28 / 04 / 2024

Sultangazi Belediyesi 5 yıllık stratejik plan ve performans programı

Sultangazi Belediyesi 5 yıllık stratejik plan ve performans programı

Sultangazi Belediyesi’nin 5 yılık yol haritasını oluşturan plan ve performans programı ikinci oturumu gerçekleşti. Programda 2020-2024 yılı stratejik planı meclis tarafından kabul edildi… 

Sultangazi'deki 40 yıllık mülkiyet sorunu çözüldü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sultangazi Belediyesi, ilçedeki 40 yıllık mülkiyet sorununu da çözdü. Sultangazi'de riskli olduğu tespit edilmiş olan binaların yerine, depreme dayanıklı yapılar inşa edildi.

Başakşehir Belediyesi 5 adet arsayı satıyor! Başakşehir 1. ve 2. Kısım'da KDV'den muaf arsalar! 

Başakşehir Belediyesi, Başakşehir 1. ve 2. Kısım'da yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Başakşehir'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

İBB, Kağıthane ve Alibeyköy'de 5 adet arsa satıyor! Mega kentte arsa arayanlar dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 5 adet arsayı satıyor. Peki satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? İhalesi ne zaman? İşte detaylar...

Merzifon Belediyesi 5 iş yeri ve 2 arsa satıyor! İhalesi 19 Aralık'ta!

Merzifon Belediye Başkanlığı, Merzifon'da yer alan 2 arsa ve 5 iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 19 Aralık'ta yapılacak.

Kütahya Gediz Belediyesi 5 adet taşınmazı satıyor!

Gediz Belediye Başkanlığı 2 mahallesindeki 5 adet arsayı satışa çıkaracağını duyurdu. Taşınmazların satış ihalesi 13 Aralık 2023 Çarşamba Günü 14:00 ile 15:00 saatleri arasında yapılacak.

Arnavutköy Belediyesi 5 iş yeri kiralayacak! İhalesi 1 Kasım'da!

İstanbul İli Arnavutköy Belediye Başkanlığı, Arnavutköy Hadımköy'de yer alan 5 iş yerini kiraya verecek. Kira süresi 10 yıl olarak belirlendi.

Çatalca Belediyesi 5 arazi satacak! İstanbul'da arazi arayanlar dikkat!

İstanbul İli Çatalca Belediye Başkanlığı, Çatalca'da yer alan 5 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri 31 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Sultangazi Belediyesi'nden kaçırılmayacak fırsat: Yüzde 50 peşinatla 15 iş yeri satacak!

İstanbul İli Sultangazi Belediye Başkanlığı, Sultangazi 50. yıl ve Cebeci mahallelerinde yer alan 15 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 25 ve 26 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şehitkamil Belediyesi 5 iş yeri satacak! 

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan 5 dükkanı satışa çıkardı. İşte o ihale ile ilgili detaylar...

Üsküdar Belediyesi 5 katlı bina ve arsa satacak! 

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar'da yer alan 5 katlı bina ve arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 13 Nisan 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Denizli Büyükşehir Belediyesi 5 arsa satacak! İmarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi ilçesi, Çakmak Mahallesi'nde yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı. 

Çarşamba Belediyesi 5 gayrimenkul satacak!

Samsun İli Çarşamba Belediye Başkanlığı, Çarşamba'da yer alan 5 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 27 Aralık tarihinde yapılacak.

İstanbul'da 5 adet 3+1 daire satılıyor! Ev alacaklara büyük fırsat! 

Sultangazi Belediyesi, İstanbul ili, Sultangazi ilçesi, 50. Yıl Mahallesi'nde yer alan 5 adet 3+1 konutu satıyor. İşte ayrıntılar ve fiyatlar...

Sultangazi Belediyesi 5 yıllık stratejik plan ve performans programı Haberi

Sultangazi Belediyesi 5 yıllık stratejik plan ve performans programı

Sultangazi Belediye Meclisi  tarafından hazırlanan, 5 yıllık stratejik plan ve performans programı Ekim ayı ikinci oturumu Belediye Başkanvekili Av. Hasan Esat İlhan yönetiminde gerçekleştirildi. Oturuma Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun da katıldı. Sultangazi Belediye Meclisi Ekim ayı ikinci oturumunda 15 gündem maddesi değerlendirildi. Gündemdeki en önemli maddelerden biri olan Sultangazi Belediyesi’nin 2020-2024 yılı stratejik planı ve performans programı meclis onayına sunularak, oy birliği ile kabul edildi.

Önemli projeleri anlattı

Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Sultangazi Belediyesi’nin vizyon, misyon ve hedeflerine yönelik hazırlanan stratejik planının ilçeye hayırlı olmasını dileğinde bulundu.

Stratejik plan hakkında bilgilendirme Başkan Yardımcısı ve AK Parti Meclis Üyesi Mehmet Yiğit tarafından yapıldı. Yiğit, beş yıl için planlamış önemli projelerden bahsederek soruları yanıtladı. Yeni Akit’ten Enes Boyacı’nın haberine göre,...