29 / 04 / 2024

Süleyman Onatça kimdir

Süleyman Onatça kimdir

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Başkanı Süleyman Onatça, İstanbul ve çevresindeki 14 ilde orta gelir tuzağı riski bulunmadığını belirterek, "Türkiye'ye 3 İstanbul daha lazım" dedi

Süleyman Onatça: Faizde çok büyük indirim istemiyorum, ülkeye zarar verir!

TÜRKONFED Genel Başkanı Onatça: "Merkez Bankası'nın gelecek hafta yapılacak olan PPK toplantısında faiz indirimi beklemiyorum, olursa da çok küçük olur. Çok büyük bir indirimin olmasını da istemiyorum, çünkü bu ülkeye zarar verir" dedi.

Süleyman Onatça: Kentlerde patent ve marka başvuru sayısı iki katına çıkmalı!

Türkiye’nin ilk 10 ekonomi arasına girmesinin patent başvurusu yapmamış kentlerle zor olacağına işaret eden TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Onatça, “KOBİ’lerimizin patent ve marka başvuru sayısını iki katına çıkarmak zorundayız” dedi...

Prof. Dr. Süleyman Pampal'dan beklenen İstanbul depremi açıklaması: 250 yıllık süre geçti, 7 ve üzerinde olacak!

Prof. Dr. Süleyman Pampal, İstanbul'da beklenen büyük deprem ile ilgili açıklamalarda bulundu ve 250 yıllık sürenin bittiğine dikkat çekti. İşte Pampal'ın o açıklamaları...

Recep Süleyman Özdil kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Recep Süleyman Özdil kimdir? Recep Süleyman Özdil kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Süleyman Savaş Erdem Kimdir?

Süleyman Savaş Erdem kimdir? Süleyman Savaş Erdem’in mesleği nedir? Süleyman Savaş Erdem hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.

Türkiye'de deprem tehlikesi olmayan yer yok! Prof. Dr. Süleyman Pampal tek tek açıkladı: Şimdi buralara dikkat edilsin!

Meydana gelen büyük depremler sonrasında ülke genelinde resmen göç başladı. Türkiye'de deprem tehlikesi olmayan yer yok! Prof. Dr. Süleyman Pampal tek tek açıkladı: Şimdi buralara dikkat edilsin!

Süleyman Soylu'dan deprem açıklaması: Antakya'nın yarısı, Kahramanmaraş'ın dörtte biri yıkık!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kahramanmaraş ve Antakya'da deprem sonrası yıkılan ve ağır hasar gören binalarla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Bakan Soylu'nun o açıklamaları...

Polislere peş peşe ek ücret müjdesi! Verilecek yeni ek ücret tutarları belli oldu! Süleyman Soylu resmen açıkladı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polisler hakkında yaptığı açıklamada ek ücret müjdesi verdi.

Süleyman Soylu az önce açıkladı! 1.200 mahalle yabancıların ikametine kapatılacak!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Göç Bilgilendirme Toplantısı'nda yaptığı açıklamada toplamda 1.200 mahallenin yabancıların ikametine kapatılacağını söyledi. İşte Bakan Soylu'nun o açıklamaları...

Bakan Süleyman Soylu resmen açıkladı: 1 milyon Suriyeliye ev yapılacak!

Suriye'nin İdlib kentinde inşa edilen briket evlerin teslim töreninde önemli açıklamalar yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada 1 milyon Suriyeli'ye ev inşa edileceğini söyledi.

Süleyman Soylu ve Abdulhamit Gül arasında metruk bina polemiği!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül arasında metruk bina polemiği devam ediyor. Süleyman Soylu'dan konuya ilişkin yeni bir açıklama geldi.

Süleyman Soylu'dan Düzce depremi açıklaması!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Düzce'de meydana gelen depremle ilgili olarak yaptığı açıklamada, ilgili birimlere ulaşan herhangi bir olumsuz durumun bulunmadığını söyledi.

Süleyman Soylu'dan Kanal İstanbul açıklaması!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, son zamanlarda sık sık gündeme gelen çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili bazı açıklamalar yaptı. İşte Soylu'nun o açıklamaları...

Süleyman Soylu'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

80 ilin afet risk azaltma planlarının tamamlandığını söyleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kentsel dönüşüm konusunda çağrıda bulundu. 

Süleyman Onatça kimdir Haberi

Süleyman Onatça kimdir


Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Başkanı Süleyman Onatça, İstanbul ve çevresindeki 14 ilde orta gelir tuzağı riski bulunmadığını belirterek, "Türkiye'ye 3 İstanbul daha lazım. Böylelikle çevrelerindeki illeri besleyerek, bölgeler arası gelişmişlik farkını ortadan kaldırsınlar" dedi. 


Onatça, yaptığı açıklamada, ekonomideki hedeflerin revize edildiği yeni Orta Vadeli Program'a (OVP) göre Türkiye'nin düşük büyüme seyrinin devam edeceğine dikkati çekerek, 2023 vizyonundaki hedeflere ulaşabilmek için mutlaka daha yüksek oranlı büyüme rakamlarının yakalanması gerektiğini söyledi.  


 "Daha çok katma değeri yüksek ürünler üretmemiz lazım"


Türkiye'nin önemli ticaret ortakları olan Ortadoğu ülkeleri ile Ukrayna ve Rusya'da uzun zamandır iç karışıklıklar yaşandığını, en fazla ihracat yaptığı ülke Almanya'nın da deflasyon yaşadığını hatırlatan Onatça, bu fotoğrafa bakıldığında yeni OVP'de öngörülen yüzde 3'lük büyümeyi sürdürebilir değil, normal gördüklerini kaydetti. 


Onatça,...