27 / 04 / 2024

sultangazideki üniversiteler

sultangazideki üniversiteler

Eğitim yatırımlarına tam gaz devam eden Sultangazi Belediyesi ilçeye yeni üniversiteler kazandırıyor.

KPSS'den 60 puan alanlar hemen başvursun! Memur alımı başladı! Fırsatı kaçırmayın! İşte başvuru detayları

Milyonlarca kişi kamu kurumlarında çalışmak istiyor. Bu noktada belediyeler, üniversiteler ve bazı kamu kurumları gibi yerler memur alımıan dair duyrularını yapıyor. Şimdi de KPSS'den 60 puan alanlar için memur alımları başladı.

Bakan Uraloğlu'ndan ücretsiz internet müjdesi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Ulaşan ve Erişen Türkiye 2053 Üniversiteler Arası Fikir Yarışması"nın tanıtım programında gençlerle buluştu.

2023-2024 Eğitim Yılı için KYK Burs ve Öğrenim Kredisi Başvuruları Ne Zaman? Başvuru tarihlerini kaçırmayın!

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın (GSB) KYK yurtlarına dair son açıklamaları sonrasında öğrenci burslarına olan ilgi arttı. Ön lisans ve lisans öğrenci adayları için üniversiteler kapılarını yeniden açtı. Özellikle başka bir şehirde eğitim gören öğrenciler bu tarihleri merakla araştırıyor.

YÖK’ten açıklama: Üniversiteler online mı yüz yüz mi olacak? İşte online olacak üniversiteler...

Üniversitelerin online eğitim durumuna ilişkin talepler artmış durumda. Yaz tatilinin bitimine yaklaşırken, 28 Ağustos1 Eylül tarihleri arasında birçok üniversite öğrencisi kayıtlarını gerçekleştirdi. İşte, ÖSYM'nin son duyurusundan sonra üniversitelerdeki eğitim yöntemi hakkında güncel bilgiler!

2023-2024 Akademik yılında hangi üniversiteler online eğitime geçiyor? İşte detaylar

2023-2024 akademik yılına sayılı günler kala, öğrenciler birçok sürprizle karşı karşıya. Online eğitime geçiş yapan üniversiteler, yüz yüze eğitim bekleyen öğrencileri hayal kırıklığına uğratıyor. Bu nedenle bazı okullara öğrencilerin gitmesine gerek kalmayacak. İşte o okullar...

Düşük KPSS puanı olan o üniversitede hemen işe başlayacak! Personel alımlarına yetişilmiyor!

Üniversiteler personel alımlarına devam ediyor. KPSS’den 50 puan alanlar iş hayatına başlayabilecek. İşte detaylar!

İş arayanlar artık kara kara düşmesin! O üniversite 500 personel alacak! Başvurular bitmek üzere elinizi çabuk tutun!

Üniversiteler içerisinde yapılan personel alımları hala devam ediyor. O üniversite de 500 personel alımı yapılacak. İşte detaylar!

Depremzede öğrencilere ek kontenjan açan üniversiteler peş peşe açıklandı! 

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremin ardından depremzede öğrencilere ek kontenjan ayrılmasına yönelik açıklama yapan Yükseköğretim Kurulu (YÖK) detayları duyurdu.

Binlerce hastane personeli alınacak! Üstelik sınavsız ve mülakatsız! Başvuran memur oluyor!

İş arayanlara müjde. Pek çok kurum işçi ve personel ilanları duyurdu. İşte alım yapacak hastane ve üniversiteler!

Üniversiteler ne zaman açılacak mı? Üniversiteler 3 Nisan da açılıyor mu? Üniversiteler açılacak mı?

Üniversitelerin açılma durumuna dair son gelişmeler milyonlarca öğrenci tarafından araştırılmaktadır. Peki “Üniversiteler açılacak mı, ne zaman açılacak?” İşte detaylar!

Üniversiteler için şok karar! Üniversiteler açılacak mı? Nisan ayında üniversiteler yüz yüze eğitime geçecek mi?

Üniversitelerin ne zaman açılacağı gündemde olan konulardan biridir. Öğrenciler, nisan ayında üniversitelerin açılıp açılamayacağını sorguluyor. İşte bu konudaki son detaylar!

Üniversiteler açılacak mı? YÖK üniversiteler ne zaman açılacak? Nisanda üniversiteler açılır mı?

Üniversiteler ne zaman açılacak? Nisan ayında üniversiteler açılacak mı? Üniversiteler bahar dönemi yüz yüze mi olacak? bu sorular şu sıralarda sık sık soruluyor. İşte merak edilen detaylar!

Üniversitelerde yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? Üniversite açılış tarihi belli oldu mu?

Yaşanılan deprem felaketi sonrası üniversiteler uzaktan eğitime geçti. Pandemi döneminden alışılmış bir eğitim olan uzaktan eğitim 2023 bahar dönemi için yeniden geldi. Bu durumdan memnun olmayan öğrenciler ise okullarına yüz yüze kavuşma haberini bekliyor.

sultangazideki üniversiteler Haberi

sultangazideki üniversiteler


Sultangazi Belediyesi, eğitime yönelik yatırımlarını yeni üniversiteler ile taçlandırmaya devam ediyor. Sultangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu’nun inşaatı hızla yükselirken, Diş Hekimliği Fakültesi ve Sağlık Meslek Yüksekokulu’nun inşaatı başladı.


SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEK OKULU


Sultangazi Belediyesi, yapım bütçesini kendi imkanlarıyla karşıladığı Esentepe Mahallesi’nde hayata geçirilen Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun inşaatına başladı. 17 bin metrekare kullanım alanına sahip olan okulda amfi salonları, derslikler, mesleki uygulama alanları ile seminer salonları yer alacak. Projede ayrıca iki adet konferans salonu da yer alacak.


DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ VE SAĞLIK MESLEK YÜKSEKOKULU


Uğur Mumcu Mahallesi'nde yapımına başlanan Diş Hekimliği Fakültesi ve Sağlık Meslek Yüksekokulu’nun da yapım maliyeti yine Sultangazi Belediyesi tarafından karşılanıyor. 52 bin metrekare inşaat alanına sahip olan okul, iki üniversite tek bir çatı...