03 / 05 / 2024

Sultanahmet Curio A Collection by Hilton

Sultanahmet Curio A Collection by Hilton

Türkiye’ye bundan 61 yıl önce ilk 5 yıldızlı oteli getiren Hilton Worldwide Grubu, Sultanahmet’te restorasyonu süren Curio A Collection by Hilton açılışını 2018 yılına erteledi.

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi açıldı!

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi 89 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy tarafından açıldı.

Yağız Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi açıldı!

Yağız Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi 8 milyon TL yatırım bedeli ile Derviş Erdoğmuş tarafından açıldı.

Sultanahmet'te 30 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

İstanbul 14. Satış Memurluğu İstanbul Fatih Sultanahmet'te yer alan 2 adet gayrimenkulü 30 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Tarihi Leman Esma Kasay Han 120 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

Sultanahmet'te yer alan Tarihi Leman Esma Kasay Han 120 milyon TL'ye satışa sunuldu...

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi Fatih'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Sultanahmet Köftecisi franchise dükkanlar açacak!

O aslında Türkiye’nin belki de en çok bilinen ve en köklü markalarından birinin Sultanahmet Köftecisinin üçüncü kuşak patronu Mehmet Tezçakın. Peki Sultanahmet Köftecisi kaç şube açacak?

Yarımada Medikal Ürünleri İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Sultanahmet şubesi açıldı!

Yarımada Medikal Ürünleri İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Sultanahmet şubesi Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Küden tarafından açıldı.

Sultanahmet Soğuk Çeşme Sokak ve Yeşil Ev’de Hilton imzası!

Hilton, Türkiye’deki ilk Curio Collection otelini Sultanahmet’te hizmete açtı. Proje, Hagia Sofia Mansions - Curio Collection by Hilton adıyla Dorak Holding tarafından yapıldı...

Hagia Sofia Mansions-Curio Collection by Hilton Sultanahmet’te Açıldı

Hagia Sofia Mansions-Curio Collection by Hilton Sultanahmet’te misafirlerini ağırlamak üzere kapılarını açtı. Hagia Sofia Mansions-Curio Collection by Hilton, Osmanlı mimarisinin en güzel örneklerini teşkil eden konaklarda misafirlerini zamanda yolculuğa çıkarıyor.

Sultanahmet Soğuk Çeşme’de konaklar otel oldu!

Dorak Holding, Sultanahmet’te büyük bir projeye imza attı. Soğuk Çeşme Sokağı’ndaki konakların işletim hakkını Turing’den alan holding, otel zinciri Hilton ile iş birliğine giderek tesisi Hagia Sofia Mansions Curio Collection by Hilton markası ile hizmete açtı...

Sultanahmet Vogue Hotel Supreme açıldı!

Vogue Hotels, Antalya ve Bodrum’dan sonra yeni oteli ‘Vogue Hotel Supreme’yi İstanbul Sultanahmet’te açtı. Vogue Hotel Supreme İstanbul Genel Müdürü Emin Şahin, “Bölgede Türk mutfağı yaygınken, biz uluslararası bir mutfak hizmeti veriyoruz." dedi...

Serdivan Hotelcilik ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultanahmet Şubesi açıldı!

Serdivan Hotelcilik ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultanahmet Şubesi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Sembilet Turizm Limited Şirketi Sultanahmet Şubesi açıldı!

Sembilet Turizm Limited Şirketi Sultanahmet Şubesi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Sultanahmet Curio A Collection by Hilton Haberi

Sultanahmet Curio A Collection by Hilton

Türkiye’ye bundan 61 yıl önce ilk 5 yıldızlı oteli getiren Hilton Worldwide Grubu, Sultanahmet’te restorasyonu süren Curio A Collection by Hilton açılışını 2018 yılına erteledi.


2014 yılında bir konferans için Türkiye’ye gelen Hilton Worldwide’ın Avrupa, Ortadoğu ve Afrika (EMEA) Başkanı Simon Vincent, İstanbul’un artık Waldorf Astoria’ya hazır olduğunu söylemişti.

Vincent acaba bugün de aynı fikirde mi bilmiyorum...


Hilton Worldwide Türkiye Ülke Müdürü Armin Zerunyan ile sohbette, restorasyon çalışmalarının geçici bir süre durdurulmasının nedenini soruyorum:


“Turizmde bu yıl sıkıntı yaşıyoruz ama yakın zamanda atlatacağımıza inanıyorum. Soğukçeşme projemize 2018 yılından itibaren kaldığımız yerden devam edeceğiz” diyor.


Turing kurumu, Ayasofya ile Topkapı Sarayı arasında uzanan tarihi Soğukçeşme Sokağı’nı 10 yıllığına, 50 milyon TL bedelle 2014 yılında Keskin Grubu’na kiralamıştı.


Tarihi yarımadanın simge yapılarından Yeşil Ev ve Sarnıç ile...