06 / 05 / 2024

sümerpark evleri kampanya

sümerpark evleri kampanya

Denizli'nin yükselen değeri Sümerpark Evlerinde, 84 aya kadar vade imkanı sunan kampanyayla günde 50 TL'ye, vade farkı ve ara ödeme olmadan ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Opel Mokka'nın Mayıs 2024 kampanyası şaşırttı! Yeni kampanyayla Mokka'ya hem indirim hem de faiz müjdesi geldi! 

En çok satan ve fiyat listesi en çok merak edilen Opel modelleri arasında yer alan Mokka'da Mayıs 2024 kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında Mokka'da hem indirim hem de faiz fırsatı sunuluyor.

Teras Kale'de yarısı peşin, yarısı teslimde! Sınırlı sayıda villa için geçerli!

Çanakkale Teras Kale projesinde başlatılan yeni kampanya kapsamında yüzde 50 peşinat ödendiğinde kalan tutar teslimde ödenebiliyor. Söz konusu kampanya sınırlı sayıda villa için geçerli.

Zeray Bahar Kampanyası'nda son gün 31 Mayıs! Dilasa Orman'da 250 bin TL peşinat ve 60 ay sabit taksitle!

Zeray İnşaat tarafından başlatılan Bahar Kampanyası'nda son tarih 31 Mayıs 2024 olarak açıklandı. Söz konusu kampanya kapsamında Dilasa Orman projesinden 250 bin TL peşinat ve 60 ay sabit taksitle konut sahibi olunabiliyor.

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine son 3 gün uyarısı! Müşterisi olan ve bunu yapanlara tam 7 bin 500 lira yatıracak!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında başı çeken Ziraat Bankası'nın Mart 2024 kampanyası için son 3 güne girildi. Söz konusu kampanya ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre hem müşterisi olup hem de bunu yapanın hesabına tam 7 bin 500 TL yatırılacak.

İş Bankası'ndan son 23 gün uyarısı! Müşterisi olup da bunu yapanların hesabına tam  7 bin 500 TL yatırılacak!

İş Bankası merakla beklenen yeni kampanyasını resmi internet sitesi üzerinden açıkladı. Söz konusu kampanya kapsamında İş Bankası müşterisi olup da bunu yapanların hesabına tam  7 bin 500 TL yatırılacak... İşte İş Bankası Mart 2024 kampanyası ile ilgili detaylar...

Sur Tatil Evleri Antalya'da Mart 2024 kampanyası başladı: Yüzde 10+yüzde 15 indirim!

Sur Tatil Evleri Antalya projesi hayata geçirilen Sur Tatil Evleri Antalya'da Mart 2024 kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında yüzde 10+yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. 

Tahincioğlu'ndan ev aldıran kampanya! Nidapark Çankaya'da 270 bin TL, Nidapark Ataşehir'de 400 bin TL' peşinatla!

Tahincioğlu Gayrimenkul iki yeni projesinde yeni bir kampanya başlattı. Söz konusu kampanya kapsamında Nidapark Çankaya projesinden 270 bin TL, Nidapark Ataşehir projesinden ise 400 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

Ziraat Bankası'ndan son 36 saat uyarısı! Müşterisi olup da bunu yapanın hesabına 1.500 TL yatırılacak!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası'nın yeni kampanyası 36 saat sonra sona erecek. Söz konusu kampanya kapsamında hesaplara 1.500 TL yatırılacak. İşte Ziraat Bankası'nın yeni kampanyası ile ilgili detaylar...

1954 yılında Levent Mahallesi 3. kısım evleri için inşaat çalışmaları başlamış!

1954 yılında Türkiye Emlak Kredi Bankası tarafından yapılan duyuruda Levent Mahallesi 3. kısım evlerinin inşaat çalışmalarının başladığı belirtilmiş.

Halk GYO Paye Sakarya'da Harikalar Kampanyası! Sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit!

Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından hayata geçirilen Paye Sakarya projesinde Harikalar Kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit yapılıyor.

Sümer Evleri'nde yaşam Aralık 2023'te başlayacak!

Capella İnşaat tarafından Eskişehir'de inşa edilen Sümer Evleri'nde satışlar devam ediyor. Sümer Evleri'nde yaşam Aralık 2023'te başlayacak. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyasında 1 milyonu aşkın başvuru!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyasında 1 milyonu aşkın başvuru geldi. Söz konusu kampanya bugün sona erecek...

Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyası yarın sona eriyor!

Pek çok kişinin başvuru yaptığı Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyası yarın resmen sona eriyor. İşte söz konusu kampanya ile ilgili merak edilen detaylar...

sümerpark evleri kampanya Haberi

sümerpark evleri kampanya


Global Yatırım Holding iştiraklerinden Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen, Denizli'nin ve Ege Bölgesi'nin en büyük yaşam projesi olan Sümerpark Evleri'nden ev sahibi olmak isteyenlere cazip yılbaşı fırsatı. Denizli'nin yükselen değeri Sümerpark Evlerinde, 84 aya kadar vade imkanı sunan kampanyayla günde 50 TL'ye, vade farkı ve ara ödeme olmadan ev sahibi olma imkanı sunuluyor. 


Sümerpark Evleri'nde, güvenlikten konfora, sosyal tesislerden doğal alanlara, alışveriş merkezine kadar yaşama değer katacak ve tüm ihtiyaçların karşılanacağı unsurlar en ince ayrıntısına kadar düşünülerek...