24 / 07 / 2024

sultan makamu fiyat

sultan makamu fiyat

Banka kredisine uygun olan Çengelköy Sultan Makamı ev fiyatları minimum 1 milyon 667 bin dolar, maksimum ise 7 milyon 156 bin dolar olarak belirlendi...

Validebağ Konakları detaylı fiyat listesi!

Validebağ Konakları detaylı fiyat listesi haberimizde yer alıyor. 5’şer katlı toplam 319 konaktan oluşan proje Validebağ Korusuna, tarihi Adile Sultan Kasrına komşu konumuyla dikkat çekiyor. 

Yeni Sultan Konakları 2 fiyat listesi!

Ankara-Eskişehir Yolu üzerinde hayata geçirilen Yeni Sultan Konakları 2 projesinde satış süreci başladı. İşte, Yeni Sultan Konakları 2 fiyat listesi...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde fiyat tartışması!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü (YSS) geçişlerinde tonaj ve dingil sayısına göre 57 ile 165 lira arasında ücret ödüyor. YSS Köprüsünde hem gidiş hem dönüş yolunda ücret ödemenin maliyetlerini arttırmasından şikayetçi.

Mihmandar Eyüp Evleri fiyat!

Konum bilgisine göre Eyüp Sultan Camii’ne yakın bir bölgede yükselen proje toplam 28 bin metrekare alana yayılıyor. Mihmandar Eyüp Evleri fiyat listesi kapsamında 1 milyon TL'den başlıyor.

Mihmandar Eyüp fiyat!

İstanbul İl'i Avrupa Yakası Eyüp 'te yükselen proje Eyüp Sultan Camii’ne yakın bir bölgede yükseliyor. Mihmandar Eyüp fiyat listesine göre daireler 1 milyon TL'den başlıyor.

Mihmandar Eyüp Beyaz İnşaat fiyat!

İstanbul İl'i Avrupa Yakası Eyüp'te yükselen proje Eyüp Sultan Camii’ne yakın bir bölgede yükseliyor. Mihmandar Eyüp Beyaz İnşaat fiyat listesine göre daireler 1 milyon TL'den başlıyor.

Levent Ferko Signature Ofisleri fiyat!

Satışlar devam eden proje lokasyon bilgisi kapsamında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 6 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Levent Ferko Signature Ofisleri fiyat listesi kapsamında metrekare birimi 8 bin 500 TL'den başlıyor.

Ofton İnşaat Elysium Serenity fiyat!

Ofton İnşaat Elysium Serenity fiyat listesi daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 5,5 kilometre uzaklıkta olan projede 75 adet konut yer alıyor.

Ayşe Sultan Konakları fiyat listesi!

Ayşe Sultan Konakları fiyat listesi villa tiplerine bağlı olarak değişiyor. FSM Köprüsü'ne 18 dakika, Boğaziçi Köprüsü'ne 20 dakika uzaklıkta olan projede peşin alımlarda yüzde 10 indirim yapılıyor.

TOKİ Gaziantep Nizip Fatih Sultan Mahallesi kura çekilişi bugün!

TOKİ Gaziantep Nizip Fatih Sultan Mahallesi kura çekilişi bugün saat :13:00 'de Nizip Belediyesi Nikah Salonu 'nda gerçekleşecek... Gaziantep TOKİ Nizip 'te en düşük fiyat 91 bin 890 TL olarak belirlendi...

Sarıyer Sultan Koru Evleri projesi!

Sarıyer Sultan Koru Evleri projesinde metrekare birim satış fiyatı 3 bin 500 dolardan başlayarak yükseliyor. Sarıyer Sultan Koru Evleri'nde 48 adet konut ve 7 villa bulunuyor...

Sultan Koru Evleri ödeme planı!

Sultan Koru Evleri ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. İstanblue İnşaat Sultan Koru Evleri projesinde konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolardan başlayarak yükseliyor...

Sarıyer Sultan Koru Evleri fiyat!

Sarıyer Sultan Koru Evleri fiyat listesi haberimizin devamında yer alıyor. Sultan Koru Evleri projesinde sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, kapalı otopark ve yüzme havuzu gibi sosyal donatılar bulunuyor...

sultan makamu fiyat Haberi

sultan makamu fiyat

Delta Grup, Çağdaş Yapı, Emiroğlu İnşaat ve Demir İnşaat imzası ile hayata geçirilen Sultan Makamı projesi, Çengelköy'de hayata geçiriliyor. 35 blok olarak tasarlanan projede 73 bağımsız bölüm bulunuyor.


Çengelköy Sultan Makamı ev fiyatları 1 milyon 667 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projede teslimler 2014 yılının Mayıs ayında gerçekleşecek.


Banka kredisine uygun olan Çengelköy sultan makamı ev fiyatları maksimum 7 milyon 156 bin dolar olarak belirlendi. 


Çengelköy Sultan Makamı projesinde yüzde 50 peşin olarak ödendiğinde, yüzde 50'lik kısım firma bünyesinde 24 ay 0 faiz ile vadelendiriliyor. 


444 44 96

www.sultanmakami.com.tr

Esra Nur...