26 / 07 / 2024

sümerpark evleri kampanya

sümerpark evleri kampanya

Denizli'nin yükselen değeri Sümerpark Evlerinde, 84 aya kadar vade imkanı sunan kampanyayla günde 50 TL'ye, vade farkı ve ara ödeme olmadan ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'dan bayrama özel büyük fırsat! 0 peşinat ve 0 faiz için son gün 23 Haziran!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da başlatılan bayram kampanyası kapsamında 0 peşinat ve 0 faiz imkanı sunuluyor. Söz konusu kampanya için son tarih 23 Haziran olarak açıklandı.

MG'nin Mayıs 2024 kampanyası için son 5 gün! Yüzde 50 peşinatla otomobil fırsatı! 

MG'nin Mayıs 2024 kampanyası için son 5 güne girildi. Söz konusu kampanya kapsamında MG4 için yarısı peşin yarısı vade farksız taksit imkanı sunuluyor. İşte MG Mayıs 2024 kampanyası detayları...

Sur Tatil Evleri'nde 88 bin TL peşinat ve 8 bin TL taksitle!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'dan full eşyalı tapulu devre mülkler için yaz kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında 88 peşinat TL peşinat ve 8 bin TL taksitle devre mülk sahibi olunabiliyor. 

Honda’dan dev kampanya! 20 bin 833 TL taksitle City fırsatı!

Otomotiv devi Honda Mayıs 2024 kampanyasını duyurdu. Söz konusu kampanya kapsamında City çin 250 bin TL faizsiz kredi fırsatı sunuluyor. 12 ay vadeli kredide aylık ödemeler de 20 bin 833,33 TL oluyor.

Ege Yapı Modern Yaka'da Mayıs ayına özel fırsat! 1,29 vade farkı, yüzde 15 peşin ve 40 ay taksitle!

Ege Yapı, Modern Yaka'nın Mayıs kampanyasını "Bahar Dediğin Böyle Olur!" diyerek duyurdu. Söz konusu kampanya kapsamında 1,29 vade farkı, yüzde 15 peşin ve 40 ay taksitle konut sahibi olunabiliyor. 

Vesen Yalıları'nda 5,5+1 bahceli ve dubleks dairelere özel kampanya: Hiç peşinatsız 24 ay vade fırsatı!

Tuzla'da inşa edilen Vesen Yalıları'nda 5,5+1 bahceli ve dubleks dairelere özel bir kampanya başladı. Söz konusu kampanya kapsamında hiç peşinatsız 24 ay vade fırsatı sunuluyor.

Opel Mokka'nın Mayıs 2024 kampanyası şaşırttı! Yeni kampanyayla Mokka'ya hem indirim hem de faiz müjdesi geldi! 

En çok satan ve fiyat listesi en çok merak edilen Opel modelleri arasında yer alan Mokka'da Mayıs 2024 kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında Mokka'da hem indirim hem de faiz fırsatı sunuluyor.

Teras Kale'de yarısı peşin, yarısı teslimde! Sınırlı sayıda villa için geçerli!

Çanakkale Teras Kale projesinde başlatılan yeni kampanya kapsamında yüzde 50 peşinat ödendiğinde kalan tutar teslimde ödenebiliyor. Söz konusu kampanya sınırlı sayıda villa için geçerli.

Zeray Bahar Kampanyası'nda son gün 31 Mayıs! Dilasa Orman'da 250 bin TL peşinat ve 60 ay sabit taksitle!

Zeray İnşaat tarafından başlatılan Bahar Kampanyası'nda son tarih 31 Mayıs 2024 olarak açıklandı. Söz konusu kampanya kapsamında Dilasa Orman projesinden 250 bin TL peşinat ve 60 ay sabit taksitle konut sahibi olunabiliyor.

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine son 3 gün uyarısı! Müşterisi olan ve bunu yapanlara tam 7 bin 500 lira yatıracak!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında başı çeken Ziraat Bankası'nın Mart 2024 kampanyası için son 3 güne girildi. Söz konusu kampanya ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre hem müşterisi olup hem de bunu yapanın hesabına tam 7 bin 500 TL yatırılacak.

İş Bankası'ndan son 23 gün uyarısı! Müşterisi olup da bunu yapanların hesabına tam  7 bin 500 TL yatırılacak!

İş Bankası merakla beklenen yeni kampanyasını resmi internet sitesi üzerinden açıkladı. Söz konusu kampanya kapsamında İş Bankası müşterisi olup da bunu yapanların hesabına tam  7 bin 500 TL yatırılacak... İşte İş Bankası Mart 2024 kampanyası ile ilgili detaylar...

Sur Tatil Evleri Antalya'da Mart 2024 kampanyası başladı: Yüzde 10+yüzde 15 indirim!

Sur Tatil Evleri Antalya projesi hayata geçirilen Sur Tatil Evleri Antalya'da Mart 2024 kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında yüzde 10+yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. 

Tahincioğlu'ndan ev aldıran kampanya! Nidapark Çankaya'da 270 bin TL, Nidapark Ataşehir'de 400 bin TL' peşinatla!

Tahincioğlu Gayrimenkul iki yeni projesinde yeni bir kampanya başlattı. Söz konusu kampanya kapsamında Nidapark Çankaya projesinden 270 bin TL, Nidapark Ataşehir projesinden ise 400 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

sümerpark evleri kampanya Haberi

sümerpark evleri kampanya


Global Yatırım Holding iştiraklerinden Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen, Denizli'nin ve Ege Bölgesi'nin en büyük yaşam projesi olan Sümerpark Evleri'nden ev sahibi olmak isteyenlere cazip yılbaşı fırsatı. Denizli'nin yükselen değeri Sümerpark Evlerinde, 84 aya kadar vade imkanı sunan kampanyayla günde 50 TL'ye, vade farkı ve ara ödeme olmadan ev sahibi olma imkanı sunuluyor. 


Sümerpark Evleri'nde, güvenlikten konfora, sosyal tesislerden doğal alanlara, alışveriş merkezine kadar yaşama değer katacak ve tüm ihtiyaçların karşılanacağı unsurlar en ince ayrıntısına kadar düşünülerek...