18 / 05 / 2024

Sultanbeyli Emlak Konutlarına kimler başvuruda bulunabilir

Sultanbeyli Emlak Konutlarına kimler başvuruda bulunabilir

Sultanbeyli Emlak Konutları'nda satışa sunulan dairelerin fiyatları 244 bin TL'den başlıyor. Projede başvurular 30 Ocak'a kadar devam edecek. İşte Sultanbeyli Emlak Konutları ödeme planı...

Gebze Emlak Konutları 3'te yüzde 5 peşinatla hemen teslim daireler!

Emlak Konut GYO, Türkiye'nin yarınlarına ve ekonomisine olan güveninin göstergesi olarak yeni bir kampanyaya daha imza attı. “Hayallerini Erteleme Türkiye” diyen Emlak Konut GYO, yaşamın başladığı Gebze Emlak Konutları 3’te ev sahibi olmak isteyenlerin hayalini mümkün hale getiriyor.

Gebze Emlak Konutları'ndaki 11 cadde dükkanına 9 milyon TL'lik teklif!

Gebze Emlak Konutları 3. Etap'ta yer alan 35 adet cadde dükkanı 27 Aralık'ta açık artırma usulü ile ihaleye çıktı. İhale sonucunda 11 adet bağımsız bölüme 9 milyon 21 bin TL'lik teklif geldi.

Körfezkent Emlak Konutları'nda bayrama özel kampanya!

Körfezkent Emlak Konutları’nda Çevre ve Şehirçilik Bakanlığına ait konutlarda bayrama özel kampanya düzenlendi. 50 adet 2+1 daire 1.000 TL ön talep bedeli ile satılıyor. 

Başkent Emlak Konutları ödeme planı 2018!

Teslimlerin 2020 yılında gerçekleştirilmesi öngörülen Başkent Emlak Konutları'nda ödeme planına göre; peşinde yüzde 15 indirim uygulanıyor..

BALTOK Konutları'nda CNR Emlak Fuarı'na özel kampanya!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut A.Ş.'nin (BALTOK) tarafından hayata geçirilen BALTOK Konutları, dün kapılarını açan CNR Emlak Fuarı'na katıldı..

Gebze Emlak Konutları 3. etap fiyat listesi!

Emlak Konut'un Anadolu Kampanyası'na katılan Gebze Emlak Konutları 3. etap projesi 1955 daireden meydana geliyor. Gebze Emlak Konutları 3. etap fiyat listesi 380 bin TL'den başlıyor.

Başkent Emlak Konutları'nda 2. etap satışları başladı!

"Başkent'in yeni başkenti" sloganıyla basına tanıtılan Başkent Emlak Konutları'nda 2. etap satışları başladı. Bin 500 TL taksitlerle daire sahibi olunabilen Başkent Emlak Konutları'nda teslimler 2020 yılı Ocak ayında gerçekleşecek.

Nevşehir Emlak Konutları 20 yıl vade kampanyası!

Emlak Konut'un Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına Nevşehir Emlak Konutları da katıldı. Proje Emlak Konut güvencesiyle Cent Yapı tarafından hayata geçiriliyor...

Ankara Başkent Emlak Konutları'na 6 firmadan teklif!

Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap'ın ihalesi yapıldı. 6 firmadan teklifin geldiği ihalede Rec Uluslararası İnşaat 634 milyon TL olarak teklif verdi.

Başkent Emlak Konutları fiyat ve ödemeleri!

Emlak Konut GYO tarafından Ankara Çankaya’ya bağlı Mühye’de inşa edilecek Başkent Emlak Konutları bugün basına tanıtıldı.

Mühye Başkent Emlak Konutları iletişim bilgileri!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilecek olan Başkent Emlak Konutları 2 Aralık Cuma günü Emlak Konut GYO Genel Müdürlüğünde basına tanıtılacak...

Niğde Emlak Konutları fiyat listesi 2016 güncel!

"Emlak Konut şimdi de Niğde'de" sloganıyla basına tanıtılan Niğde Emlak Konutları toplam 349 adet daireden meydana geliyor. Niğde Emlak Konutları fiyat listesi 2016 güncel...

Nevşehir Emlak Konutları 29 Temmuz'da satışta!

Cent Yapı imzası taşıyan Nevşehir Emlak Konutları 29 Temmuz'da satışa çıkacak. 29 bin 541 metrekare arsa alanına sahip projede daireler ve dükkanlar yer alıyor.

Sultanbeyli Emlak Konutlarına kimler başvuruda bulunabilir Haberi

Sultanbeyli Emlak Konutlarına kimler başvuruda bulunabilir

Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen Sultanbeyli Emlak Konutları 10 katlı 10 blok ve 9 katlı 1 blok olarak yükseliyor. 7 tane dairenin kuralı satış sürecinin başladığı projede başvurular devam ediyor.


Sultanbeyli Emlak Konutları ödeme planı öncesinde proje özelliklerine değinelim. 30 Ocak 2015'e kadar başvuruların devam edeceği projede başvuru bedeli olarak 10 bin TL ödeniyor. 


2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Sultanbeyli Emlak Konutları'nda başvurular T. Vakıflar bankası A.Ş.’nin herhangi bir şubesinden kabul ediliyor. 


Sultanbeyli Emlak Konutları fiyatları ne kadar?

5. kat 97,97 metrekare 2 oda 2 salon daire 244 bin TL,

6.kat 97,97 metrekare 2 oda 1 salon daire 244 bin TL,

7. kat 97,97 metrekare 2 oda 1 salon daire 245 bin TL,

4.kat...