22 / 05 / 2024

Sunrıse Enterprıses İnşaat adres

Sunrıse Enterprıses İnşaat adres

Sunrıse Enterprıses İnşaat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Rashıd ve Illahı Bux Chacho ortaklığında kuruldu.

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 20 milyon TL sermaye bedeli ile Zülküf Akpınar tarafından kuruldu.

Seçim günü saat kaçta başlıyor? Seçim hangi saatler arasında? Oy verme saat kaçta başlayacak?

Seçim günü yaklaşırken vatandaşların oy kullanma heyecanı da artmaya başladı. Peki oy verme işlemi saat kaçta başlayacak ve saat kaçta bitecek? İşte detaylar!

KVKK’dan önemli uyarı! “Seçmen kaydınızı sorgulayın” mesajı gelirse açmayın!

Kişisel Verileri Koruma Kurulu (KVKK) tarafından yaklaşan seçimlere yönelik önemli uyarı geldi. “Seçmen kaydınızı sorgulayın” şeklinde gelen şüpheli sms ve e-posta mesajlarına karşı dikkatli olunması istendi.

Haza Enterprıses Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Haza Enterprıses Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Afshın Zabolı tarafından kuruldu.

Seçkin Vinç İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkin Vinç İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seçkin Sayılır tarafından kuruldu.

Efsane Cuma'ya özel Atasay'da seçili altın ve pırlantalarda dev fırsat! 24 Kasım 2022 fiyat listesi

Efsane Cuma indirimleri Atasay'da da başladı. Seçili altın ve kolyelerde dev fırsat sizleri bekliyor. Peki altın ve pırlanta takıların fiyatları ne kadar? Altınbaş 24 Kasım 2022 fiyat listesi.

Jannat Enterprıses Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jannat Enterprıses Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Saeed Chand Sayed ve Shujauddın ortaklığında kuruldu.

Master Constructıon Enterprıses İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Master Constructıon Enterprıses İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi Şişli'de Ercan Engin tarafından kuruldu.

Nashnoush Enterprıses Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nashnoush Enterprıses Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohamed Ahmed ve Salem Nashnoush ortaklığında kuruldu.

Ok Global Enterprıse İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ok Global Enterprıse İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  400 bin TL sermaye bedeli  ile Kelvın Ohonsı Omofoma tarafından kuruldu.

Sar Enterprıse Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sar Enterprıse Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile İBRAHİM Halil Sarıkamış tarafından kuruldu.

Cog Enterprıses Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Cog Enterprıses Mühendislik Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bernhard Engelbrecht ve Abdullah Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Bhattı Enterprıses Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bhattı Enterprıses Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abıd Sohaıl Bhattı tarafından kuruldu.

Sunrıse Enterprıses İnşaat adres Haberi

Sunrıse Enterprıses İnşaat adres

Sunrıse Enterprıses İnşaat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Rashıd ve Illahı Bux Chacho ortaklığında kuruldu.

Sunrıse Enterprıses İnşaat Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,...