29 / 04 / 2024

sultanbeyli asfalt yenileme çalışmaları

sultanbeyli asfalt yenileme çalışmaları

Sultanbeyli Belediyesi ilçenin birçok noktasında çalışmalarına devam ediyor. Asfalt yenileme, kaldırım imalatı çalışmalarının yanı sıra diğer kurumlarda Sultanbeyli’nin sorunlarının giderilmesi için hizmetlerini sürdürüyor.

Galata Köprüsü’ndeki çalışmalar planlanandan önce bitirildi

İBB’nin Eminönü ve Karaköy semtlerini birbirine bağlayan Galata Köprüsü’nde yaptığı “Derz Değişimi ve Asfalt Yenileme İnşaatı” planlanan tarihten önce bitirilerek yol trafiğe açıldı.

Galata Köprüsü'nde çalışmalara başlandı! 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından (İBB) Galata Köprüsü'nde yapılacak derz değişimi ve asfalt yenileme çalışmasının ilk etabı  dün gece yarısı başladı. Çalışmaların devam ettiği köprü 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatılacak. 

Cihat Yol Asfalt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cihat Yol Asfalt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Öürk tarafından kuruldu.

Nr Altyapı Asfalt İnşaat Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Nr Altyapı Asfalt İnşaat Ticaret Sanayi Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurahmet Özdemir tarafından kuruldu.

Himak Yapı İnşaat Asfalt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Himak Yapı İnşaat Asfalt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Fetullah Damlu tarafından kuruldu.

Vemay Yapı İnşaat Asfalt Peyzaj Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vemay Yapı İnşaat Asfalt Peyzaj Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Vehbi Ayık tarafından kuruldu.

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Ataş tarafından kuruldu.

Tbs Yol Yapım Asfalt Nakliyat Petrol Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tbs Yol Yapım Asfalt Nakliyat Petrol Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kasim Yılmaz tarafından kuruldu.

Bursa şantiye alanına döndü!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle mücadelede hafta sonları uygulanan sokağa çıkma yasaklarında Bursa’nın ana arterlerinde asfalt yenileme çalışmalarına hızla devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, diğer taraftan mahallelerde yıllar boyunca beklenen hizmetler yerine getiriliyor.

Tezyol İnşaat Asfalt Nakliyat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tezyol İnşaat Asfalt Nakliyat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kutbettin Çiçek tarafından kuruldu.

Karabük Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Karabük Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları devam ediyor. Bölgede asfalt çalışlarını hızla sürüyor.

İpekyolu Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Van merkez İpekyolu Belediyesi Başkanlığının asfalt çalışmaları Cevdet Paşa Mahallesindeki sokaklarda kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Niğde'de asfalt yenileme çalışmaları başladı!

Niğde Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte kentteki yıpranmış ve bozuk yolların onarımına başladı.

sultanbeyli asfalt yenileme çalışmaları Haberi

sultanbeyli asfalt yenileme çalışmaları


Sultanbeyli Belediyesi ilçenin birçok noktasında çalışmalarına devam ediyor. Asfalt yenileme, kaldırım imalatı çalışmalarının yanı sıra diğer kurumlarda Sultanbeyli’nin sorunlarının giderilmesi için hizmetlerini sürdürüyor. Belediye Başkanı Hüseyin Keskin de sık sık sahada çalışmaları inceliyor, projelerin son durumları hakkında bilgiler alıyor. Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Sultanbeyli’mizi güzelleştirmek adına çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Birçok mahallemizde kaldırım imalatı yapıyoruz. Diğer taraftan yıpranmış yollarımızın asfaltlarını yeniliyor, gerekli bölgelerde yeni yollar açıyoruz. Diğer kurum ve kuruluşlar da ilçemizde çalışmalarını sürdürüyor” dedi. 



Sultanbeyli...