07 / 05 / 2024

Süleyman Soylu İnşaat Emlak Birimleri Eğitim ve Koordinasyon Toplantısı

Süleyman Soylu İnşaat Emlak Birimleri Eğitim ve Koordinasyon Toplantısı

İnşaat Emlak Birimleri Eğitim ve Koordinasyon Toplantısı'nda konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Şehirlerin kimliğiyle ters düşmeyecek binalar yaptık" dedi.

Avrupakent GYO, Swissotel Resort Bodrum Beach'i aylık 3,5 milyon TL'ye Süleyman Çetinsaya’nın şirketine kiraladı!

Avrupakent GYO, Swissotel Resort Bodrum Beach'i aylık 3.5 milyon TL bedelle  Süleyman Çetinsaya’nın şirketi Pantur Otelcilik'e kiraya verdiğini açıkladı. İşte detaylar...

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Sönmezler Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Sönmezler Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zülküf Sönmez tarafından kuruldu.

Miraç Sıva Yapı İnşaat Tekstil Madencilik Nakliyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miraç Sıva Yapı İnşaat Tekstil Madencilik Nakliyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Haydar Tunç ve Öner Aydın ortaklığında kuruldu.

Sümer Mesken İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Mesken İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Abdullah Sümer tarafından kuruldu.

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Tükenmez, Fırat Mengüç ve Mehmet Mengütay ortaklığında kuruldu.

Süleyman Soylu'dan hasarlı bina uyarısı: Yanından bile geçilmemeli!

Yaptığı açıklamada ağır hasarlı binalardan ve acil yıkılacak binalardan kesinlikle ev eşyası alınmaması gerektiğini söyleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bu binaların yanından dahi geçilmemesi gerektiğini söyledi.

Süleyman Soylu: Depremlerde 750 bin bağımsız bölüm hasar gördü!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli depremlere ilişkin hasar tespit oranının yüzde 75-80 arasında olduğunu, ticaret alanlarıyla 750 bin bağımsız bölümün hasar gördüğünü dile getirdi.

Süleyman Soylu'dan deprem açıklaması: Antakya'nın yarısı, Kahramanmaraş'ın dörtte biri yıkık!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kahramanmaraş ve Antakya'da deprem sonrası yıkılan ve ağır hasar gören binalarla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Bakan Soylu'nun o açıklamaları...

Polislere peş peşe ek ücret müjdesi! Verilecek yeni ek ücret tutarları belli oldu! Süleyman Soylu resmen açıkladı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polisler hakkında yaptığı açıklamada ek ücret müjdesi verdi.

Sürmeneli Grup İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sürmeneli Grup İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Seyit Ayaydın tarafından kuruldu. 

Royal Vısıon Emlak İnşaat Dış Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Royal Vısıon Emlak İnşaat Dış Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kartal'da Pegah Pırhadı tarafından kuruldu.

Süleyman Çetinsaya'nın Milpa arazisindeki ortağı Bekir Kılıç! 

Geçtiğimiz günlerde Artaş Grubu, İstanbul Pendik’te Doğan Holding’e ait olan 2 milyon 93 bin metrekarelik Milpa arazisini satın aldı. Süleyman Çetinsaya'nın arazide Betatrans Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Kılıç ile ortak oldu. İşte ayrıntılar..

Süleyman Soylu İnşaat Emlak Birimleri Eğitim ve Koordinasyon Toplantısı Haberi

Süleyman Soylu İnşaat Emlak Birimleri Eğitim ve Koordinasyon Toplantısı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kızılcahamam ilçesinde düzenlenen İnşaat Emlak Birimleri Eğitim ve Koordinasyon Toplantısı'na katılım gösterdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, ihtiyacı tam karşılayan, çalışanların performansına katkıda bulunacak şirin, akıllı ve estetik binalar oluşturmaya çalıştıklarını dile getiren Soylu, "Şehirlerin kimliğiyle ters düşmeyecek binalar yaptık. Özellikle 7'si il merkezinde 106 hükümet konağını tamamladık, 36'sının da inşaatını devam ettiriyoruz." dedi.

Emniyet Genel Müdürlüğü İnşaat Emlak Daire Başkanlığının, bina ve arsa üretmenin yanı sıra güvenlik kulübelerinden, binaların iç tefrişatına, lojistikten tadilat ihtiyaçlarına kadar pek çok görevi olduğuna değinen Soylu, konuşmasına şu şekilde devam etti:

"2007 öncesinde yapılan 2 bin 202 hizmet binasını deprem dayanıklılığı açısından inceledik. Bunlardan 1257'si için sorumluluktan kaçmadan yıkım kararı aldık. 547'si için de güçlendirme kararı verdik. Ayrıca doğal afetlerde hızlı...