18 / 05 / 2024

Sungur Bahat

Sungur Bahat

Aska Fore Kazık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Aydın Kadı, Süleyman Bahat, Sungur Bahat tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu

Yabancıya konut satışında verginin yüzde 16'ya yükseltilmesi emlak sektörünü çökertir!

Emlakçılar Derneği Başkanı Hasan Sungur yaptığı açıklamada yabancılara konut satışında verginin yüzde 12’den yüzde 16’ya yükseltileceği iddialarının gündeme geldiğini dile getirerek, hükümeti uyardı. Hasan Sungur yaptığı açıklamada  “Ateş olmayan yerden duman çıkmaz." dedi.

Orta sınıf özel hastanelere gidemiyor!

Orta sınıf, özel hastanelerden resmen koptu. Özel Hastaneler Derneği Başkanı Reşat Bahat, SGK’nin enflasyon oranında yükseltmediği fark ödemeleri nedeniyle özel hastanelerin orta sınıf için pahalılaştığını ifade etti.

Technovate Teknik Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Technovate Teknik Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zafer Bahat tarafından kuruldu.

Ertan Keleş yeniden Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Ertan Keleş yeniden Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Mustafa Levent Sungur Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne, Hakan Gedikli ve Hakan Akbulut'un Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi. 

Tmh Global Mühendislik Ve Müşavirlik Anonim Şirketi kuruldu!

Tmh Global Mühendislik Ve Müşavirlik Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sungur Ariç tarafından kuruldu.

İzmir kentsel dönüşümde sınıfta kaldı!

İzmir için kaçınılmaz kentsel dönüşüm uygulamalarının bir an önce tamamlanması gerektiğini söyleyen İzmir İş Dünyası Derneği (İZİD) Başkanı Feyyaz Sungur, il İzmir'in kentsel dönüşümde sınıfta kaldığını dile getirdi.

Kıbrıs'ta emlak sektörü pandemiden nasıl etkilendi?

Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği Başkanı Hasan Sungur, koronavirüs salgını sürecinde Kıbrıs'tan konut almak isteyen birçok Avrupa vatandaşının olduğuna dikkat çekti ve İngiltere, Rusya, İskandinavya’dan insanların internet üzerinden kapora ödeyerek KKTC’den emlak aldıklarını dile getirdi. 

Ev sahipleri dikkat! Mağdur olmayın!

İzmir İş Dünyası Başkanı Sungur, kentsel dönüşüm mağduru olmamak için yapılması gerekenleri anlattı. Geçtiğimiz yıllarda yapılan kentsel dönüşümlerden mağdur olanların sayısı oldukça fazla. O halde ne yapmalı?

Kentsel dönüşümde seferberlik ilan edilmeli! 

İzmir İş Dünyası Derneği (İZİD) Başkanı Feyyaz Sungur kentsel dönüşüm çalışmalarında mağduriyet yaşanmaması için önerilerde bulundu. 

Emlak vergisi zammı yargıya taşınıyor!

Emlakçılar, yüzde 30 oranında zamlanan emlak vergisi nedeniyle konuyu yargıya taşımaya hazırlanıyor. Kıbrıs Postası’na konuşan Emlakçılar Birliği Başkanı Hasan Sungur, “Bu keyfi bir uygulama. Yasaya da aykırı. Ara emri için başvuracağız” diye konuştu.

Cnz İnşaat Tekstil Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnz İnşaat Tekstil Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Dengiz Sungur tarafından kuruldu.

Müjde Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Müjde Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy Şubesi Kadıköy'de 140 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Sungur ve Ayça Aral ortaklığında açıldı.

İnşaat mühendislerinden kentsel dönüşüm için çağrı!

İzmir İş Dünyası Derneği (İZİD) Başkanı, İnşaat Yüksek Mühendisi Feyyaz Sungur, İzmir genelinde acil kentsel dönüşüm yapılması gerektiğini söyledi. 

Sungur Bahat Haberi

Sungur Bahat

Aska Fore Kazık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Aydın Kadı, Süleyman Bahat, Sungur Bahat tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu. Aska Fore Kazık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; İnşaat ve tahhüt işleri yapmak yurt içinde ve yurt dışında her türlü gayrimenkul inşa etmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Aska Fore Kazık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres: Halkalı, Atatürk Mahallesi, Aşina Sokak,...