06 / 05 / 2024

Sünger Fabrikası bursa

Sünger Fabrikası bursa

Turkland Bankası’na ait Bursa Osmangazi’de bulunan Sünger Fabrikası'nın (Foamline Bursa Sünger Fabrikası) 15 Nisan 2014 Salı günü Eskidji Müzayedecilik’in gerçekleştireceği açık artırma ile satışa sunulacak

'Sünger şehirler' geliyor: Artık kentler iklim uyumlu olacak, yağmur suları toplanacak!

AK Partili belediyeler, yeni dönem için sünger şehir planlamaları yapıyor. Peki yeni şehirler ve kamusal alanlar nasıl olacak? İşte merak edilenler...

ŞOK’ta Aqua su arıtma cihazı 1499 TL’ye, sünger smart yatak 699 TL’ye, 3’lü bıçak seti 34,95 TL’ye düştü!

ŞOK, 15 Temmuz itibarıyla başlayacak indirim kampanyasına ilişkin bilgi verdi. Bu çerçevede, Aqua su arıtma cihazı 1499 TL’ye, sünger smart yatak 699 TL’ye, 3’lü bıçak seti 34,95 TL’ye düştü. İşte 15 Temmuz Cumartesi ŞOK Market fiyat listesi...

Tofaş'ın Bursa fabrikasında üretim 2 hafta duracak

Bursa'daki dev fabrikasında yaklaşık 7 bin çalışanı bulunan Tofaş iki hafta süreyle üretime ara verecek. Tofaş'ta üretim 16 Ocak'ta yeniden başlayacak.

A101'in yeni aktüel kataloğu belli oldu! 5 kg yumuşatıcı 44, Sınger dikiş makinesi 2499 TL! 17 Kasım 2022 fiyat listesi

A101'in 17 Kasım Perşembe aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, A101'de hangi ürünler indirime girdi, fiyatları kaç TL, ne kadar oldu? İşte A101 aktüel ürünler kataloğu 17 Kasım 2022 fiyat listesi...

Bursa'nın en büyük kentsel dönüşüm projesi başlıyor!

Geçirdiği koronavirüs hastalığı nedeniyle bir süredir dinlenen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş kentsel dönüşüm çalışmaları için sahaya iniyor.

Tarihi Nazilli Sümerbank Fabrikası’nın balo salonu restore edilecek!

Aydın'ın Nazilli ilçesinde 1937' de inşa edilen, Türkiye'nin ilk Basma Fabrikası özelliğinin yanında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün açılışını yaptığı fabrikalardan biri olan Nazilli Sümerbank Fabrikası’nın çok amaçlı balo salonu restore edilecek.

Yerli otomobilin fabrikasının kurulması için süreç hızlandı!

Türkiye’ye yeni vizyon katacak olan Yerli Otomobil’in fabrikası ile ilgili süreç hızlandı. Fabrika arsasının resmiyete kavuşması ise önceki gün yapılan Bursa Büyükşehir Belediye Meclisinde atıldı.

Yerli otomobil fabrikası Bursa Gemlik'te TSK arazisi üzerinde yapılacak!

Yerli otomobili tanıtan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerli otomobil fabrikasının Bursa Gemlik'te TSK arazisi üzerinde yapılacağını söyledi...

Sanifoam Sünger Sanayi, Çerkezköy'deki fabrika binasını kiraya verdi!

Sanifoam Sünger Sanayi ve Ticaret A.Ş., Tekirdağ Çerkezköy Gaziosman Paşa OSB Mahahallesi'nde yer alan fabrika binası ve arsasını kiraya verdi..

Tekno Sünger Akustik Ses İzolasyon Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Tekno Sünger Akustik Ses İzolasyon Malzemeleri Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeliyle Muhammet    Korkmaz tarafından kuruldu.

İzmir'deki eski Sümerbank fabrikasının akıbeti TBMM'de!

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, İzmir'deki eski Sümerbank fabrikasının Büyükşehir Belediyesi'ne devrine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Çin'de 30 kente 'sünger şehir' yapılacak!

Çin doğal felaketlerden en az hasarla kurtulmak için yeni bir proje geliştirdi. Sel felaketlerinin artması nedeniyle 30 yerde sünger şehir yapılacak. 

Bursa Şaban Güzeler Erkek Öğrenci Yurdu açıldı!

Bursa’yı değerleriyle geleceğe taşırken, eğitime yaptığı yatırımları aralıksız olarak sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan İlim Yayma Cemiyeti Şaban Güzeler Orta Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu'nu hizmete açtı.

Sünger Fabrikası bursa Haberi

Sünger Fabrikası bursa

Süngerciler için tüm makineleri ile birlikte satılacak olan fabrika, 25.054 metrekarelik arsa üzerinde 17.090 metrekarelik kapalı alanı ile lojistik firmalarının da ilgisini çekiyor.  


Kentin en önemli akslarından olan Bursa – Yalova karayolu ile çevre yolunun kesiştiği kavşakta yer alan Fabrika güney yönünden çevre yoluna bitişik olarak konumlanmıştır.


Kısa vadeli yatırım fırsatı...

Fabrikanın lojistik için uygun özelliklere sahip olduğunu söyleyen Eskidji Müzayedecilik Genel Müdürü Hakan Berktaş, “Çevre Bağlantı Yolu ve Yalova Yolu üzerinde yer almasına ve ulaşım imkanlarının yakın olması Lojistik firmalarının yoğun ilgisine sebep oluyor. Fabrika ve alanı tüm özellikleriyle Lojistik için son derece uygundur. Ayrıca 2017 yılında tamamlanacak olan Gebze – İzmir Otoban projesi tamamlandığında, Fabrika ana arterler üzerinde yer alması nedeniyle tam anlamıyla bir yatırım fırsatı olacak. Kısa vadeli...