam adayı) olarak Mülki İdare Amirliğine başladı. Zeytinburnu Kaymakam Refikliği, Çorum – Ortaköy Kaymakam Vekilliği, Maden Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilliği, Saimbeyli, Mengen, Kozluk ve Haymana Kaymakamlığı görevlerinde bulundu.


1989 yılında Mülkiye Müfettişliği sınavını kazanarak Mülkiye Müfettişliğine atandı. 1990 yılında Mülkiye...