15 / 05 / 2024

Superbrands setur

Superbrands setur

Superbrands’in dünyada 88 ülkede gerçekleştirdiği, Türkiye’de 2005 yılından bu yana organize ettiği “Türkiye’nin Süpermarkaları 2014”de bu sene 134 firma yer aldı...

Setur’dan tatilseverlere dev kamyanya! Lüks otellerde yurt içi konaklama 750 TL, yurt dışı 379 dolardan başlıyor!

Koç Topluluğu iştiraki Setur, Eylül’de tatile devam edenlere cazip fiyatlarla dolu kampanyalar hazırladı. Yurt içi konaklama ücretleri gecelik 750 liradan başlarken, yurt dışı tatil paketlerinde ise fiyatlar 379 dolardan başlıyor.

Ziraat Bankasından tatil yapacaklara 1.000 TL bankkart lira!

Bankkart sahipleri tatili düşünmeye başlayabilirsiniz. Bankkart ile Setur’dan yapacağınız alışverişlerinizde 1.000 TL bankkart lira kazanın! İşte detaylar!

Setur Dekorasyon Mimarlık Proje İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Setur Dekorasyon Mimarlık Proje İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şadan Direk tarafından kuruldu.

Setur Servis Turistik Anonim Şirketi Nişantaşı Seyahat Acentesi Şubesi açıldı!

Setur Servis Turistik Anonim Şirketi Nişantaşı Seyahat Acentesi Şubesi bugün Şişli'de 9 milyon 314 bin 759 TL sermaye bedeli ile açıldı. 

TOKİ gayrimenkul sektörünün süper markası oldu!

TOKİ, dünyanın önde gelen bağımsız marka ölçümleme programı Superbrands'in 2016-2017 Türkiye Araştırması'nda, tüketicilerce belirlenen "süper marka"lar arasında yer alan tek kamu idaresi olmayı başardı.

TOKİ süper marka seçildi!

Dünyanın önde gelen bağımsız marka ölçümleme programı Superbrands'in 2016-2017 Türkiye araştırmasında TOKİ Süper Marka olarak seçildi. TOKİ 181 Süper Marka içinde tek kamu idaresi olarak dikkat çekiyor. 

Gayrimenkul firmaları markalaşma için çalışıyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Leyla İlhan bugünkü yazısında, Superbrands ‘Süper Markalar’ listesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Listede özel sektörden Sinpaş'ın, kamudan ise TOKİ'nin listeye dahil olduğunu açıkladı.

Türkiye’nin 18 markasının 2'si inşaat!

Superbrands Türkiye, geçen hafta, 2016 yılının süpermarkalarını açıkladı. 18 marka Türkiye’nin süpermarkası olmaya hak kazandı. 18 markanın 2'si inşaat markası.

Yaz tatili için indirimli paketler hazırlandı!

Yaz tatilini uygun koşullarda planlamak isteyenler için yurt içi erken rezervasyon dönemini başlatan Setur, indirimli paketler hazırladı.

Ayvalık Alaattin Süberoğlu Hastanesi binası lise mi olacak?

Ayvalık Belediye Başkanı Gençer başkanlığında yapılan toplantıda Ayvalık Setur Marina’nın halka açılması ve Altoınova Mahallesindeki Alaattin Süberoğlu hastane binasının statüsünün değiştirilerek sağlık meslek lisesine dönüştürülmesi konuları öne çıktı.

Setur Gökova Ören Marina 1 Ekim'de hizmette!

Setur Marinas zincirine katılan Gökova Ören Marina, 1 Ekim'de hizmete girecek. Setur Marinaları bu katılımla marina sayısını 11'e, yat bağlama kapasitesini ise 6 bin 58'e çıkardı.

Gökova Ören Marina 1 Ekim'de hizmete girecek!

Marina işletmeciliğinde Akdeniz çanağının ve Türkiye’nin en büyük zinciri olan Setur Marinaları, Gökova Ören Marina’yı bünyesine kattı. Setur, marina sayısını 11’e, yat bağlama kapasitesini ise 6.058’e çıkardı.

Dumankaya İnşaat Superbrands'tan ödül aldı!

Türkiye’de 10 yıldır gerçekleştirilen Superbrands Türkiye’nin 2014 listesine giren markalara ödülleri renkli bir tören eşliğinde takdim edildi. Firmanın ödülünü Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Sevil Cenanoğlu aldı.

Superbrands setur Haberi

Superbrands setur

Superbrands’in dünyada 88 ülkede gerçekleştirdiği, Türkiye’de 2005 yılından bu yana organize ettiği “Türkiye’nin Süpermarkaları 2014”de bu sene 134 firma yer aldı. Divan Otel Elmadağ‘da sonuçları açıklanan araştırmada Setur, turizm acentesi kategorisinde tek turizm firması seçilerek kalitesini dünya çapında kanıtlamış oldu. Setur olarak yeniden bu ünvana layık görüldükleri için çok mutlu olduklarını belirten Setur Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Selen SÖZER; “Superbrands bizim de yıllardır takibimizde olan ve çok değer verdiğimiz bir araştırma. Setur olarak bu sene yeniden ‘süpermarka’ların içinde tek turizm firması olarak yer almamız gurur verici. Bu başarı yaptığımız işleri daha da ileriye taşıyacaktır. Bize bu unvanı layık gören herkese en içten teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi. 


Tüketicilerin Arzuladıkları Markalar; Superbrands

Süpermarkalar, 2014 Türkiye Seçici Kurulu oylaması ve Nielsen’ın saha araştırması sonucunda...