17 / 05 / 2024

Sultangazi bedaş toplantı

Sultangazi bedaş toplantı

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın ev sahipliğinde gerçekleşen istişare toplantısında; muhtarlar elektrikle ilgili taleplerini yetkili kurum olan BEDAŞ’ın Genel Müdürü Abdullah Atalay’a iletme imkanı buldular.

Sultangazi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin tanıtımı yapıldı!

İstanbul'da Sultangazi'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için tanıtım toplantısı yapıldı.

Sultangazi Belediyesi 2016 Faaliyet Raporu onaylandı!

Sultangazi Belediye Meclisi, 2017 Nisan ayı 3. Birleşimi toplantısı gerçekleşti. Toplantıda 2016 yılı denetim ve faaliyet raporu da onaylandı.

Sultangazi Belediyesi 2015 Yılı Faaliyet Raporu kabul edildi!

Sultangazi Belediye Meclisi Nisan ayı olağan toplantısı Meclis Başkanı Av. Hacı Orhan başkanlığında toplandı. Toplantıda 2015 yılı faaliyet raporu meclisin gündemine taşındı.

Adıyaman Sultangazi'de kültür merkezi inşa edilecek!

ADIFED’nun Mart ayı Yönetim Kurulu toplantısına konuşmacı olarak katılan Adıyamanlılar Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi Ömer Özkartal, Adıyaman Dernekler Federasyonu’nun öncelikli hedefinin Sultangazi ilçesinde bir kültür merkezini inşa etmek olduğunu söyledi.

Gaziosmanpaşa’nın elektrikle ilgili sorunları BEDAŞ’a iletildi!

Gaziosmanpaşa’nın elektrikle ilgili sorunları BEDAŞ’a iletildi. Gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Yaşar Karadeniz, BEDAŞ Genel Müdürü Abdullah Atalay, Belediye Başkan Yardımcıları'nın yanı sıra mahalle muhtarları da katıldı.

Sultangazi Belediyesi ve BEDAŞ istişare toplantısı yaptı!

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın ev sahipliğinde gerçekleşen istişare toplantısında; muhtarlar elektrikle ilgili taleplerini yetkili kurum olan BEDAŞ’ın Genel Müdürü Abdullah Atalay’a iletme imkanı buldular.

Sultangazi Ahmet Yesevi Kültür Merkezi açıldı!

İstanbul Sultangazi’ de yapımı tamamlanan, içinde toplantı salonları, sinema, buz pisti ve kütüphane bulunan kültür merkezini açan Başkan Kadir Topbaş’ a vatandaşlar sevgi seli oluşturdu...

Sultangazi’de riskli alanlarda kalanlar Danıştay'a gidiyor!

Sultangazi Cumhuriyet Mahallesi’nde bir süre önce ilan edilen Riskli Alan’da oturan vatandaşlar yaptıkları toplantı sonucu Danıştay’da dava açmaya karar verdiler

Niğbaş Niğde Beton genel kurul toplantısını 3 Mayıs 2012 tarihinde yapacak!

Niğbaş Niğde Beton Sanayi 2011 yılı olağan genel kurul toplantısını 3 Mayıs 2012 tarihinde gerçekleştirecek

Alarko GYO yıllık olağan genel kurul toplantısını 14 Mayıs'ta yapıyor!

Alarko GYO yıllık olağan genel kurul toplantısını 14 mayıs 2012 tarihinde saat 15.00'te Alarko Merkezi'nde gerçekleştirecek

Mimar ve Mühendisler Grubu, kahvaltılı toplantı düzenledi!

MMG Genel Başkanı Avni Çebi, Mimar ve Mühendisler Grubu tarafından gerçekleştirilen kahvaltılı toplantılarının devam edeceğini belirtti

İzocam bayileri Kutup Yıldızı toplantısında buluştu!

İzocam bayileri, 8-11 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen “12. Uluslararası Bayi Toplantısı”nda Kıbrıs Cratos Premium Otel'de buluştu

Emek Sineması için Kamer İnşaat'ın yaptığı basın toplantısına eleştiri!

Emek Sinemasını yıkıp ticaret merkezi haline getirecek olan firmanın yöneticileri geçen hafta basına ve konuya müdahil olanlara yönelik bir basın toplantısı yaptı

Sultangazi bedaş toplantı Haberi

Sultangazi bedaş toplantı


Sultangazi Belediyesi, Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ. (BEDAŞ) yöneticileri ile muhtarları bir araya getirdi. Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda; muhtarlar  elektrikle ilgili taleplerini yetkili kurum olan BEDAŞ’ın Genel Müdürü Abdullah Atalay’a iletme imkanı buldular. 

Sultangazi Belediyesi, BEDAŞ yöneticileri ile muhtarları toplantıda biraraya getirdi. 50. Yıl Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, BEDAŞ Genel Müdürü Abdullah Atalay, belediye başkan yardımcıları, BEDAŞ yetkilileri ile muhtarlar katıldı.


Mahalle muhtarları, düzenlenen toplantıda  ilçedeki elektrik konusundaki talep ve önerilerini   yetkili kurum olan BEDAŞ’a iletme imkanı buldular.


Toplantıda konuşan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, ilçeyi ilgilendiren her konuda kamu kurum ve kuruluşlarıyla  işbirliği içinde çalıştıklarını söyledi. Başkan Altunay; muhtarların sorularına birinci ağızdan cevap bulabilecekleri bu tür toplantıların devam edeceğini belirtti.


Muhtarları dinleyen...