05 / 05 / 2024

sunis hotel otellerinin yatırım bedelleri

sunis hotel otellerinin yatırım bedelleri

Antalya'da otellerin sebze-meyve tedarikini sağlarken turizme atılan Manavgatlı işadamı Namık Ünal, Türk turizmine 300 milyon euroluk yatırım yaptı. Sırada 3 yeni otel daha var.

Ramada Resort Kuşadası ve Ramada Hotel Suites açıldı!

Turizm sektörünün önemli firmalarından Özyer Grup, Kuşadası'nda Ramada Resort Kuşadası & Golf ile Ramada Hotel & Suites Kuşadası otellerinin resmi açılışını yaptı.

Sunis Hotel 4. yeni otel yatırımını gerçekleştirecek!

Antalya merkezli otel zinciri Sunis Hotels, yatırım rotasını Ege Bölgesi olarak belirledi. 58 milyon Euro'luk yeni yatırımla İzmir Özdere'de inşa edilen 5 yıldızlı Sunis Efes Royal Palace Resort & SPA hizmete açıldı.

Sunis Hotel İzmir'de 2 termal ve 1 tematik otel açacak!

Menderes özdere'de 5 yıldızlı otel yatırımı yapan Sunis Hotels Grup Başkanı Namık Ünal, bölgeye üç otel yatırımı daha yapacaklarını söyledi.

Sunis Hotel 250 milyon euroya 3 yeni otel açacak!

Antalya'da otellerin sebze-meyve tedarikini sağlarken turizme atılan Manavgatlı işadamı Namık Ünal, Türk turizmine 300 milyon euroluk yatırım yaptı. Sırada 3 yeni otel daha var.

Sunis Otel İzmir Menderes projesine bakanlıktan onay!

Turaçlar A.Ş turizm grubu Sunis Hotel, İzmir Menderes'e geliyor. Menderes Özdere Cumhuriyet Mahallesi'nde yükselecek olan otel projesi 44 bin 400 metrekare alanda inşa ediliyor. Proje 5 yıldızlı olacak.

Hande Ataizi, Lavanda Hotel'e Fransız bahçesi kuruyor!

Hande Ataizi ile Benjamin Harvey'in 8 Eylül'deki kır düğünü için Şile Lavanda Hotel'e Fransız bahçesi kuruluyor. Dekorasyon için 7 kamyon antika gelecek. Bahçe mermer heykellerle süslenecek. Ataizi, taht üstünde gelecek

Martı İstanbul Hotel bayrama özel fırsatlar sunuyor!

Martı Grubu'nun Taksim Talimhane'de açtığı şehir oteli Martı İstanbul Hotel'de bayrama özel fırsatlar var

60 milyon dolarlık Makissos Termal Hotel, yol bekliyor!

Makissos Termal Hotel, yol yapımım bekliyor. 5 yıl önce yetkililerin “Çevre yolu yapılacak” sözüyle yatırımına başlanan Makissos Otel’in açılışı, yol yapılmaması nedeniyle Kasım ayına kadar ertelendi

Paris Ritz Hotel, 140 milyon euroya yenilenecek!

Fransa'nın başkenti Paris'teki Ritz Hotel, iki yıllığına kapılarını kapadı. Otel, 140 milyon Euro'ya yenilenecek

Avrupa'da fiyat performansı en iyi otellere Hotel Goldcity girdi!

Trivago, Avrupa içerisindeki fiyat performans oranı en iyi olan otelleri seçti. Fiyat - performans dengesi göz önünde bulundurularak hazırlanan listeye Türkiye'den Alanya'da bulunan Hotel Goldcity de girdi

Akfen GYO otellerinin ekspertiz raporlarını yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Eskişehir, Zeytinburnu, Gaziantep, Kayseri, Bursa, Ankara, Esenyurt, Trabzon, İzmir ve Adana'daki otellerinin ekspertiz raporlarını yayınladı...

Martı İstanbul Hotel, grubun cirosunu yüzde 70 artıracak!

Martı Grubu, şehir otelciliğine Taksim Talimhane'de açtığı Martı İstanbul Hotel ile giriş yaptı. Yeni otelin, halihazırda dört oteli, bir marinası ve 2 bin 200 yatak kapasitesi olan grubun cirosunu yüzde 70 artırması bekleniyor

The Edition Hotel butik kalarak 6 yerde daha açılacak!

The İstanbul Edition Hotel Genel Müdürü Marcus A. Loevenforst, 'bizim diğerleri gibi 150 otele çıkma hedefimiz yok. Uzun vadede ise en fazla 20 otele çıkabiliriz' dedi

sunis hotel otellerinin yatırım bedelleri Haberi

sunis hotel otellerinin yatırım bedelleri

Sebze-meyve toptancılığından turizme geçiş yapan Namık Ünal, Antalya'daki 5 yıldızlı 4 otelden sonra yatırım rotasını Ege'ye çevirdi. Sunis Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ünal, 58 milyon euro yatırımla İzmir Özdere'de yeni otel açtı. Jolly Tur'un tek yetkili satıcısı olduğu otel, Özdere'yi turizm merkezi haline getirmeyi amaçlıyor. 


YENİ YATIRIMLAR YOLDA 

Otelin 58 milyon euro yatırım maliyeti olduğunu açıklayan Namık Ünal, şu bilgileri paylaştı: "Beşinci tesisimiz olduğu için artık yatırım geri dönüş süresine bakmıyoruz. Bu arsanın bitişiğindeki 70 dönümlük araziye 600 odalı Sunis Efes Taj Mahal oteli yapacağız. Buradan 1 km ileride bir koyda bir arazimiz var. Oraya da br otel inşa edeceğiz. 

Eğede yapacağımız üçüncü otelin yeri ise Seferihisar olacak. Bu üç yatırım için öngördüğümüz yatırım bedeli ise 250 milyon euro." 


JET SETE OTEL...