04 / 05 / 2024

sultanbeyli yeni hastanesi ne zaman açılacak

sultanbeyli yeni hastanesi ne zaman açılacak

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Necip Fazıl Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Hüseyin Keskin, sakinlere icraatlarını ve planlarını anlatırken Sultanbeyli'ye yapılacak gölet projesinden de bahsetti...

Berko İnşaat Sultanbeyli projesi resmen başlıyor! 302 konutluk yeni proje!

Berko İnşaat'ın Sultanbeyli'de hayata geçireceği yeni projesinin inşaatı resmen başlıyor. Maliyeti 619 milyon 816 bin TL olarak açıklanan projede 302 konut ve 9 ticari ünite bulunuyor.

Berko İnşaat'tan Sultanbeyli'ye 302 konutluk yeni proje geliyor!

Berko İnşaat Sultanbeyli'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 619 milyon 816 bin 260 TL'ye mal olacak projede 302 konut ve 9 ticari ünite yer alacak.

Emlak Konut GYO Mimar Sinan Evleri satışta! Emlak Konut GYO'dan Sultanbeyli'ye 286 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yeni projesi Mimar Sinan Evleri satışa çıktı. 286 adet konutun yer aldığı Mimar Sinan Evleri, İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de yükseliyor. 

Çanakkale Yeni Çan Devlet Hastanesi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Çanakkale Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Kaymakam Mustafa Gürdal ve Başhekim Gürkan Çoban, Yeni Çan Devlet Hastanesi’nin inşaatında incelemelerde bulundu.

Manavgat'a yeni devlet hastanesi yapılması istemi mecliste!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan Manavgat Devlet Hastanesi'nin ilçe nüfusuna oranla kapasitesinin yetersiz kalması ve ilçeye yeni bir devlet hastanesi yapılması istemi meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Batman yeni hastanesi için gün sayıyor!

Sağlık Bakanlığı tarafından Batman'da 90 bin metrekare alanda inşası tamamlanan 810 yatak kapasiteli Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi açılış için gün sayıyor.

Yeni Erzincan Devlet Hastanesi 2022'de açılacak!

Yeni Erzincan Devlet Hastanesi, "akıllı hastane" modeliyle inşa ediliyor. Hastanenin 2022 yılında hizmete alınması planlanıyor.

Uzunköprü'de yeni devlet hastanesi meclis gündeminde!

Edirne'nin Uzunköprü ilçesine yapılacak yeni devlet hastanesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gaytancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zemini kayan Gümüşhane yeni devlet hastanesi pandemi hastanesi oldu!

Gümüşhane’de yapımı tamamlanan fakat zemininde kayma olduğu için 5 yıldır hizmete alınmayan yeni devlet hastanesi, Kovid-19 salgını kapsamında pandemi hastanesi yapıldı.

İÜ Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin yeni binasının temeli atıldı!

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa (İÜC) Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin yeni binasının temeli bugün atıldı. 

Kula Devlet Hastanesi’nin yeni hizmet binası için yeni ihale!

AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, Kula Devlet Hastanesi’nin yeni hizmet binası inşaatının yeniden ihaleye çıkılacağını açıkladı.

Yeni Burdur Devlet Hastanesi için imzalar atıldı!

Burdur'da 86 dönümlük arazide yapılacak 475 yataklı yeni Burdur Devlet Hastanesi yapım sözleşmesi yüklenici firmayla imzalandı.  

Gölcük Yeni Devlet Hastanesi'nin inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Değirmendere’de inşa edilen Gölcük Yeni Devlet Hastanesi’nin yapımında sona yaklaşıldı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, inşaat alanında incelemelerde bulundu.

sultanbeyli yeni hastanesi ne zaman açılacak Haberi

sultanbeyli yeni hastanesi ne zaman açılacak


Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Necip Fazıl Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Hüseyin Keskin, sakinlere icraatlarını ve planlarını anlattı.


Keskin, belli aralıklarla mahallelere gidiyor. 2014’ün ilk toplantısını Necip Fazıl Mahallesi ile yapan Keskin, “5 senedir bu etkinlikleri tertip ediyoruz. Halkın katkıları ve fikirleriyle eksiklerimizi görüyoruz. Görev dönemimizde ilçemize elimizden gelenin en iyisini yapma gayretinde olduk. Bir yandan kamu binalarımızı inşa ederken, mahallelerimiz de yenilemenin çabası içine girdik. İlçemizin özlemle beklediği projeleri hayata geçirdik.” dedi.


Sultanbeyli’nin yatırımlar ile kalkındığını, çehresinin yenilendiğini anlatan Keskin, “İlçemize yeni parklar armağan ettik. Yaptığımız çalışmalarla asfalt oranımızı yüzde 99’a çıkarttık. Kaldırım oranımız da bu dönemde hayli arttı. Mahallelerimizin birçok eksiğini giderdik. Ama yaptıklarımız tabii ki yetmez. Hep daha fazlasını yapmanın gayreti içerisinde olduk.” ifadelerini kullandı.


SULTANBEYLİ’YE GÖLET...