23 / 07 / 2024

Sultangazi park

Sultangazi park

Yeşil alan ve park sayısını artırmak için çalışmalarını aralıksız sürdüren Sultangazi Belediyesi, Yayla Mahallesi’nde yer alan Şehit Jandarma Komando Er Onur Karakuş Parkı’nı hizmete açıyor.

Sultangazi Cebeci Park Evleri'nde peşin fiyatına 20 ay vade avantajı!

Sultangazi Cebeci Park Evleri'nde peşin fiyatına 20 ay avde anatajıyla satışlar devam ediyor. Cebeci Park Evleri ne kadar? 26 Haziran 2024 Cebeci Park Evleri konut fiyat listesi...

Sultangazi kent ormanına botanik park yapılacak!

Sultangazi’de 2010’da yapımına başlanan bin 620 dönümlük kent ormanı botanik park olacak. Yılda 2.5 milyon kişinin gittiği bölgede spor sahaları, çocuk oyun alanları ve kafeteryalar yapılacak.

Sultangazi'de 5 bin konut yenilendi!

Sultangazi'de deprem eğitim parkı hizmete açıldı. Sultangazi'de kentsel dönüşümün de çok hızlı ilerlediğini vurgulayan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, "6306 sayılı yasa çıktıktan sonra 2013 yılından bu yana depreme dayanıklı olan riskli 5 bin konutu yeniledik" dedi.

Sultan Park Evleri! Akyapı İnşaat'tan yeni proje!

Akyapı İnşaat Satış ve Pazarlama Direktörü Umut Murat ERGÜN Sultangazi Bölgesinde aile oturumcusu için planladıkları ve geliştirilme aşamasında olan Sultan Park Evleri projesi için basın ile ön bilgi paylaştı.

Sultangazi Park ve Zemin Altı Otopark Projesi'nin inşaatı başladı!

Sultangazi 50. Yıl Mahallesi’nde “Park ve Zemin Altı Otopark” inşaat çalışmalarına başlandı. Toplam inşaat alanı 7 bin 283 m2 olan projede, çevre düzenleme, sosyal donatı alanları ile zemin altı otoparkı yer alıyor.

Sultangazi'ye yeni park!

Yeşil alan ve park sayısını artırmak için çalışmalarını aralıksız sürdüren Sultangazi Belediyesi, Yayla Mahallesi’nde yer alan Şehit Jandarma Komando Er Onur Karakuş Parkı’nı hizmete açıyor.

Sultangazi Serkan Başyiğit Parkı açıldı!

Sultangazi Belediyesi, park ve yeşil alan çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 50. Yıl Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Şehit Jandarma Komando Er Serkan Başyiğit Park’ının açılış törenine Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da katıldı...

Sultangazi Serkan Başyiğit Parkı bugün açılıyor!

Sultangazi Belediyesi, ilçedeki park ve yeşil alanları arttırma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 50. Yıl Mahallesi’nde 1.500 metrekare alan üzerine inşa edilen Şehit J. Komd. Er Serkan Başyiğit Parkı’nın açılış töreni bugün gerçekleşecek...

Sultangazi İsmetpaşa imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Sultangazi İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi, 108 - 111 sokak ve Askeri Kuşaklama yolu kesişiminde bulunan park alanında ve cephe aldığı yolda yapılan düzenlemelere ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıktı...

Sultangazi Halk Ekmek Fabrikası imar planı askıda!

Sultangazi Cebeci Mahallesi Sultangazi Havzaiçi Uygulama İmar planında park alanının bir kısmının BHA (Halk Ekmek Fabrikası) alanı ve ağaçlandırılacak alana alınmasına ilişkin 1/1000 ölçekli plan değişikliği bugün askıya çıktı.

Sultangazi Malkoçoğlu’na 13.400 metrekarelik yeni park yapılacak!

Sultangazi Belediyesi Malkoçoğlu Mahallesi’nde ilçenin en büyük parklarından bir tanesini daha hayata geçiriyor. Malkoçoğlu Mahallesi’ne yapılacak park 13 bin 400 metrekare alan üzerinde inşa edilecek.

Sultangazi Orhangazi Parkı açılıyor!

Sultanbeyli Belediyesi çevre düzenlemeleri konusunda her geçen gün yeni bir hizmete imza atıyor. Son olarak belediye, Orhangazi Mahallesi sınırları içinde bulunan Orhangazi Parkı’nı 24 Haziran Salı günü açmaya hazırlanıyor.

Sultangazi yeni parkına kavuşuyor!

SULTANGAZİ Belediyesi, park ve çevre düzenlemeleriyle ilçedeki yeşil alan sayısını her geçen gün artırıyor. Sultangazi İsmetpaşa Mahallesi’nde 111. Sokak’ta, 6 bin metrekare alana sahip parkın yapımına başlandı...

Sultangazi park Haberi

Sultangazi park


Yeşil alan ve park sayısını artırmak için çalışmalarını aralıksız sürdüren Sultangazi Belediyesi, Yayla Mahallesi’nde Şehit Jandarma Komando Er Onur Karakuş Parkı’nı hizmete açıyor. 3 bin 155 metrekare alanı kapsayan parkta çocuk oyun alanlarının yanı sıra basket potaları, fitness alanı ve oturma grupları yer alıyor.


Sultangazi Belediyesi, ilçedeki yeşil alan ve park sayısını artırmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında Yayla Mahallesi’nde Şehit Jandarma Komando Er Onur Karakuş Parkı’nı hizmete açıyor.


3.155 metrekare alana sahip olan parkta yeşil alanın yanı sıra pergola ve banklardan oluşan dinlenme alanları yer alıyor. Parkta spor yapmayı isteyenler için fitness aletleri ve 3 adet basket potası bulunuyor. Otomatik sulama sistemiyle yeşilin korunacağı parkta, görselliği arttıran temalar da yer alıyor. Parkta çocuklar için özel oyun...