16 / 05 / 2024

Sultanbeyliye 3 metro hattı ne zaman bitecek

Sultanbeyliye 3 metro hattı ne zaman bitecek

Topbaş, "Sultanbeyli’ye yapılacak 3 ayrı metro hattıyla istediğiniz yere metroyla hızlı bir şekilde gidebileceksiniz. Rabbimiz bu hizmetleri bize bahşetti. İnşallah 2 metro hattımızı 2019’da tamamlayacağız." dedi.

Ulaştırma Bakanı 3 metro hattının açılışı için tarih verdi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul ve Ankara'da yapımı devam eden ve merakla beklenen 3 metro hattı ile ilgili açıklamalarda bulundu ve açılış tarihlerini müjdeledi. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da yaz sonuna kadar 3 metro hattı açılıyor! Trafik sorunu çözülüyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakırköy (İDO)-Kirazlı (Bağcılar) Metro Hattı Tünel Kazılarının Tamamlanması Töreni'nde İstanbul'da yaz sonuna kadar 3 metro hattının açılacağı müjdesini verdi. 

İstanbullulara müjde! 3 metro hattı hizmete açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "Çanakkale Boğazı'nın yakut gerdanlık gibi taşıyacağı 1915 Çanakkale Köprümüz, milli bağımsızlık bayrağını taşıyan, dünyayla rekabet eden yeni Türkiye'nin en güzel, en doğru eserlerinden biri olacak." şeklinde konuştu.

İBB'ye 3 metro hattı için 655 milyon Euro'luk borçlanma yetkisi verildi!

İBB’nin Ümraniye-Ataşehir- Göztepe Metrosu, Mahmutbey-Bahçeşehir Metrosu ve Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metrosu inşaatları için dış borçlanma talep etmişti. İBB'nin bu talebi, mecliste oybirliği ile kabul edildi.

Mersin'in ilk metro projesine 3 firmadan teklif! 

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan ilk metro projesi için ihale düzenlendi. İhaleye 3 firmadan teklif geldi.

İstanbul'da 3 yeni metro hattı açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul'da 3 yeni metro hattının açılacağını duyurdu.

Avrasya GYO'nun METRO sermayesindeki payları yüzde 3,00 oldu! 

Avrasya GYO'nun Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. payları ile ilgili olarak 2,22 TL fiyattan 997 bin 607 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş'nin sermayesindeki payları yüzde 3,00 oldu.

Torkam E-5'te 3 saatte 235 milyon TL'lik dükkan satıldı!

E5 Otoyolu’nun Sefaköy-Florya aksında hayata geçirilen TORKAM E5 projesinin Açık Çarşı E5 Cadde ve Metro Dükkanları açık artırma usulü satışa sunuldu. Yaklaşık 500 yatırımcının büyük ilgi gösterdiği yüksek katılımlı açık artırmada, 3 saatte 235 milyon TL'lik dükkan satıldı...

Avrasya GYO'nun Mepet Metro Petrol'ün sermayesindeki payları yüzde 4,11 oldu!    

Mepet Metro Petrol ve Tesisleri Sanayi Ticaret A.Ş.  payları ile ilgili olarak 2,98-3,00 TL fiyat aralığından 44 bin 934 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Sermaye içindeki paylar yüzde 4,11 sınırına ulaştı.

Avrasya GYO'nun Mepet Metro Petrol'ün sermayesindeki payları yüzde 4,05 oldu!    

Mepet Metro Petrol ve Tesisleri Sanayi Ticaret A.Ş.  payları ile ilgili olarak 2,85-3,05 TL fiyat aralığından 961 bin 394 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Sermaye içindeki paylar yüzde 4,05 sınırına ulaştı.

Gebze-Darıca Metro Hattı'nda son durum ne?

Her gün iş için Kocaeli ile İstanbul arasında seyahat eden 1,3 milyon kişiyi trafik stresinden kurtaracak olan Gebze-Darıca Metro Hattı inşaatı hızla ilerliyor...

Avrasya GYO'nun Mepet Metro Petrol'ün sermayesindeki payları yüzde 3,17 oldu!    

Mepet Metro Petrol ve Tesisleri Sanayi Ticaret A.Ş.  payları ile ilgili olarak 2,00-2,09 TL fiyat aralığından 387 bin TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve 553 bin 459 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi ortaklık tarafından gerçekleşti. Sermaye içindeki paylar yüzde 3,17 sınırına ulaştı.

Avrasya GYO, Metro Holding'ten 4.3 milyon TL'lik  pay aldı!

Metro Holding payları ile ilgili olarak 0,99-1,01 TL fiyat aralığından 4 milyon 399 bin 355 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi Avrasya GYO tarafından gerçekleştirildi. 

Sultanbeyliye 3 metro hattı ne zaman bitecek Haberi

Sultanbeyliye 3 metro hattı ne zaman bitecek

Topbaş, "Sultanbeyli'ye yapılacak 3 ayrı metro hattıyla buradan Üsküdar'a, Kartal'a, Kadıköy'e ve Avrupa yakasında istediğiniz yere metroyla hızlı ve konforlu bir şekilde gidebileceksiniz. Rabbimiz bu hizmetleri bize bahşetti. İnşallah 2 metro hattımızı 2019'da tamamlayacağız." dedi.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Sultanbeyli Belediyesi'nin işbirliğiyle yapımı tamamlanan Adil Mahallesi Semt Konağı, Park ve Bahçe Müdürlüğü Hizmet Binası, Futbol Sahası, Fatih Bulvarı Düzenlemesi, Şanlıurfa Caddesi Düzenlemesi, Hayat Caddesi Düzenlemesi ile Miraç Caddesi Düzenlemesinin toplu açılışı yapıldı. Toplu açılış töreninde Sultanbeyli Meydanı'na yapılacak olan katlı otopark ile Semt Camii'nin de temeli atıldı. Toplu açılış ve temel atma törenine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, AK Parti Sultanbeyli İlçe Başkanı Ali Sevinç ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşların sorunları ile...