27 / 04 / 2024

Sultangazi tapu sorununda son durum ne

Sultangazi tapu sorununda son durum ne

Sultangazi Merkez Habibler Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetimi, mahallenin Tapu sorunuyla ilgili bilgi vermek üzere İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonunu ziyaret etti.

Sultangazi'de 40 yıllık tapu sorunu yüksek rayiç bedele takıldı!

Sultangazi'de 40 yıldır tapularını almak için bekleyen gecekondu sahipleri, belediye tarafından belirlenen rayiç bedelin yüksekliği sebebiyle mağdur durumda.

Sultangazi'de tapular dağıtıldı!

Sultangazi Belediyesi tarafından, imar uygulamasıyla tapu sorunu çözülen Yayla Mahallesi'ndeki yerlerin tapuları ev sahiplerine teslim edildi. Törende, Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun konuşma yaptı...

Sultangazi Esentepe'de tapular dağıtılıyor!

Esentepe Mahallesi’nde mükerrer tapu sorununu çözen Sultangazi Belediyesi, 643 hak sahibine tapularını dağıttı.

Sultangazi'nin tapu sorunu mecliste!

MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan, İstanbul Sultangazi ilçesi Merkez Habibler Mahallesi sakinlerinin tapu sorunlarını meclis gündemine taşıdı..

Sultangazi'de tapu sorunuyla ilgili bilgi verildi!

Sultangazi Merkez Habibler Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetimi, mahallenin Tapu sorunuyla ilgili bilgi vermek üzere İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonunu ziyaret etti.

Karabağlar tapu sorununda son durum!

Evleri Karabağlar Kentsel Dönüşüm alanında bulunan vatandaşların tapu çilesi sürüyor. İmar affı yasasının uzatılması sonrası tapularını almak için belediyeye başvuranlar bu kez de ‘yapılarınızı bozduğunuz için tapu veremeyiz’ yanıtını aldı..

Sultangazi'de tapu ve kadastro bilgileri elektronik ortama taşınıyor!

Tapu ve Kadastro Müdürlüğü ile protokol imzalandı. Kısa adı TAKBİS olan Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi ile Tapu Kadastro Müdürlüğü'ndeki bütün verilerin elektronik ortamda Sultangazi Belediyesi'yle paylaşılması amaçlanıyor...

Kepez ve Santral Mahallesi’nde tapular verilmeye başlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Kepez ve Santral Mahallesi’ nde yıllardır çözülemeyen tapu sorununda son aşamaya geldiklerini ve şubat ayında tapuları dağıtmayı planladıklarını açıkladı...

Okmeydanı'nda 50 yıldır çözülemeyen tapu sorunu çözüme kavuştu!

Yarım asırlık tapu sorununda mutlu sona gelindi. Okmeydanı'nda 50 yıldır çözülemeyen tapu sorunu, Beyoğlu Belediyesi'nin girişimleriyle çözüme kavuştu ve artık mülk sahipleri tapularına kavuşuyor.

Beykoz'da 3 bin 300 aileye tapu!

BEYKOZLULARIN kuşaktan kuşağa miras kalan imar sorununda çalışmalar sonuç verdi. Beykoz Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) arazilerinin devri yoluyla 3 bin 300 aileyi tapu sahibi yapıyor...

Aydınevler'de yıllardır çözülemeyen tapu sorununda mutlu sona ulaşıldı!

Aydınevler'de Belediye 'ye, Milli Emlak 'a, vatandaşa ait yerler bir karmaşa içindeydi. Aydınevler Mahallesi'nin tapu mağduru sakinleri, yıllardır çözülemeyen tapu sorununda mutlu sona kavuşmanın sevincini yaşıyor.

Erdoğan Bayraktar: TAKBİS tamam! Tapu işleri artık daha kolay!

Başka bir ilden veya ilçeden tapu verip almayı sağlayan 'Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi' projesi tamamlandı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu Kadastro inşaatlarını kontrol için hizmet alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün Kahramanmaraş, Kilis ve Fethiye'deki bina inşaatlarının kontrolü için müşavirlik hizmeti alacak

Sultangazi tapu sorununda son durum ne Haberi

Sultangazi tapu sorununda son durum ne

Sultangazi Merkez Habibler Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetimi, mahallenin Tapu sorunuyla ilgili bilgi vermek üzere İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonunu ziyaret etti. Demek yönetimine Sultangazi Belediyesi CHP Grup Başkan Vekili ve İBB Meclis Üyesi Sait Coşkunoğlu eşlik etti. Demek yönetimi mahallenin tapu soru ile ilgili komisyona bilgi verdikten sona hizmet binasından ayrıldı. Grup Başkan Vekili Sait Coşkunoğlu : "İlçemizin en önemli sorunlarından biridir tapu sorunu. Kararlılıkla üzerine gideceğiz ve bu sorun çözeceğiz. Bunun başka bir alternatifi yok. Habibler Mahallesi'ni görmezden gelmek ötelemek doğru değil. Komisyon bilgileri not aldı ve gereken hassasiyet gösterilecektir ümit ediyoruz." dedi. 


Haber...