02 / 05 / 2024

sultan makamı daire fiyatları

sultan makamı daire fiyatları

Çengelköy Sultan Makamı adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. 73 konuttan meydana gelen Çengelköy Sultan Makamı 'nda çatı katı, ara kat, dubleks ve villa alternatifleri sunuluyor

Sultan Makamı Evleri satış ofisi!

Sultan Makamı Evleri satış ofisi bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Toplam 79 adet konuttan meydana gelen Sultan Makamı Konakları'nda dairelerin fiyatları 1 milyon 500 dolardan başlangıç gösteriyor

Sultan Makamı ne zaman teslim?

Çengelköy'de hayata geçirilen Sultan Makamı ne zaman teslim? sorusuna 2013 yılının Mayıs ayı olarak cevap veriliyor...

Üsküdar Sultan Makamı Evleri'nde 1,5 milyon dolara!

Çengelköy sırtlarında yükselen, İstanbul Boğazı’na nazır muhteşem manzarası ile gayrimenkul sektörünün en özel projelerinden olan Sultan Makamı spor dünyasının da tercihi oldu

Çengelköy Sultan Makamı Evleri'nde 1 milyon 600 bin liraya!

Sultan Makamı Evleri Çengelköy'de güncel fiyatlar 1 milyon 600 bin liradan başlangıç gösteriyor, projeden yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor

Sultan Makamı Konutları 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Peker GYO'nun Sultan Makamı Konutları ile ilgili olarak hazırlattığı 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu" yayınlandı. 

Hadise Ayşe Sultan Korusu’ndan ev alacak!

Geçtiğimiz yıllarda evine girmeye çalışan sapık yüzünden şok geçiren Hadise, korunaklı olan Bebek’teki Ayşe Sultan Korusu’na taşındı. Bebek’teki Ayşe Sultan Korusu’na taşınan Hadise, 10 milyon liralık daire için kesenin ağzını açtı.

Sultan Makamı Konutları 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sultan Makamı Konutları projesinin 2018 yılı değerleme raporunu yayınladı...

Sultangazili ev sahibi Fenerbahçeli olmayana daire kiralamıyor!

Sultangazi'nin Sultançiftliği Mahallesi’nde fanatik Fenerbahçe taraftarı 50 yaşındaki Erdoğan Aksan, 4 katlı apartmanının dış cephesini sarı-lacivert renklere boyattı, balkonlara da Fenerbahçe amblemini ekleyen Aksan, Fenerbahçeli olmayana daire kiralamıyor.

Peker GYO Sultan Makamı Sitesi'ndeki paylarını 1 milyona sattı!

Peker GYO Sultan Makamı Sitesi'nde yer alan A20 Blok 1 ve 2 no'lu bağımsız bölümlerindeki paylarını KDV hariç 1 milyon 63 bin 774,59 TL'ye sattı.

Yeni Sultan Konakları 2 daire fiyatları!

Kuralı satış yöntemiyle satılacak olan Mamak Yeni Sultan Konakları 2 projesi Çankaya Üniversitesi kampüs alanına 2 kilometre, Çay yolu metrosuna 12 kilometre mesafede hayata geçiriliyor...

Yeni Sultan Konakları 2 Ankara Evleri 150 bin TL'ye!

Toplam 990 konuttan meydana gelen Sultan Konakları 2 projesi Ersom Ömür Kooperatifi tarafından hayata geçiriliyor. Projede daire teslimlerin 2018 yılı sonunda gerçekleşmesi öngörülüyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü arazi yatırımcısına kazandırdı!

Rekorların köprüsü Yavuz Sultan Selim, geçtiği güzergâhlarda arazi yatırımcısına bire 15 kazandırdı. Köprü inşası öncesinde bin 500-2 bin lirada seyreden satılık bir daire metrekare fiyatları 8 bin ile 10 bin euroya kadar yükseldi.

5. Levent daire fiyatları ne kadar?

Daire alanlarının 50 metrekareden başladığı proje toplam 1 milyar 800 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Proje Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Peki 5. Levent daire fiyatları ne kadar?

Sinpaş Liva Turkuaz satılık daire!

Proje Boğaziçi Köprüsü' ne ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne bağlanan ana akstada yer alıyor. Sinpaş Liva Turkuaz satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

5. Levent Torunlar daire fiyatları!

5. Levent Torunlar daire fiyatları metrekare bazında 5 bin 500 TL'den başlıyor. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre uzaklıkta bulunan projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiyor.

Sultan Makamı projesinde satışların yüzde 80'i tamamlandı!

Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu, Demirland ortaklığıyla hayata geçirdikleri Çengelköy Park Evleri'nin lokasyon olarak ulaşım akslarına yakın olan bir proje olduğunu söyledi..

Nilüfer Sultan Evleri fiyatları!

Bursa'nın Nilüfer İlçesinde inşa edilen Sultan Evleri satışları başladı. 7 blok ve 48 daire halinde inşa edilen Sultan evleri fiyatları haberimizde yer alıyor.

sultan makamı daire fiyatları Haberi

sultan makamı daire fiyatları


Sultan Makamı projesi Delta Grup, Çağdaş Yapı, Emiroğlu İnşaat ve Demir İnşaat tarafından inşa ediliyor.  Projenin satış süreci devam ediyor.


Çengelköy Sultan Makamı adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Çengelköy Sultan Makamı adres bilgileri hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında bilgi verelim.


67 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılan Sultan Makamı Villaları 'nda 73 konut bulunuyor. Projede; çatı katı, ara kat, dubleks ve villa alternatifleri sunuluyor. 


Sultan Makamı Evleri'nde yüzme havuzu, fitness, sauna, çocuk oyun alanları gibi sosyal alanlar yer alıyor. Projenin teslimleri hemen gerçekleşiyor.


Sultan Makamı Konakları ulaşım, Çengelköy Sultan Makamı adres bilgileri:

Sultan Makamı adres bilgileri: Güzeltepe Mah. Mustafa Kemal Paşa Cad. No: 46 Çengelköy-İSTANBUL



Sultan Makamı Evleri telefon:444 44 96

Web adresi: