05 / 05 / 2024

Sultangazi avm binası

Sultangazi avm binası

Sultangazi Belediye Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Sultangazi'de yer alan belediye hizmet binası 19 milyon 200 bin lira bedelle 10 yıllığına kiraya verilecek. İhale, 24 Eylül 2013'te saat 11'de gerçekleştirilecek...

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binasının inşaatı tamamlandı. Binanın içerisinde otel ve AVM gibi dev hizmetler de yer alacak. 

Sadabad Öğrenci Yurdu yerine AVM değil cami inşa edilecek!

Kağıthane'deki yıkılan Sadabad Öğrenci Yurdu ve Lojman Binası'nın yerine AVM yapılacağı söylentilerinin doğru olmadığı açıklandı. Binanın yerine cami inşa edilecek...

Malatya Makro Market AVM binası 56.9 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı!

Malatya İcra Dairesi, Malatya İli, Yeşilyurt İlçesi, Karakavak Mahallesi 4985 ada, 2 parselde yer alan Makro Market Alışveriş Merkezi'ni 56 milyon 940 bin 800 TL'ye icradan satıyor...

Marmara Forum AVM plansız mı kaldı?

Bakırköy'de yer alan Marmara Forum AVM’nin imar planları; istinaf mahkemesi tarafından şehircilik ilkelerine aykırı olduğu gerekçesi ile iptal edildi. İmar planı değişikliği yaparak kaçak bölümlere af getirmesi karşılığında İBB’ye verilen ve bugün ek hizmet binası olarak kullanılan yapı da plansız k

Sultangazi’de 'meydan projesi' protestosu!

Sultangazi’deki bir mahallede yapılması planlanan meydan projesi vatandaşları tedirgin ediyor. Evlerinin olduğu alana, meydan dışında AVM ve otopark da yapılacağını ifade eden mahalleliler, protesto yürüyüşü düzenledi.

Gebze Center AVM'nin satışında son durum!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Gebze Center AVM ve Otel binasını KDV hariç 102 milyon 500 bin Euro peşin bedelle  Seyir Gayrimenkul Yatırım A.Ş'ye satmıştı...

Manisa Beyaz Fil binası AVM oluyor!

Manisa’nın göbeğinde yer alan, tarihi Beyaz Fil binası AVM oluyor. 30 milyon 450 bin TL’ye satılan binanın yerine otel, rezidans ve AVM yapılması planlanıyor.  

İSTOÇ Saray AVM ve otel binası satılıyor!

İSTOÇ Yapı Kooperatifi'ne ait İSTOÇ Saray AVM ve otel binası teklif alınmak suretiyle satışa çıkarıldı. Teklif verme şartnamesi 24 Nisan'dan itibaren temin edilebilecek...

İlkay Gündoğan Balıkesir'e ofis ve AVM yapıyor!

İngiltere’nin Manchester City takımında orta sahada oynayan Balıkesirli İlkay Gündoğan, Balıkesir’de 2016 yılında aldığı SGK binası yerine AVM ve ofis yapıyor..

İstanbul Üniversitesi Eğitim Birimleri Binası'nın temeli atılıyor!

Sultangazi Belediyesi tarafından inşa edilecek olan İstanbul Üniversitesi Eğitim Birimleri Binası'nın temeli pazar günü atılıyor.

İBB'nin yeni hizmet binası Marmara Forum'da!

İBB, Merter'de bulunan ek hizmet binasını Marmara Forum'un E-5 tarafında kalan bloğuna taşıdı. AVM'nin ön tarafında hizmet binası için otopark inşaatı başladı.

Tem Point Sultangazi 2019'da tamamlanacak!

Sultangazi'de 2007 yılından bu yana yapılması planlanan Forum AVM projesinde çivi bile çakılmayınca GÜL Proje ve Nata Holding kolları sıvası. İki firma bölgede Tem Point projesini inşa ediyor.

Sultangazi TEM Point ne zaman teslim?

İstanbul'un Avrupa yakasında Sultangazi'de yer alan TEM Point projesinde 686 daire, otel ve AVM alanı bulunuyor. Peki Sultangazi TEM Point ne zaman teslim?

Sultangazi avm binası Haberi

Sultangazi avm binası

Sultangazi Belediye Başkanlığından:


MAHALLESİ

ADA/PARSEL

CİNSİ

ALANI

İMARI

TAHMİNİ BEDEL

GEÇİCİ TEMİNAT

İHALE TARİHİ VE SAATİ



CEBECİ (UĞURMUMCU)

6756/1

AVM

17.980,00 m2 Brüt

B.H.A

19.200.000,00-TL 10 YILLIK

576.000,00 -TL

24.09.2013-11:00



1 - Yukarıda özellikleri belirtilen, Sultangazi Belediyesi Hizmet Binasının 1. Bodrum katı 10 yıl süre ile Alış Veriş Merkezi (AVM) olarak gelir karşılığı kiraya verilecektir. İhale “İstanbul, Sultangazi, Uğur Mumcu Mahallesi, 2347 Sokak, No:18, 1. Kat Encümen Odasında”, Kapalı Teklif Usulü yöntemiyle yapılacaktır. Şartname bedeli 500,00 (beşyüz) TL olup, Sultangazi Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden (İstanbul, Sultangazi, Uğur Mumcu Mahallesi, 2347 Sokak, No:18, 3. Kat) temin edilebilir.

2 - Taşınmazın özellikleri: Söz konusu taşınmaz imar planında Belediye Hizmet Alanında kalmaktadır.

3 - İdare, ihale gününe kadar, ilan edilen taşınmazların ihalesinden vazgeçme hak ve yetkisine sahiptir.

4 - İhaleye katılacaklardan istenen belgeler:

a) Türkiye’de Tebligat için adres beyanı

b) Ticaret ve/veya Sanayi...