11 / 05 / 2024

sultanahmet köftecisi telefon

sultanahmet köftecisi telefon

Tarihi Sultanahmet Köftecisi, turizm cenneti Bodrum yarımadasındaki ikinci şubesini, bölgenin eğlence merkezi Gümbet’te açtı...

Öğrencilere vergisiz telefonda son dakika! Hangi markalar var, açıköğretim öğrencileri vergisiz telefon alabilecek mi?

Öğrencilere vergisiz telefonda son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki öğrencilere vergisiz telefonda hangi markalar var, açıköğretim öğrencileri vergisiz telefon alabilecek mi?

Vergisiz İphone'lar Artık Gerçek mi? İphone 14 ve Diğer Modellerde Büyük Fiyat Düşüşleri Ne Zaman Başlıyor?

Uzun süredir gündemde olan bir konu olan Apple İphone vergi muafiyeti ile ilgili bir gelişme yaşandı. Vergi muafiyeti tarihinin açıklanmasıyla İphone fiyatlarında da büyük düşüş beklentisi oluştu. İphone 14 ve diğer modellerde vergi muafiyeti uygulanacak. Artık vergisiz telefon almak mümkün olacak.

Yurt dışından telefon getirmeyi düşünenlere kötü haber! Öyle bir zam geldi ki, görenler almaktan vazgeçecek!

Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre  yolcu beraberinde getirilen telefon kullanım harcına zam geldi. Yurt dışından telefon getirmeyi düşünenlere kötü haber! Öyle bir zam geldi ki, görenler almaktan vazgeçecek!

Apple iPhone'a zam yaptı, vatandaş telefon kiralamaya başladı! Aylık ve yıllık iPhone kiralama dönemi başladı!

Apple'ın zam haberi vatandaşları telefon kiralamaya yöneltti! Kiralabunu.com'da iPhone kiralama talepleri rekor kırdı, kullanıcılar bütçelerine uygun seçeneklerle istedikleri modeli kiralamaya başladı.

Xiaomi’den kara haber! O telefonlar artık üretilmeyecek!

Xiaomi CEO'su Lei Jun'un açıklamasına göre, artık küçük ekranlı telefon üretmek istemeyen Çinli şirket, kullanıcıların tercihlerinin büyük ekranlara doğru kaymasıyla küçük ekranlı telefon pazarının giderek küçüldüğünü belirtti.

Uygun fiyatlı telefon almak isteyenlere müjde! Oppo 16 Turkcell Pasaj'da! 2 Aralık 2022 fiyat listesi...

Turkcell'e ait Turkcell Pasaj'dan uygun fiyatlı telefon almak isteyenlere sevindirecek haber geldi! İşte 2 Aralık 2022 Oppo A16 fiyat listesi ve özellikleri...

Küresel telefon pazarı darda: Düşüş devam ediyor

Araştırma şirketi Canalys’in paylaştığı rapora göre akıllı telefon pazarı satışları bir önceki yıla göre yüzde 9 azaldı.

Yok artık! Sadece telefon numarası aldı, 200 bin TL ödedi! Bu habere çok şaşıracaksınız!

Yaşanan bu ilginç olay şarkıcı İdo Tatlıses'in başına geldi. Eşine sürpriz yapmak isteyen Tatlıses yeni bir telefon numarası almak için günlerce uğraştı. Üstelik bu telefon numarasına 200 bin Türk Lirası ödemek zorunda kaldı. Peki neden? İşte detaylar...

Hükümetin vergi listesi değişti! Telefon tablet ve bilgisayarlara zam geliyor

Hükümetin telefon, tablet ve bilgisayar başta olmak üzere bazı elektronik eşyalardan aldığı TRT bandorl ücret listesi değişti. Söz konusu karara ilişkin düzenlenen yasa Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Bahsi geçen ürünlere zam geliyor.

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi açıldı!

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi 89 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy tarafından açıldı.

Sultanahmet Köftecisi franchise dükkanlar açacak!

O aslında Türkiye’nin belki de en çok bilinen ve en köklü markalarından birinin Sultanahmet Köftecisinin üçüncü kuşak patronu Mehmet Tezçakın. Peki Sultanahmet Köftecisi kaç şube açacak?

Meşhur Adıyaman Çiğköftecisi 200 şube açacak! 

Ömer Aybak'ın 1990 yılında seyyar satıcılıkla başladığı çiğköfte işi, Meşhur Adıyaman Çiğköftecisi ismiyle markalaştı. Meşhur Adıyaman Çiğköftecisi’nin kurucusu Ömer Aybak, "2020 yılında da 200’e yakın şube açmayı ve franchise vermeyi hedefliyoruz" dedi...

Sultanahmet Otelcilik Halıcılık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sultanahmet Otelcilik Halıcılık İnşaat Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Nayki tarafından kuruldu.

sultanahmet köftecisi telefon Haberi

sultanahmet köftecisi telefon

Her yıl yüzbinlerce yerli ve yabancı turistin akın ettiği Bodrum’da ilk şube Ortakent’teki Midtown Alışveriş Merkezi’nde hizmet veriyor. Gümbet’te  açılan Tarihi Sultanahmet Köftecisi ise Kıbrıs Şehitleri Caddesi, Gümbet kavşağında damaklara lezzet sunacak.


Sultanahmet Köftecisi’nin klasik lezzet üçlüsü, köfte, piyaz ve irmik helvasından oluşan menü, diğer şubelerde olduğu gibi Gümbet’teki dükkanda da malzemenin en hası, en sağlıklısı ve en temizi kullanılarak, özel sunumuyla servis edilecek.


 Gümbet Şubesi’nin açılışında Sultanahmet Köftecisi’nin 3 kuşağı bir arada yer aldı. Açılış kurdelesini Sultanahmet Köftecisi  3. kuşak sahibi Mehmet Seracettin Tezçakın,  4. kuşaktan Selim Sinan Tezçakın, 5. kuşaktan Mehmet Efe Tezçakın ile Murat Koçyiğit birlikte kestiler.

Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun’un  da katıldığı açılışta,  Sultanahmet Köftecisi  Asya Müdürü Burak Duman da hazır bulundu.


5. kuşak Mehmet Efe Tezçakın, açılışın...