24 / 07 / 2024

SunExpressin türk ekonomisine katkısı

SunExpressin türk ekonomisine katkısı

Lufthansa ve Türk Hava Yolları'nın ortak kuruluşu olan SunExpress'in 2013 yılında 44 bin 47 uçuşla 6.7 milyon yolcuyu taşıdığı açıklandı. Başarı grafiğinde çıtasını yükselten SunExpress'in Türk ekonomisine katkısı iki milyar dolar oldu.

Dünya Bankası, Türk ekonomisine ilişkin büyüme beklentilerini revize etti!

Dünya Bankası, Türkiye ekonomisine ilişkin büyüme tahminini bu yıl için, 2023 başında yüzde 2,7 olarak tahmin ederken, ekonominin ilk çeyrekte dirençli kalmasının etkisiyle yüzde rakamı 3,2'ye yükseltti.

Türk iş dünyasının duayen ismi Yaşar Holding’in kurucusu Selçuk Yaşar vefat etti

Türk iş dünyasının sevilen isimleri arasında yer alan ve Türkiye ekonomisine üretim ve ihracat potansiyeli ile önemli katma değerler sağlayan ünlü iş insanı vefat etti.

Türk iş insanlarından Suudi Arabistan açıklaması!

Suudi Arabistan ekonomisine katkı sağlayan ve bugüne kadar ülkede yüzlerce önemli projeyi başarıyla tamamlamış bulunan Türk müteahhitlik firmaları Suudi Arabistan ile ticari ve ekonomik ilişkilerinin devam etmesine büyük önem gösteriyor.

Kuveyt Türk konut finansmanında indirime gitti!

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Kovid-19) sürecinde ülke ekonomisine katkı sunmak için finansman oranlarında indirime giden Kuveyt Türk, konut finansmanında yüzde 0,76'dan başlayan finansman desteği sağlıyor.

Özcan Tahincioğlu: Türk ekonomisine değer kattığımıza inanıyoruz!

Gayrimenkulün Türkiye'de hızlı büyüme gösteren sektörlerin başında yer aldığını vurgulayan Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, "Tahincioğlu olarak bugüne kadar geliştirdiğimiz projelerle sektöre ve Türk ekonomisine önemli bir değer kattığımıza inanıyoruz" dedi.

Ortadoğu Grup, Türkiye için Türk Lirası dedi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 'Dövizlerinizi Türk lirasına çevirin' çağrısı üzerine Türkiye ekonomisine destek vermek isteyen Ortadoğu Grup, Türkiye'nin en büyük aile oteli Wome Deluxe'te, sadece Türk lirası ile satış yapacağını açıkladı.

Türk ekonomisine güven devam ediyor!

Başbakan Yıldırım, Bloomberg News'te katıldığı programda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu, soruları yanıtladı. Yıldırım, Türk ekonomisinin son durumunu anlattı.

Standartlara uymayan çatılar Türk ekonomisine zarar veriyor!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, Tüketiciyi Koruma Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada, standartlara uymayan ve yalıtımı bulunmayan çatıların en büyük zararı, Türk ekonomisi ve tüketici bütçesine verdiğini söyledi.

Türk yapı sektörünün ihracata katkısı büyük!

Türk yapı sektörünün toplam ihracata olan katkısı aralıksız sürüyor. İMMİB Yapı Komitesi Başkanı Serdar Urfalılar, yapı sektörünün Türk ekonomisine yön veren sektörlerden biri olduğunun altını çizdi.

ABD’den Türk çeliğine anti-damping vergisi!

Amerika Birleşik Devletleri, serbest piyasa ekonomisine uyulmadığı gerekçesiyle Türkiye’den yapılan çelik boru ithalatına anti-damping vergisi getirdi. Türk çelik üreticileri anti-damping vergi kararına itiraz edecek.

Türk ve Arap yapı-inşaat firmaları Çeşme'de bir araya gelecek!

Türk - Arap Ülkeleri İşadamları Derneği' nin (TURAB) Türkiye ekonomisine katkı sağlayacak Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı 28-30 Nisan tarihleri arasında İzmir Çeşme'de düzenlenecek.

SunExpress'in Türk ekonomisine katkısı iki milyar dolar!

Lufthansa ve Türk Hava Yolları'nın ortak kuruluşu olan SunExpress'in 2013 yılında 44 bin 47 uçuşla 6.7 milyon yolcuyu taşıdığı açıklandı. Başarı grafiğinde çıtasını yükselten SunExpress'in Türk ekonomisine katkısı iki milyar dolar oldu.

Türk Ytong ile 50 yılda 10 milyar doları aşkın enerji tasarrufu!

Türk Ytong Genel Müdür Yardımcısı Tolga Öztoprak, "Ytong ile yapılan konutlarda 50 yıl boyunca 10 milyar doları aşkın enerji tasarrufu sağlanarak, ülkemiz ekonomisine ciddi katkıda bulunduk" dedi

SunExpressin türk ekonomisine katkısı Haberi

SunExpressin türk ekonomisine katkısı


Başarı grafiğinde çıtasını yükselten SunExpress'in Türk ekonomisine katkısı iki milyar dolar oldu. 

SunExpress uçuş filosuna kazandırdığı 50 adet Boeing 737-800NG ve 737-8 MAX için Boeing ile anlaşma yaptığını İzmir Hilton Oteli'nde düzenlenen basın toplantısıyla duyurdu. SunExpress Genel Müdürü Paul Schvvaiger Almanya'nın Frankfurt kentinden telekonferans yöntemi ile bağlandığı basın toplantısında SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say ile SunExpress Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın hazır bulundu. 

SunExpress Genel Müdürü Paul Schvvaiger yeni uçakların kademeli olarak 2015 ve 2021 yılları arasında teslim edileceğini ve yeni uçuş filosunun yüzde 14 oranında daha az yakıt sarfiyatı yaptığını açıkladı. 

25. yıldönümlerinde tecrübelerinden ders çıkararak, hedefledikleri karlı büyümeye doğru yol aldıklarını dile getiren Schvvaiger, "Bu doğrultuda SunExpress ilk kez bu kadar büyük ölçekte uçak satın almak için...